Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Keratin Yüklemesi (Brezilya Fönü Değil)

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Ne demek canım. Evde yapılacak iyi bir marka bulursun lütfen benimle de paylaş. Aynı sonucu alacaksam neden daha fazla para vereyim..

nerde yaptın ve nasl oldu saçların canm ?

oyy kıyamammm :) güle güle kullan canım

yaptırmak istiyorum kırılmadn kestirmeden uzatmak istiyorum saçlarımı.

Benim saçlarımın uçları çok yıpranmıştı ve keratin yüklemesi yaptırdım kuaförde hem çok sağlıklı oldu hemde çok güzel uzadı. tavsiye ediyorum kesinlikle çok iyi geliyor saça.

bence senin saçına fazla ısı kullanmışlar. keratin saçı yakmaz.

hanımlar benim bildiğim keratin terapisi ve brezilya fönü uygulama şekliyle değil kullanılan ürünlerle birbirinden ayrılıyor .yani hem b.fönü hem keratin terapisi ürünü yedirmek için ısı ve presleme istiyor..uygulama sonrası da brezilya fönü %100 oranında düzlük %20 oranında bakım, keratin yüklemesi ise %80 oranında bakım % 20 oranında düzlük sağlıyor..süreleriyse saçın yapısına kullanıcının özenine göre değişiyor

Keratin yüklemesinden memnun kaldınız mı? Çünkü bazıları sonradan pişman olmuş kimyasal bir işlem olduğu için saçları zarar görmüş sanırım. Ben şimdiye kadar saçıma boya bile sürmedim o yüzden endişeliyim. Ama başka bir seçeneğim yok çünkü denemediğim şampuan ve krem kalmadı. Hatta bunun bile çok işe yarayacağını düşünmüyorum çünkü saçlarım aşırı kabarık. Bir de 3 gün boyunca oraya gidip fön çektirmemiz mi gerekiyor evde düzleştiriciyle falan kendimiz yapsak olmaz mı?

Hangi kuaförde yaptırmıştınız? Ben 50 tl'ye buldum yaptırmak istiyorum ama çok kimyasal ve kanserojen bir işlemmiş o yüzden kararsız kaldım. Ayrıca saçım o kadar kabarık ki işe yaramamasından korkuyorum, sizin saçınız kabarık mıydı?

arkadaşlar bnde geçen hafta keratin yüklemesi yaptrdım davines marka saçlarım çok köti durumdaydı 2 yıl önce yanmasına rağmen kestrdkçe bitmiyodu ve uzamıyodu 50tl ye yaptrdım etkisi oldu bnce ama 3hafta snra bi kez daha yaptırıciiim :)))

Ben de yaptırmayı düşünüyorum. Yaptırdıktan sonra nemli gözüküyor mu çünkü benim saçlarım çok kuru,tiftik tiftik oluyor.

Bende dün yaptırdım.6ay sonra tekrar yaptırmam gerektiğini söyledi.İki gün yıkama dedi.şimdilik iyi saçlarım.Banyo dan sonra nasıl olacak bakacağım.

keratin yüklemesi ben de düşüşnüyordum fakat kullanılan ürünlerin ciddi anlamda kanserojen olduğunu öğrendim ve vazgeçtim, bitki yağlarına ve diğer bakım ürünlerime devam ediyorum

selam bende davines marka yaptırdım.uygulama şöyleydi, önce arındırıcı yıkama yaptılar saçı şampuan gibi yıkadı sonra kuruttular ve keratin sürüldü bekledim 40 dk kurudu saçımda ve fönle ısı verildi.ardından yıkandı ve 3 aşama yine birşey sürüldü koruyucuymuş onuda bekledim ve tekrar özel şampuanla yıkandı. sonrada fön çekildi tabi fön çekince güzel durdu falan ama evde yıkayınca yine eskisi gibi :/ 3 seans gittim pek aman aman bir faydası olmadı sansı 90 tl idi ve cok bilindik bir kuaforde

arkadaşlar kimse bir şey yazmamış, ama ben sonuçtan oldukça memnunum. ilgilenen olursa seve seve yardımcı olurum.
Aradan baya uzun zamn gecmis ama lutfen bna dönus yap yardimina ihtiyacim var cnku saclarimi uc hafta once actrdim yanmadilar ama incecik oldular kiriliyolar bana da keratin onerdiler

Merhaba sanırım şuan bende aynı durumdayım acıcıdan dolayı saçlarım cansız ve ince duruyor gerci zaten ince telli ama yanısıra kabarıyor cok rahatsız edici kırılmayada başladılar bir yıl önce sarı rengi kapatmak için kahve tonuma boyattım koyu renkte cok belli olmuyor fakat zamanla yıkandıkca açıldı sacımın rengi ve yanmış gibi kabardı keratin bakımı düşünüyorum dilim zamanında cok yandı bu kuaförlerden vs keratin bakımı hakkında ne düşünüyorsunuz ve sanırım bu bakım yapılırken fönde çekiliyormuş yardımcı olursanız sevinirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…