Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Kerastese densifique ile saçlarım eski gürlüğüne kavuşuyor:))

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Skyland

Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2013
2
0
6
35
İstanbul
Arkadaşlar merhaba
Saç rengimle sık sık oynamam ve sık sık röfle balyaj yaptırmamdan dolayı omuzlarımdan aşağıda olan saçlarımı 2 ay önce kısacık kestirmek zorunda kaldım. Bunun acısını daha tam olarak atlamamışken bir de baktım saçlarım baya seyrekleşmiş ve sol şakak kısmımda resmen kel kalmış bir bölge oluşmuş kuaförümün önerisi ile kerastese densifique kullanmaya başladım başta açıkçası hiç umutlu değildim o yüzden işe yarayıp yaramadığını görmek için saçımın fotoğrafını çektim.3 aylık bir kür ve hergün sürdüm. Şu an tam 40 gün oldu kullanmaya başlayalı tekrar fotoğraf çektim. Kel kalmaya başlayan kısım tamamen kapandı.saçım gürleşti röfleden dolayı halen yanık saçlarım vardı onlar toparlandı ve diplerim 2 cm den fazla uzadı. Sırf benim gibi saç konusunda muzdarip olan arkadaşlara bir faydam olabilir diye bu siteye üye oldum.. Ürün gerçekten işe yarıyor :)) çok mutluyum :)

Son düzenleme:
Benim saclarimin hali tam boylee, hangi sitede aldin? Erkek tipi dokulmeye benziyor saclarin

bende şimdi kerastase specifique kullanıyorum dökülme için olan ampüllerinden çok çok iyi geldi saçıma. bunu bitireyim de densifique e geçicem bende

Birisi karanlıkta digeri flash patlatarak cekılmiş
Başka fot varsa çok sevınırz

Birisi karanlıkta digeri flash patlatarak cekılmiş
Başka fot varsa çok sevınırz

Başka fotoğraf ekleyerek sonuçları sık sık yazar mısınız lütfen gelişmelere göre bende kullanmayı düşüyorum ama vichy ile arasında kaldım benzer ürünler var.

cnm sanırım 2. ayını tamamlamışsındır bende bu ürünü kullanmak istiyorum ama hakkında çok fazla yorum bulamadım şu anki gelişmeler neler bilgi verirsen sevinirim

Canım bende vichy neogenic kullanıyorum ikinci ayımdayım bende. Almadan önce kerastes alacaktım aslında sonradan vichyde karar kıldım fiyatı biraz daha uygun ve ulaşılabilirliği daha kolay benim için eczaneden aldım. İki üründe de aynı içerik var tanıtımları bile aynı zaten. Çok sevindim fotoyu görünce işe yaramasına sevindim. Benimde saçımda gürleşme var saç kalitem değişti canlandı ama tepe bölgemdeki açıklık kapanmadı henüz. İnce sarı tüylenmeler var ama saça dönüşür mü bilmiyorum bekliyorum. Şakaklarımda çok fazla problem yok var ama seninki kadar değil benimde o bölgedeki saçlarım uzadı gürleşti rengi koyulaştı falan ama tepem hala açık bende fotoğraf çektim üç ayın sonunda karşılaştırıcam. Bu sonuca ne zaman ulaştın üçüncü ay bittikten sonra mı? Ben umutla kullanmaya devam ediyorum.

bu kisi yeni uye olup sadece buraya paylasim yapmis. ve suan ortalarda bile yok.

sadece bu konuda paylasim yapip gitmis. tuaf bence.. reklam amaci olmasin?

Olabilirde olmayabilirde basima geldigi için itham etmeye korkuyorum :) Ama bir yandan soyle de dusunuyorum kerastase gibi buyuk bir markanin ki dunyaca unlu bu sekilde reklam yapmasi pek aklima yatmiyor. Tabi su siteden aldim, su magazadan aldim, yardimci oluruz falan gibi ibareler olunca isin rengi degisiyor. Bazi uyeler var bu sekilde onlarin reklam yaptigina eminim. Ama bu arkadasin amacini pek anlayamadim açikcasi.

bahsettiğiniz ürünü kuaför babama vermiş kutusuna 450 tl vermiş duyunca çok fazla geldi bana iyi geliyo demişti ama babamın tepesi açılmış baya zaten iyi gelsede bişey olmaz heralde erkek olduğu için ama bayanlarda daha iyi olabilir bana sende kullan diyodu çok dikkat etmedim saçlarına ama bu kişinin söylediklerini duyunca bende mi kullansam bi denesem diyorum

kerastase densifique serisini almadan önce,( çünkü cidden çok pahalı ürünler) internette çok yorum okudum ve kafama yatmasada yine almıştım. evet ürünü sadece 1-2 kez kullandım. açıkçası benim saçıma göre değil. eğer saç dökülmeniz varsa saçı daha çok döküyor bilmiyorum belkide kökleri zayıflamış saçlar zaten döküleceğinden öncedende döküyorda olabilir o yüzden ürünler aldığım gibi duruyor, ben beğenmedim. ki zaten eğer kellik sorununuz yoksa ya da ailenizde erken yaşta saç dökülmesi yoksa o dökülen saçların yerine zaten saç çıkacaktır, kafanızdaki saç folikül sayısı da bellidir yani , bu tip şampuanlar kalkıpta ince telli saçı çok gür yapacak gibi birşey mümkün olamaz zaten. ancak ve ancak saçınıza bakım yapabilir, daha parlak ve ipeksi görünüm verebilir.
diyeceksiniz ki ürün en az 3 ay kullanılmalı, saç dökülmesi olan biri 3 ay bunu kullanırrsa kafasında saç kalmaz zaten. herneyse yinede kişiden kişiye saçtan saça değişebilecek durumlar bunlar. ben tavsiye etmiyorum.

Şahsen saç dökülmesi durdurma gibi bir özelliği olduğunu düşünmüyorum. Teyzem 2 aya yakın bir süre kullanmıştı, saçları çabuk uzatıyor derseniz katılırım ancak saç dökülmesini durduruyor diyemem. Ben şahsen tavsiye etmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…