- 12 Temmuz 2023
- 25
- 11
- 3
- 30
- Konu Sahibi MeryemSamet
-
Sanırım kesenin boyutu yuumurtanın döllenme zamanıyla iilgiliymiş bana da 5+3 te keseye 7 mm dediler doktor haftanla uyumlu bir sorun yok dedi karından baktığı için yolk sacı tam net göremedi ama biraz da olsa gözüküyor dedi bir sorun yoktur inşallah güzel bir şekilde büyürler önemli olan yolk sacın görünmesi o da sizde sorunsuz görünmüş zatenMerhaba Arkadaşlar,
Bugün doktora gittim 5+4 günlük hamileyim yol saçı gözüküyor dedi kalp atışı duyamadık haftaya dedi ama benim kesem 7.85 mm orda başka arkadaş vardı oda benle aynı hafta onun keseside 8.15 di bu sorun teşkil ederi mi aklıma takıldı doktora da sormayı unuttum
Ya inşallah teyzoşkosu 7 yıl sonra olunca korkuyor insan rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin . Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin.Sanırım kesenin boyutu yuumurtanın döllenme zamanıyla iilgiliymiş bana da 5+3 te keseye 7 mm dediler doktor haftanla uyumlu bir sorun yok dedi karından baktığı için yolk sacı tam net göremedi ama biraz da olsa gözüküyor dedi bir sorun yoktur inşallah güzel bir şekilde büyürler önemli olan yolk sacın görünmesi o da sizde sorunsuz görünmüş zaten
Anladım çok teşekkür ederim içim rahatladı Allah razı olsunHerkesin hamileliği aynı olmaz. Döllenme zamanı, yumurtlama zamanı farklıdır. Son adet tarihiniz aynı olsa bile. İleride mesela son adet tarihinize göre örnek veriyorum 8+2 olmanız gerekecek ama ultrasonda 9+1 çıkacak. Kese boyutu bebek boyutuda öyle. Bende sizde 5+1 haftalık olabiliriz ama kese boyutlarımız farklı olabilir. Ciddi derecede küçüklük/büyüklük olmadığı sürece bunlar normal.
O kadar takmayın lütfen doktorlar en ufak bir sıkıntıda söylüyor zaten boyle şeylerle kafanızı boşa meşgul etmeyin hamileliğiniz mutlulugunu yaşayın bosverinMerhaba Arkadaşlar,
Bugün doktora gittim 5+4 günlük hamileyim yol saçı gözüküyor dedi kalp atışı duyamadık haftaya dedi ama benim kesem 7.85 mm orda başka arkadaş vardı oda benle aynı hafta onun keseside 8.15 di bu sorun teşkil ederi mi aklıma takıldı doktora da sormayı unuttum
YaaaYa inşallah teyzoşkosu 7 yıl sonra olunca korkuyor insan rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin . Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin.
İnanın elimde değil oturuyorumacaba zararlı mi ki diye düşünüyorum evden çıkmıyorum bir de akıntı falan da oluyor biz görev için Doğubeyazıt’a geldik burda imkanlarda kısıtlı olunca çok endişeleniyor insanO kadar takmayın lütfen doktorlar en ufak bir sıkıntıda söylüyor zaten boyle şeylerle kafanızı boşa meşgul etmeyin hamileliğiniz mutlulugunu yaşayın bosverin
Stres bebeğe de size de iyi gelmez biliyorum zor ben de bu yollardan geçtim ama rabbimin korumadigini hiç birsey koruyamaz böyle düşün akıntı gayet normal 30 haftamdayim hala akintilarim devam ediyorİnanın elimde değil oturuyorumacaba zararlı mi ki diye düşünüyorum evden çıkmıyorum bir de akıntı falan da oluyor biz görev için Doğubeyazıt’a geldik burda imkanlarda kısıtlı olunca çok endişeleniyor insan
Benim 5+1de 13 mm idi. İnternetten baktığımda 20 mm olması gerekiyor yazıyordu ama çok umursamamıştım sonuçta doktorum gayet iyi demiştiMerhaba Arkadaşlar,
Amin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahYaaamaşallah 7 yıl sonra gelen bir mucize demek ki çok sevindimm amin amin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Haklısınız Rabbim en iyisini bilir en güzel o korurdu rabbim sağlıcakla kucağında almayı nasip etsin inşallahStres bebeğe de size de iyi gelmez biliyorum zor ben de bu yollardan geçtim ama rabbimin korumadigini hiç birsey koruyamaz böyle düşün akıntı gayet normal 30 haftamdayim hala akintilarim devam ediyor
Takmamaya çalışıyorum artık biraz daha oluruna bıraktım. Galiba öyle hepimizde farklıBenim 5+1de 13 mm idi. İnternetten baktığımda 20 mm olması gerekiyor yazıyordu ama çok umursamamıştım sonuçta doktorum gayet iyi demiştiHerkeste farklı oluyor demek ki doktor uyumlu demişse uyumludur, bir sorun olsaydı söylerdi zaten kafana çok takma
Amin cumlemizinHaklısınız Rabbim en iyisini bilir en güzel o korurdu rabbim sağlıcakla kucağında almayı nasip etsin inşallah
Sanırım kesenin boyutu yuumurtanın döllenme zamanıyla iilgiliymiş bana da 5+3 te keseye 7 mm dediler doktor haftanla uyumlu bir sorun yok dedi karından baktığı için yolk sacı tam net göremedi ama biraz da olsa gözüküyor dedi bir sorun yoktur inşallah güzel bir şekilde büyürler önemli olan yolk sacın görünmesi o da sizde sorunsuz görünmüş zaten
Kesenin kaç mm olduğu ultrason kağıdının neresinde yazıyor bilmiyorumEki Görüntüle 3273920
Benim kese boyutum kaç acaba aklım karışıyor anlamıyorum doktor da boyut söylemedi
Köşede yazan 12cm ve dist 1.29 cm yazıları var sanki 12.9mm gibi geldi bana daKesenin kaç mm olduğu ultrason kağıdının neresinde yazıyor bilmiyorumdoktor söylemişti bana ama kendi kese görüntümle karşılaştırdım büyüklüğü benimkine benziyor 8 mm civaarında olabilir
Ayy olabilir tabiki orda cm cinsinden yazdığı için gözüm 'mm' aradı bulamadımKöşede yazan 12cm ve dist 1.29 cm yazıları var sanki 12.9mm gibi geldi bana da
Sizin de yazar ultrason kağıdınızdaAyy olabilir tabiki orda cm cinsinden yazdığı için gözüm 'mm' aradı bulamadım
Bu şekilde benimki ama bulamadım nerde yazdığınıSizin de yazar ultrason kağıdınızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?