- Konu Sahibi Cilli_begonya
-
Ameliyat olma gerçekten itici duruyor. Dudağında kalem çevir. Dolgunlaşır. İnternetten Laordes Çubuk hanımefendinin yüz yogası videolarını araştır.Merhaba arkadaşlar. Bütün düşünceleriniz için şimdiden teşekkürler direk konuya giriyorum.
Yirmi gün önce zor bi rinoplasti geçirdim.Ameliyat sonrası komplikasyon geçirdim neyse velhasıl hâlâ uğraşıyorum. Ama benim erkek arkadaşım ki sanki açık kalp ameliyatı oldun dediben sinirlenince şaka yaptigini söyledi ve bana bir kaç kere ben doğal insanlarla hoşlanıyorum diyip duruyor. Benim saclarim sarı kaslarım kontorlu ve makyaj yapan bi insanim beni öyle gördü. Sanki onu kandırdım şimdi dudaklarımı yaptiracam dedim. Bi yine doğallığa gelince kusura bakma doğal birini bulsaydin dedim ben bana yakışıyorsa yaptıririm yaptiracam da dedim. Bu da hala fikrim değişmedi doğal olanı seviyorum ama seni görünce onemsemedim bu durumu dedi ısrarla kalbimi kırıyorsun dedim bana alingansin diyor ya. Ben doğal değilm ysni napiyim diyorum. Sinirlerimı bozdu kendimi çirkin hissediyorum sanki bunları yapmasam bişey benzemem Ben mi fazla alinganim iyi düşünüp iyi karar verip öyle konuşmak istiyorum.
Ameliyat olma gerçekten itici duruyor. Dudağında kalem çevir. Dolgunlaşır. İnternetten Laordes Çubuk hanımefendinin yüz yogası videolarını araştır.
Sıkıntı yapma dudakların çok inçe değilde boşver Cnm geçmiş olsun burun ameliyatından sonra nasıl problem oluştu bununda iyi misin?
Ay oyle anlatinca merak ettim sizi
Dogal seviyorsa dogal biriyle birlikte olsun
İlk okuyunca acikcasi cok estetikli olarak dusundum de o kadar abarti değilse niye oyle yapiyor acabaBen de oyle söyledim zaten sorun orda. Ayacresmimi @YagmurSultan hanıma gönderdim okadar da kötü değil ya aklınıza çok estetikli birşey gelmesin
İlk okuyunca acikcasi cok estetikli olarak dusundum de o kadar abarti değilse niye oyle yapiyor acaba
Bazilari hic makyaj sevmez bazilari da makyaja bayilir size sevmeyen denk gelmis
Ben sizi haklı buldum. Tamam doğal seviyor olabilir de karşıdakini huzursuz ettiğini bildiği halde neden tekrar tekrar söylüyor bunu. Çok istiyorsa gitsin doğal bulsun. Kendine dikkat etmenin, mutlu olunan şeyi yapmanın neresi kötü?
Heralde artik makyaji saci falan daha hafif yapmani istiyorValla çok odun ya ince düşünçeli değil neden söyle me ihtiyacı hissediyor anlamıyorum ki bilsem bende rahatliyacam hem seni böyle seviyorum ama doğal istiyorum da diyor valla sinirimi bozuyo
Adam sizi beğenmediğini söylemeye çalışmakla birlikte, ayrılmanın yollarını yapıyor bence. Ben erkekler her tarafı yapay kızdan ziyade daha doğal kızları beğeniyorlar diye duymuştum. Yakındır ayrılalım demesi, laflarına bakarsak.
Hayır sıfır makyaj boyasız saç istiyor doğal anlayışı o. Benden bunları istemiyor ama e be adam istemiyorsun da niye herdefasinda ben doğal seviyorum diyorsunHeralde artik makyaji saci falan daha hafif yapmani istiyor
Aynen arkadaşlar oyle aman aman yapaylik yok.Herkes gibi bakimli sadece.Ben de oyle söyledim zaten sorun orda. Ayrıca resmimi @YagmurSultan hanıma gönderdim okadar da kötü değil ya aklınıza çok estetikli birşey gelmesin
Bir de soyle dusunun sizi sizin bile begenmediginiz dogal halinizle begeniyor olamaz mi :)Merhaba arkadaşlar. Bütün düşünceleriniz için şimdiden teşekkürler direk konuya giriyorum.
Yirmi gün önce zor bi rinoplasti geçirdim.Ameliyat sonrası komplikasyon geçirdim neyse velhasıl hâlâ uğraşıyorum. Ama benim erkek arkadaşım ki sanki açık kalp ameliyatı oldun dediben sinirlenince şaka yaptigini söyledi ve bana bir kaç kere ben doğal insanlarla hoşlanıyorum diyip duruyor. Benim saclarim sarı kaslarım kontorlu ve makyaj yapan bi insanim beni öyle gördü. Sanki onu kandırdım şimdi dudaklarımı yaptiracam dedim. Bi yine doğallığa gelince kusura bakma doğal birini bulsaydin dedim ben bana yakışıyorsa yaptıririm yaptiracam da dedim. Bu da hala fikrim değişmedi doğal olanı seviyorum ama seni görünce onemsemedim bu durumu dedi ısrarla kalbimi kırıyorsun dedim bana alingansin diyor ya. Ben doğal değilm ysni napiyim diyorum. Sinirlerimı bozdu kendimi çirkin hissediyorum sanki bunları yapmasam bişey benzemem Ben mi fazla alinganim iyi düşünüp iyi karar verip öyle konuşmak istiyorum.
Bir de soyle dusunun sizi sizin bile begenmediginiz dogal halinizle begeniyor olamaz mi :)
Oyle de kas konturu sac boyasini kastetmiyorum.Burnunuzu ve dudaklarinizi diyorum belki oyle begenmistir.Ya da belki sizin icin endisleniyordur burnunuzdan sonra dudaklarinizi yaptirmak isteyince belki takinti yaptiginizdan korkuyordur.Eminim oyle de boyle de guzelsinizdirİyide görmediği birseyi nasıl begensin o halimi hiç bilmiyorki beni bu şekilde gördü ve sevdi ilginci o. İnsanın fikri neyse zikri de öyle olmalı degilmı tezat değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?