Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Keratin mi -Botox mu keratin botox mu yoksa ???

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Ojeli ejderha

KİŞİLiĞİ OLMAYAN KADININ DİŞİLİĞİ GEÇİCİDİR
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2011
3.296
4.781
333
Kızlar bir yıl önce saçımı açtırdım ombre yaptırdım her gittiğimde açık koyu cila vs bi ton şey yapıldı ve uç kısımları keçeleşti saçımın kestirdim yazın ama hala var bi kuaförde keratin botox önerdiler yaptırdım iki aya yakın saçım o kadar güzeldi ki kurutunca bile fönlü ve parlaktı sonra başka bi yerde uçlara çok açık dengeleyelimdediler cila attılar anlattım bakım yaptırdım vs diye öyle bişey yok sana ucuz Brezilya fönü yapılmış bi kaç kere daha yaptırırsan saçın daha kötü olur ben de yapıyorum ama öyle düzlük olmaz bi kereyle bi işe yaramaz aylarca yaptırman lazım toplamda 600übulur bu işlemin saçını düzeltmesi dedilerkafam allak bullak oldu bilgisi olan var mı

Canim kuafore yaptirma. Saç botoxu me kadar bilmiyorum ucuz ise yaptir bu surecte saclarin uzar. Nunaat keratin var 50 tl filan sende yapabilirsin 300 millim falan. N11 de satiliyor. Ole cok iyi biburun degil ama seni kurtarir.iki ay her hafta yapsan 100 tl anca gider. Uclara da selective amino keratin Maske var. yikadikdan sonra uclara sur . Kurut ve sabah yika. Saclar Zar gibi kaplaniyir. Benim uclar tiftik tiftikti . O goruntuyu kullandigin surece kapatiyir. N11 de oda 25 tl. . Cogu kuafor de zaten cok I Malzemeee kullanmiuir. Sadece Dogru uygulamayi biliyorlar

Canim kuafore yaptirma. Saç botoxu me kadar bilmiyorum ucuz ise yaptir bu surecte saclarin uzar. Nunaat keratin var 50 tl filan sende yapabilirsin 300 millim falan. N11 de satiliyor. Ole cok iyi biburun degil ama seni kurtarir.iki ay her hafta yapsan 100 tl anca gider. Uclara da selective amino keratin Maske var. yikadikdan sonra uclara sur . Kurut ve sabah yika. Saclar Zar gibi kaplaniyir. Benim uclar tiftik tiftikti . O goruntuyu kullandigin surece kapatiyir. N11 de oda 25 tl. . Cogu kuafor de zaten cok I Malzemeee kullanmiuir. Sadece Dogru uygulamayi biliyorlar
Teşekkür ederim cevap için davinesün bi maskesini aldım o baya topladı ama yıpranmış yerlere pek çare olmadı 100 tl ye yaptırmıştım sonuç alcağımdan emin olsam ya da en azından daha kötü olmayacağına yine yaptırırdım ama öyle deyince tereddütte kaldım yaptırdıktan sonra baya iyiydi tek sıkıntı çabuk yağlanıyodu hepsi ayrı konuşuyo bıktım artık gerçekten

100 tl ise yaptir yine Ayni yerde. Sen bakim yapsan daha pahaliya gelir . Yaza kadar en fazla icin kere yaptirirsin. 5-6 ay sonra da uclari azicik kestirirsin bitto gitti:)) daha kotu olur sanmiyirum sadece gozun bakimli Hale alisacagi icin Sana oyleymis gibi gelir. Durduk yere kisa Saç trawma si yasama kıyamam

Yaza kadar en fazla üç kere yaptırırsın yazacaktım yazamamışım:) sory
Memnun kaldım etkisi geçene kadar fiyat da dediğin gibi kestirip üzülmeye değmez ama diğeri öyle bişey yok çakma brezilya fönü o bakım değil zamanla kötü olur saçın deyince kafam karıştı söylediğine göre pressle yapılması gereken kalitesiz fönmüş keratin düzleşme yapmazmış vs

aynı sorunları yaşamışız canım sana bir arkadaş tavsiyesi veriyim liquid keratin diye bi marka var hiç düşünmeden kullan kesin çözüm olacak sana teşekkür edersin sonra ;)

aynı sorunları yaşamışız canım sana bir arkadaş tavsiyesi veriyim liquid keratin diye bi marka var hiç düşünmeden kullan kesin çözüm olacak sana teşekkür edersin sonra :KK66:
Evde uygulanıyo mu kestirdim valla kötü yerlerini dayanamadım ama aklımda hala söyledim kuaföre böyle dediler kafam karıştı diye olur mu öyle şey dedi

Back
X