Benim saçlarıma üç gün üst üste yüklendi keratin ve toplamında 100lira ödedim. İndirimli fiyat birazcık pazarlık yaptım, sana da yapmanı öneririm çünkü bazı firmalar 300lira gibi bir fiyat biçiyor keratin yüklemesine. Ama uygun yapan yerlerde var tabii. Brezilya fönü 4ay sonra etkisini yitiriyor diye biliyorum ama keratin yüklemesi hakkında bir fikrim yok. Sonuçta saçlar her etkenden yıpranıyor, buna havada dahil. Ben şuan için memnunum eğer hiç bir sorun çıkmazsa ağustosta tatil dönüşü tekrardan yaptırabilirim.
ben bir alışveriş sitesinden alarak kendim uyguladım evde (ablamda yardım etti şimdi öhömm.d) valla çokta güzel oldu çok memnunm kargo ile 50 tlye hallettim kızlar keratinli şampuan kremde hediye geldi ama ben şanlıydım bu konuda çünkü piyasada bir çok sahte ürün var,kuaförde yaptrmak en güzeli durumunuz iyiyse ben öğrenci oldğm için mecburen kendim yaptım 500 tl versem bir yıl aç kalırdım zaar.d markayı buraya yazmyrm öğrenmek isterseniz bana ulaşabilirsiniz öpt. canlaaar.d
nerde yaptın ve nasl oldu saçların canm ?
yaptırmak istiyorum kırılmadn kestirmeden uzatmak istiyorum saçlarımı.
arkadaşlar ben bu zıkkımı yaptırdım yaptırmaz olaydım...üstelik iyi bir markanınkiydi , çok zarrlı oldugunu bıldgm halde yaptırayım dedım ama nihayet duzellttgm saç uclarımı tekrardan mahvettı kupkuru oldu yandı üstelik o aralar ne boyatma ne bısı yaptrmadım sız sız olun uzak durun herseyın dogalı guzel
oyy kıyamammm :) güle güle kullan canım
Ben 50 YTL'ye yaptırmıştım ama benimde kuaförüm tanıdıktı ama bir kerede düzelmiyor bir kaç defa yaptırmak gerekiyor sana çok pahalıya patlar canım ama sacı toparlıyor sanırım sekizlere mi ne yaptırmak gerekiyormuş ben üç kez yaptırmıştım çok fark etti
Aradan baya uzun zamn gecmis ama lutfen bna dönus yap yardimina ihtiyacim var cnku saclarimi uc hafta once actrdim yanmadilar ama incecik oldular kiriliyolar bana da keratin onerdilerarkadaşlar kimse bir şey yazmamış, ama ben sonuçtan oldukça memnunum. ilgilenen olursa seve seve yardımcı olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?