canım benim saçlarım da dalgalı.wind spin diye bir alet aldım onunla kuruttuğumda saçımı köpük falan sürmeden ince ince dalgalı oluyor :)
Arkadaşlar keratin yüklemesi brezilya fönünden farklı diye duydum. Sadece saça keratin sürülüyor ve yıkanıyor, keratin saçtayken herhangi bir düzleştirme işlemi yapılmıyormuş. Aranızda böyle bir şey duyan, gören yada yaptıran var mı?
korkutma beni.
ah sorma bende neler neler kullandım.yıpranmakta değil ben evde kendim üç defa üst üste açtım saçlarımı açmaz olaydım. bir daha düzelmedi, kestirdim açıcı gitsin diye, sonra renk eşitlensin diye boyattım yine kestirdim yok olmadı. kestirmekten kırık diye bir şey kalmadı ama böyle bi yanık gibi duruyodu sanki. sürekli kabarıyodu. düzelir diye yaptırdım tek denemediğin bu kalmıştı, çok şükür şuan için çok memnunum..
kuaförün tekine sormustum. yükletirsin güzel olur bi kaç ay sonra kendi sacından daha kötü bi sacla bas basa kalırsın tiftik tiftik olur demisti
Canım benim uygulamamda hiç ısı yoktu, yukarıda lakin kullanıcı isimli arkadaşın anlattığı brezilya fönü, bende ısı olmadığı için keratin yüklemesi diye geçiyor. Ben internetteki markalara güvenip almamanı öneririm, piyasada çok fazla sahte ürün dolaşıyor. Herhangi bir brezilya fönü uygulayan bir kuaförde bu işlemde yapılabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?