Birisi karanlıkta digeri flash patlatarak cekılmiş
Başka fot varsa çok sevınırz
Eki Görüntüle 849347 Eki Görüntüle 849348 Eki Görüntüle 849347 Eki Görüntüle 849348 Arkadaşlar merhaba
Saç rengimle sık sık oynamam ve sık sık röfle balyaj yaptırmamdan dolayı omuzlarımdan aşağıda olan saçlarımı 2 ay önce kısacık kestirmek zorunda kaldım. Bunun acısını daha tam olarak atlamamışken bir de baktım saçlarım baya seyrekleşmiş ve sol şakak kısmımda resmen kel kalmış bir bölge oluşmuşkuaförümün önerisi ile kerastese densifique kullanmaya başladım başta açıkçası hiç umutlu değildim o yüzden işe yarayıp yaramadığını görmek için saçımın fotoğrafını çektim.3 aylık bir kür ve hergün sürdüm. Şu an tam 40 gün oldu kullanmaya başlayalı tekrar fotoğraf çektim. Kel kalmaya başlayan kısım tamamen kapandı.saçım gürleşti röfleden dolayı halen yanık saçlarım vardı onlar toparlandı ve diplerim 2 cm den fazla uzadı. Sırf benim gibi saç konusunda muzdarip olan arkadaşlara bir faydam olabilir diye bu siteye üye oldum.. Ürün gerçekten işe yarıyor :)) çok mutluyum :)
Canım bende vichy neogenic kullanıyorum ikinci ayımdayım bende. Almadan önce kerastes alacaktım aslında sonradan vichyde karar kıldım fiyatı biraz daha uygun ve ulaşılabilirliği daha kolay benim için eczaneden aldım. İki üründe de aynı içerik var tanıtımları bile aynı zaten. Çok sevindim fotoyu görünce işe yaramasına sevindim. Benimde saçımda gürleşme var saç kalitem değişti canlandı ama tepe bölgemdeki açıklık kapanmadı henüz. İnce sarı tüylenmeler var ama saça dönüşür mü bilmiyorum bekliyorum. Şakaklarımda çok fazla problem yok var ama seninki kadar değil benimde o bölgedeki saçlarım uzadı gürleşti rengi koyulaştı falan ama tepem hala açıkbende fotoğraf çektim üç ayın sonunda karşılaştırıcam. Bu sonuca ne zaman ulaştın üçüncü ay bittikten sonra mı? Ben umutla kullanmaya devam ediyorum.
bu kisi yeni uye olup sadece buraya paylasim yapmis. ve suan ortalarda bile yok.
evet bende farkettim uzun zamandir girmemis siteye. yinede onyargili olmak istemedim.
sadece bu konuda paylasim yapip gitmis. tuaf bence.. reklam amaci olmasin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?