Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Keratin Yüklemesi (Brezilya Fönü Değil)

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
canım benim saçlarım da dalgalı.wind spin diye bir alet aldım onunla kuruttuğumda saçımı köpük falan sürmeden ince ince dalgalı oluyor :)

internette bir çok defa denk gelmiştim ama emin olmamıştım, beğenmene sevindim canım, keratinim geçip kabarmaya başlarsa dalgalarım bende denerim

kuaförün tekine sormustum. yükletirsin güzel olur bi kaç ay sonra kendi sacından daha kötü bi sacla bas basa kalırsın tiftik tiftik olur demisti

şuan için ben memnunum canım bakalım. kullanılan malzemeye göre değişiyormuş her şey. üst üste açmanın verdiği yanıklar duruyor, önümüzdeki hafta katılmam gereken bir düğün ve balo var, ondan sonra kestirince daha sağlıklı saçlarım olacak inşallah.

tam benim saçımı anlatmıssın suan durum nedir 16sında sözüm var hemen yarın yaptırayım şişli de var mı ki acaba

Şuan çok memnunum, duştan çıkar çıkmaz dışarıya bile çıkabiliyorum, kabarma derdi yok bir şey yok... Saçlarım oldukça kullanışlı oldu yani anlayacağın. Çok fazla kırığın varsa önce biraz kırıklarını aldır öyle yaptır derim, tamamıyla doldurmuyor çünkü kırıkları. Ama geriye kalan kısımdan oldukça memnunumm

ben bir alışveriş sitesinden alarak kendim uyguladım evde (ablamda yardım etti şimdi öhömm.d) valla çokta güzel oldu çok memnunm kargo ile 50 tlye hallettim kızlar keratinli şampuan kremde hediye geldi ama ben şanlıydım bu konuda çünkü piyasada bir çok sahte ürün var,kuaförde yaptrmak en güzeli durumunuz iyiyse ben öğrenci oldğm için mecburen kendim yaptım 500 tl versem bir yıl aç kalırdım zaar.d markayı buraya yazmyrm öğrenmek isterseniz bana ulaşabilirsiniz öpt. canlaaar.d

Düzleştirme tam anlamda yapmıyor canım ama dalgalara açık bir görünüm veriyor ve kesinlikle kabarmak yook.

benim saçlarım sarıdan dolayı inanılmaz yıpranmıştı mavi siyaha boyadım ama uçları süpürge gibiydi. Keratin en iyi bakım dediler ve cidden süper geldi saçlarıma.

Şöyle anlatayım; doğal saçım dalgalı, çalıştığım yerde kuaför çok uzak olduğu için brezilya fönünü duymuştum ve yaptırmak istedim hem düzleştirmek hemde bakım için anlayacağınız. Yaptırdım ve inanılmaz memnun kaldım. Banyodan sonra fön makinesi ile tarayarak kuruttuğumda aynı fönlü gibi oldu. Ve yıpranan uçlarımda inanılmaz sağlıklı oldu. Hem palaklık hemde keratin sağlık veriyor saçlara.

Keratin yüklemesi de düzleştirme yapılmamış hali yani işlem aynı. Düzleştirmek isterseniz saç düzleştiricisi ile düzleştirip ertesi gün yıkamadan yeniden gidip aynı uygulamayı yaptırıyorsunuz, bakımı da bu uygulamanın yapılmamış hali =) Umarım yardımcı olabilmişimdir...

nerden alıyorsunuz keratini dalgalı ve kuru saçlarımı yumuşatır yatıştırırmı ? bide uygulada ısı olması şartmı

kuaförün tekine sormustum. yükletirsin güzel olur bi kaç ay sonra kendi sacından daha kötü bi sacla bas basa kalırsın tiftik tiftik olur demisti

bunu bende duymuştum ama düzleştirme yapılınca bu dediğinz oluyormuş,ısı olmadan yapılamıyormu bu keratin yüklemesi

Canım benim uygulamamda hiç ısı yoktu, yukarıda Bdudley kullanıcı isimli arkadaşın anlattığı brezilya fönü, bende ısı olmadığı için keratin yüklemesi diye geçiyor. Ben internetteki markalara güvenip almamanı öneririm, piyasada çok fazla sahte ürün dolaşıyor. Herhangi bir brezilya fönü uygulayan bir kuaförde bu işlemde yapılabilir.

Son düzenleme:

o zaman düzleştirmeden yapıldı size,kaça yaptırdınız? kaç ayda bir yenilenmesi lazım?

Benim saçlarıma üç gün üst üste yüklendi keratin ve toplamında 100lira ödedim. İndirimli fiyat birazcık pazarlık yaptım, sana da yapmanı öneririm çünkü bazı firmalar 300lira gibi bir fiyat biçiyor keratin yüklemesine. Ama uygun yapan yerlerde var tabii. Brezilya fönü 4ay sonra etkisini yitiriyor diye biliyorum ama keratin yüklemesi hakkında bir fikrim yok. Sonuçta saçlar her etkenden yıpranıyor, buna havada dahil. Ben şuan için memnunum eğer hiç bir sorun çıkmazsa ağustosta tatil dönüşü tekrardan yaptırabilirim.

300 mü oh...a,valla bence 100 de çok.forumda okumuştum evde yapanları o başlıklara bakayım birde,sağol canım cevabına...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…