Kese 17mm yolk sac var bebek görünmedi sizler kaç hafta da gördünüz

İyiyim canım elhamdülillah🤗 sen nasılsın, küçük olduğu için duyulmamıştır belki, hakkımızda hayırlısı olsun bu gece bol bol dua edelim birbirmize inşallah Rabbim sağlıkla kavuştursun evlatlarımıza 🌺
Ben hamdolsun iyiyil canim gecen cuma duyuldu bugun neden duyulmadı korkusu var içimde sana da dua edecem bol bol canim benim 🌺🌺

Ben hamdolsun iyiyil canim gecen cuma duyuldu bugun neden duyulmadı korkusu var içimde sana da dua edecem bol bol canim benim 🌺🌺
Canım benim gönlünü ferah tut tabi ki kötü bişey olmasını istemeyiz aklına getirme🌺 ama hakkımızda ne hayırlı ise o olsun Rabbim evlat nasip etti ya inşallah ikisini de en sağlıklı şekilde kucağına alabilmen duasıyla 🤲

Canım benim nasılsın gittin mi yakın zamanda doktora nasıl gidiyor 🤗🌺
Kuzum hiç iyi değilim bugün hamdolsun yinede . Bugün bebegimin küçük olanın kalbi durmuş sonra da parçacıkları kalmış sadece kaybettik onu diğeri iyi şimdilik maşallah sen nasılsın canim

Kuzum hiç iyi değilim bugün hamdolsun yinede . Bugün bebegimin küçük olanın kalbi durmuş sonra da parçacıkları kalmış sadece kaybettik onu diğeri iyi şimdilik maşallah sen nasılsın canim
Ahh kıyamam olsun Rabbim in vardır bildiği tabi zor ama diğer evladın sağlıklı bak şükürler olsun ❤️ Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin yavrunu, bende bugün gittim 9 haftalık olmuşuz şükür bi sıkıntı yok dedi iki hafta sonra tekrar gel dedi. Senin kaybını iyi anlıyorum benimde ilk gebeliğimde 8+5 te kalbi durmuştu ama hayırlısı buymuş demek ki üzülme bebeşin hisseder

Ahh kıyamam olsun Rabbim in vardır bildiği tabi zor ama diğer evladın sağlıklı bak şükürler olsun ❤️ Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin yavrunu, bende bugün gittim 9 haftalık olmuşuz şükür bi sıkıntı yok dedi iki hafta sonra tekrar gel dedi. Senin kaybını iyi anlıyorum benimde ilk gebeliğimde 8+5 te kalbi durmuştu ama hayırlısı buymuş demek ki üzülme bebeşin hisseder
Canim benim sagol Amin tek tesellim bu zaten kalan bebegim bana teselli. Rabbim korusun bebeklerimizi inşallah. Dikkst et kendine canim
Var mi ağrın sizin

Benim bel ağrım adet sancısı gibi hafif ağrılarım oluyo bugun doktor I MOM OMEGA verdi sana da tavsiye ederim doktoruna sor canimm

Canim benim sagol Amin tek tesellim bu zaten kalan bebegim bana teselli. Rabbim korusun bebeklerimizi inşallah. Dikkst et kendine canim
Var mi ağrın sizin
Ederim canım sende dikkat et 🌺 yok Allah a şükür ağrı sızı sadece bulantı vardı o da azaldı şükür

Merhabalar ben adete göre 5+5 hamileyim fakat erken olduğu için şuan 6 küsür, bugün doktor vakinal ultrasonda kese boyutunun 17 mm oldupunu söyledi yolk sac var fakat bebek henüz yok, sizler kese boyutu kaçken kalp atışlatını gördünüz

8 haftalıkken

Omega takviyesi için söyledim canim benim folik asitten tut bir çok vitamini var içinde.
Anladım canım benim çok sağol ama bende vifolic kullanıyorum içinde 14 çeşit falan vitamin var balık yapı dolik asit b12 b6 vs vs doğuma kadar devam dedi o hapa 🤗🌺

Anladım canım sağol cevabın için karından mı 🥰 benim vajinal 27mm kese yolk vardı karından da 14 mm falan inşallah görürüm bende
Vajinal de daha fazla çıkmış sizin benimde bugün karından 14 mm ölçtü 6+1 im küçük dedi siz kaç haftalıkken 14 mm gördünüz karından keseyi

Anladım canım sağol cevabın için karından mı 🥰 benim vajinal 27mm kese yolk vardı karından da 14 mm falan inşallah görürüm bende
Vajinal de daha fazla çıkmış sizin benimde bugün karından 14 mm ölçtü 6+1 im küçük dedi siz kaç haftalıkken 14 mm gördünüz karından kese

Vajinal de daha fazla çıkmış sizin benimde bugün karından 14 mm ölçtü 6+1 im küçük dedi siz kaç haftalıkken 14 mm gördünüz karından keseyi
Canım mesajı yanlış yazmışım 27 değil 17 mm di vajinal 17 mm karından 14 mm vakinalde daha büyük çıkıyo zaten ama mühim olan karından benim karından 14 mm di daha sonra 1 hafta sonra gittiğimde kalp atışınıda hem duyduk hem gördük çok şükür sende görürsün 1 haftaya 🤗

Vajinal de daha fazla çıkmış sizin benimde bugün karından 14 mm ölçtü 6+1 im küçük dedi siz kaç haftalıkken 14 mm gördünüz karından kese
Canım hafta hesaplaması keseye göre yapmıyoruz dedi doktor bebek görününce onu crl ölçümü yapıyolar asıl doğru haftayı bebeğin ölçümü veriyo 🤗

Canım mesajı yanlış yazmışım 27 değil 17 mm di vajinal 17 mm karından 14 mm vakinalde daha büyük çıkıyo zaten ama mühim olan karından benim karından 14 mm di daha sonra 1 hafta sonra gittiğimde kalp atışınıda hem duyduk hem gördük çok şükür sende görürsün 1 haftaya 🤗
Çok özür belki yazmissinzidir ama ben görmedim sorayım peki siz 14 mm iken kaç haftaliktiniz 6 mi

Back
X