• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kereste sevgili:///

Valla ben de sana üzüldüm.
Başka insanın söylediklerine üzüldüğün için, hala sevgilin sanırım.
Asıl ona de, Katı kalpli kereste, alla cezanı
[/QUOTE
Ben sizin söylediklerinize değil. Sizin adiniza üzüldüm merhametsiz katı kalpli oluşunuza dedim. Ayrıca artık sevgilim değil bir saat once bitti ben bana hasta halimde merhamet etmeyen insanla sevgili olmam. İnsanlık herkese olan bi vasıf değil maalesef

Valla ben de sana üzüldüm.
Başka insanın söylediklerine üzüldüğün için, hala sevgilin sanırım.
Asıl ona de, Katı kalpli kereste, alla cezanı vere

Ben sizin söylediklerinize değil. Sizin adiniza üzüldüm merhametsiz katı kalpli oluşunuza dedim. Ayrıca artık sevgilim değil bir saat once bitti ben bana hasta halimde merhamet etmeyen insanla sevgili olmam. İnsanlık herkese olan bi vasıf değil maalesef

Hayır onun doğallık anlayışı sıfır makyaj boyasız saç vs bwn yapay olduğumu dusmunuyorum resmimi de koyarım ama burda herkes görecek sonra o sikinti

Benim esim de aynen boyle seviyor. Hic makyajsiz boyasiz sac... fon cektirsem bile saclarin ne zaman eski haline gelicek diyip duruyor.

Sevgiliniz dogal seviyordur. Ama sizi cok da yapay bulmamis ki birliktesiniz. Sadece gitgide yapaylasmaniz onu rahatsiz ediyor.

Bazi insanlar estetikleri acisiz saniyor galiba .Gecmis olsun .Allah sifa versin .Lutfen balon gibi dudaklarinizi sisirtmeyin cok yapay duruyor.Bende dogalliktan hoslananlardanim . Belki siz de deneseniz seversiniz .Zahmetsiz acisiz .Kim ne dusunmus umrumda degil

Benim esim de aynen boyle seviyor. Hic makyajsiz boyasiz sac... fon cektirsem bile saclarin ne zaman eski haline gelicek diyip duruyor.

Sevgiliniz dogal seviyordur. Ama sizi cok da yapay bulmamis ki birliktesiniz. Sadece gitgide yapaylasmaniz onu rahatsiz ediyor.

Yoo bizim sorunumuz o değil bana hiç bir zaman demedi onu yapma bunu yapma diye ama doğal seviyor fikrinı söyleyecek yapma kırılıyorum dedim nedense o bana kırılmış ve okadar kırılmış ki kırgınlığı merhametinin önüne geçmiş ve beni hasta halimle aramadı bende artık bitirdim kafam da bitti yani artık tamamen iyi de olmuş önce insanlık

yemin ederim kreşte sevgili diye okudum, oğlunuzun ya da kızınızın kreşte sevgilisi var sandım. başlığı gülümseyerek açıp baştan sona gülümseyerek okudum. sonunda nasıl ya diye başlığa baktım ve şok oldum:D sorunuza gelince hep doğal seviyorum, derler ama boya küpüne düşmüş hanım kızlarımızı görünce bakmayı ihmal etmezler. siz kendinizi nasıl iyi hissediyorsanız öyle yapın.

Bana ne?

yemin ederim kreşte sevgili diye okudum, oğlunuzun ya da kızınızın kreşte sevgilisi var sandım. başlığı gülümseyerek açıp baştan sona gülümseyerek okudum. sonunda nasıl ya diye başlığa baktım ve şok oldum:KK70: sorunuza gelince hep doğal seviyorum, derler ama boya küpüne düşmüş hanım kızlarımızı görünce bakmayı ihmal etmezler. siz kendinizi nasıl iyi hissediyorsanız öyle yapın.
Ben gayet kereste sevgili diye okudum.
Evde bir tane var da:KK48: kendisini kesip biçip gardrop yapmayı düşünüyorum bu ara. Daha çok iş görür :KK48:

Acikcasi bende dogalligi seviyorum. Çok çok gerekmedikce estetik yaptırmak itici geliyor. Estetikten sonra aynaya bakıldığında güzel hissediyorsanız bile bunun gerçek siz olmadigini biliyorsunuz. Hele dudak sisirmeye hiç yanasmayin derim. Yaptiracaksaniz da ins bir sorun yaşamazsiniz.

Bazi insanlar estetikleri acisiz saniyor galiba .Gecmis olsun .Allah sifa versin .Lutfen balon gibi dudaklarinizi sisirtmeyin cok yapay duruyor.Bende dogalliktan hoslananlardanim . Belki siz de deneseniz seversiniz .Zahmetsiz acisiz .Kim ne dusunmus umrumda degil

Aciz falan değiliz ama siz öyle görüyorsanız fikriniz değişmeyecek teşekkür ederim

Acikcasi bende dogalligi seviyorum. Çok çok gerekmedikce estetik yaptırmak itici geliyor. Estetikten sonra aynaya bakıldığında güzel hissediyorsanız bile bunun gerçek siz olmadigini biliyorsunuz. Hele dudak sisirmeye hiç yanasmayin derim. Yaptiracaksaniz da ins bir sorun yaşamazsiniz.

Sorun burda ben estetik yapiyim mi degilki sorun erkek arkadaşımın fikri ile zikrini uyuşmaması zaten hayatm kendi tasarrufumda kimseye sormamda

yemin ederim kreşte sevgili diye okudum, oğlunuzun ya da kızınızın kreşte sevgilisi var sandım. başlığı gülümseyerek açıp baştan sona gülümseyerek okudum. sonunda nasıl ya diye başlığa baktım ve şok oldum:KK70: sorunuza gelince hep doğal seviyorum, derler ama boya küpüne düşmüş hanım kızlarımızı görünce bakmayı ihmal etmezler. siz kendinizi nasıl iyi hissediyorsanız öyle yapın.
yalniz degilmisim :D
Evet pardon yanlış anlamışım özür dilerim az önce yazdiklarimı sildim
ne yazdigini okumadim...

Merhaba arkadaşlar. Bütün düşünceleriniz için şimdiden teşekkürler direk konuya giriyorum.
Yirmi gün önce zor bi rinoplasti geçirdim.Ameliyat sonrası komplikasyon geçirdim neyse velhasıl hâlâ uğraşıyorum. Ama benim erkek arkadaşım ki sanki açık kalp ameliyatı oldun dedi :KK57:ben sinirlenince şaka yaptigini söyledi ve bana bir kaç kere ben doğal insanlarla hoşlanıyorum diyip duruyor. Benim saclarim sarı kaslarım kontorlu ve makyaj yapan bi insanim beni öyle gördü. Sanki onu kandırdım şimdi dudaklarımı yaptiracam dedim. Bi yine doğallığa gelince kusura bakma doğal birini bulsaydin dedim:KK47: ben bana yakışıyorsa yaptıririm yaptiracam da dedim. Bu da hala fikrim değişmedi doğal olanı seviyorum ama seni görünce onemsemedim bu durumu dedi ısrarla kalbimi kırıyorsun dedim bana alingansin diyor ya. Ben doğal değilm ysni napiyim diyorum. Sinirlerimı bozdu kendimi çirkin hissediyorum sanki bunları yapmasam bişey benzemem Ben mi fazla alinganim iyi düşünüp iyi karar verip öyle konuşmak istiyorum.:KK67:
bn yapay seviyorum sen dopdogal kerestesin bu iş böyle olmaz deseydin :KK45:

Canin nasıl istiyorsa onu yap. Insanlar konuşur. Konuşsun. Beģebmeyen cekip gidebilir. Eleştiri hastalığı var bizde toplum olarak. Doğal olana kezban deriz.. süslü olana da dogallıktan dem vururuz. Asla begenemeyiz. Daima eleştirecek bi şey buluruz. Çünkü en doğrusunu biz biliyoruz.

Back
X