Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Keratin uygulaması

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

nill85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2011
296
76
98
Muğla
kızlar mrb.saçlarımı iki gün önce oryalle açtırdım.çok kötü olmasa da tabi ki doğal olarak saçlarımda hafif bir elastiklik ve kuruma oldu.bende keratin uygulaması yapmak için bio gold marka keratin aldım.evde yaptım bi kaç saat bekledim.ama anlamadığım bi konu var.araştırmalarımda kiminde sadece su ile durulayarak fön yada düzleşitirici yapılır yazıyor kiminde de keratin yükledikten sonra hemen yıkamadan kurutup fön ya da düzleştiricimi yapılmalı bu arada amaç saçları yumuşatıp nem kazandırmak

Merhaba.1 hafta önce saçıma farklı bir keratin uyguladım.Önce tuzsuz şampuan ile yıkadım.2 saat bekledikten sonra düzlesririci ile düzleştirdik.Saçı hiç bir şekilde toplamadım.Bu şekilde her gün bir iki kere düzleştirdim.3.gün sonunda tuzsuz sampuan ile yıkadım.krem bile kullanmadım.şimdi fönlü gibi.Bakalım ne kadar sürecek.önemli olan tuzsuz sampuan ile yıkamak bundan sonra.

kızlar mrb.saçlarımı iki gün önce oryalle açtırdım.çok kötü olmasa da tabi ki doğal olarak saçlarımda hafif bir elastiklik ve kuruma oldu.bende keratin uygulaması yapmak için bio gold marka keratin aldım.evde yaptım bi kaç saat bekledim.ama anlamadığım bi konu var.araştırmalarımda kiminde sadece su ile durulayarak fön yada düzleşitirici yapılır yazıyor kiminde de keratin yükledikten sonra hemen yıkamadan kurutup fön ya da düzleştiricimi yapılmalı bu arada amaç saçları yumuşatıp nem kazandırmak
Saçınız nasıl oldu acaba bende aldım ama hiçbir yorum bulamadım

bu konuda sürekli araştırma içerisindeydim denemediğim marka kalmadı saçlarımda kırılma dökülme ve açıtırmadan kaynaklı sorunlar vardı şuan 'liquid keratin' diye bi markanın özel setini kullanıyorum şiddetle tavsiye ederim.

Back
X