Kese boyutu

MeryemSamet

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2023
25
11
3
30
Merhaba Arkadaşlar,

Bugün doktora gittim 5+4 günlük hamileyim yol saçı gözüküyor dedi kalp atışı duyamadık haftaya dedi ama benim kesem 7.85 mm orda başka arkadaş vardı oda benle aynı hafta onun keseside 8.15 di bu sorun teşkil ederi mi aklıma takıldı doktora da sormayı unuttum

Sanırım kesenin boyutu yuumurtanın döllenme zamanıyla iilgiliymiş bana da 5+3 te keseye 7 mm dediler doktor haftanla uyumlu bir sorun yok dedi karından baktığı için yolk sacı tam net göremedi ama biraz da olsa gözüküyor dedi bir sorun yoktur inşallah güzel bir şekilde büyürler önemli olan yolk sacın görünmesi o da sizde sorunsuz görünmüş zaten

Herkesin hamileliği aynı olmaz. Döllenme zamanı, yumurtlama zamanı farklıdır. Son adet tarihiniz aynı olsa bile. İleride mesela son adet tarihinize göre örnek veriyorum 8+2 olmanız gerekecek ama ultrasonda 9+1 çıkacak. Kese boyutu bebek boyutuda öyle. Bende sizde 5+1 haftalık olabiliriz ama kese boyutlarımız farklı olabilir. Ciddi derecede küçüklük/büyüklük olmadığı sürece bunlar normal.

Ya inşallah teyzoşkosu 7 yıl sonra olunca korkuyor insan rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin . Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin.

Anladım çok teşekkür ederim içim rahatladı Allah razı olsun

O kadar takmayın lütfen doktorlar en ufak bir sıkıntıda söylüyor zaten boyle şeylerle kafanızı boşa meşgul etmeyin hamileliğiniz mutlulugunu yaşayın bosverin

Ya inşallah teyzoşkosu 7 yıl sonra olunca korkuyor insan rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin . Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin.
Yaaamaşallah 7 yıl sonra gelen bir mucize demek ki çok sevindimm amin amin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

O kadar takmayın lütfen doktorlar en ufak bir sıkıntıda söylüyor zaten boyle şeylerle kafanızı boşa meşgul etmeyin hamileliğiniz mutlulugunu yaşayın bosverin
İnanın elimde değil oturuyorumacaba zararlı mi ki diye düşünüyorum evden çıkmıyorum bir de akıntı falan da oluyor biz görev için Doğubeyazıt’a geldik burda imkanlarda kısıtlı olunca çok endişeleniyor insan

Stres bebeğe de size de iyi gelmez biliyorum zor ben de bu yollardan geçtim ama rabbimin korumadigini hiç birsey koruyamaz böyle düşün akıntı gayet normal 30 haftamdayim hala akintilarim devam ediyor

Benim 5+1de 13 mm idi. İnternetten baktığımda 20 mm olması gerekiyor yazıyordu ama çok umursamamıştım sonuçta doktorum gayet iyi demişti Herkeste farklı oluyor demek ki doktor uyumlu demişse uyumludur, bir sorun olsaydı söylerdi zaten kafana çok takma

Stres bebeğe de size de iyi gelmez biliyorum zor ben de bu yollardan geçtim ama rabbimin korumadigini hiç birsey koruyamaz böyle düşün akıntı gayet normal 30 haftamdayim hala akintilarim devam ediyor
Haklısınız Rabbim en iyisini bilir en güzel o korurdu rabbim sağlıcakla kucağında almayı nasip etsin inşallah

Takmamaya çalışıyorum artık biraz daha oluruna bıraktım. Galiba öyle hepimizde farklı

Benim kese boyutum kaç acaba aklım karışıyor anlamıyorum doktor da boyut söylemedi

Eki Görüntüle 3273920
Benim kese boyutum kaç acaba aklım karışıyor anlamıyorum doktor da boyut söylemedi
Kesenin kaç mm olduğu ultrason kağıdının neresinde yazıyor bilmiyorumdoktor söylemişti bana ama kendi kese görüntümle karşılaştırdım büyüklüğü benimkine benziyor 8 mm civaarında olabilir

Köşede yazan 12cm ve dist 1.29 cm yazıları var sanki 12.9mm gibi geldi bana da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…