Şampuan ve Saç Kremleri Kerastase Ama Hangisi???

arkadaşlar, senelerdir saçımı boyarım o bakımdı bu bakımdı kremler şampuanlar... ama hiç kuaförden çıktığım zamanki gibi saçı kendim yapamazdım. en sonunda öğrendim. bize kerastase falan öneriyorlar ama onlar ne kullanıyor da saçımız güzel oluyor, biliyor musunuz. mavi su. evet 15 liralık mavi su diye satılan. sorun onlar biliyor. kozmetik depo tarzı dükkanlarda satılan bir sıvı. hemen gittim aldım. işin sırrı sadece 15 tl.deymiş. duyduk duymadık demeyin. bu iyiliğimi de unutmayın.bayanssulusmile

Allah razı olsun yahu sen olmasan napardık :)) senin o dediğin mavi suyu kuaförler yıllardır fönden önce kullanıyor ve herkes bilir tabi sen kuaföre pek gtmiyosun sanırım yeni keşfetmişsin :)

bende kerastase çimento yeşil serisini kullanıyorum. saçlarım röfleli ve haliyle yıpranmıştı kazık gibi canlı değildi. bgün ikinci defa kullandım ve gerçekten hareketlendi saçlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…