- 26 Ekim 2022
- 773
- 296
- 33
- Konu Sahibi MeryemSamet
-
Hayır hayır canım korkma, het hamilelik farklıdır herkeste olacak diye bişey yok. Ben birkaç gün çok kötü geçirdim dün ve bugün prilam dr kullanıyorum o bulantımı bastırdı iyiyim .Maşallah bizde 6+3 oldukya benim hiç bulantım yok belirtimde yok sadece çok çabuk yoruluyorum uykum geliyor o kadar
Bulantım olmadığı için korktum ters giden bişeyler mi var diye
Sizin var mı
Ya çok sağolun içimi rahatlattınızHayır hayır canım korkma, het hamilelik farklıdır herkeste olacak diye bişey yok. Ben birkaç gün çok kötü geçirdim dün ve bugün prilam dr kullanıyorum o bulantımı bastırdı iyiyim .
Çok şükür, tabii sürekli tansiyon düşük .Ya çok sağolun içimi rahatlattınız
Sizede geçmiş olsun şükür ki ilaç bastırmış bulantınızı
Ayy tansiyon da sıkıntı yaÇok şükür, tabii sürekli tansiyon düşük .hamd olsun şikayet etmiyorum yeterki bebiş iyi olsun
Aminn sizde inşallahAyy tansiyon da sıkıntı yatabiki inşallah bebişinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız tüm sıkıntılara değer o an
Gs diye yazarEki Görüntüle 3273920
Benim kese boyutum kaç acaba aklım karışıyor anlamıyorum doktor da boyut söylemedi
Benimde 5+3 te kesem 7 mm çıktı doktor sorun yok haftanla uyumlu dedi son adet tarihime göre hesaplamıştı aklınıza kötü şeyler getirmeyin daha çok minik oldukları için ilk haftalar böyle olabiliyor inşallah haftaya daha net görürsünüzmerhaba herkese. 14 haziran son adet tarihim. ovülasyon testine göre de 28 haziranda yumurtamın çatladığını gördüğüm tarih. 5+1 haftalık hamileyim dün 5+0'da doktora gittim ilk kez kese 7.2mm bana küçük geldi dedi. geç döllenme olabilir dedi ama yumurtlama tarihime göre böyle bişey olmuş olabilir mi bilmiyorum. çok üzüldüm. folik asit kullanmıyordum dün verdi kullanmaya başladım. haftaya geldiğinde bebeği mutlaka kesede görmemiz gerek dedi. kızlar kese boyutum yok mu küçük? folik asitle büyür mü? kese içinde de herhangi bişey görülmedi.
çok teşekkür ederim o kadar iyi geldi ki doktorunuzun uyumlu dediğini duymak.Benimde 5+3 te kesem 7 mm çıktı doktor sorun yok haftanla uyumlu dedi son adet tarihime göre hesaplamıştı aklınıza kötü şeyler getirmeyin daha çok minik oldukları için ilk haftalar böyle olabiliyor inşallah haftaya daha net görürsünüz
Rica ederimm ya lütfen kendinizi üzmeyin bebiş etkilenirçok teşekkür ederim o kadar iyi geldi ki doktorunuzun uyumlu dediğini duymak.sağlıkla kavuşalım inşallah dün doktorun tavrından sonra resmen yolunda gitmeyen bi hamilelik yaşıyorum moduna girip çok üzüldüm çok mutsuzdum. sizden de güzel haber bekliyorum. bir sonraki kontrolünüz ne zaman?
kendi randevumdan önce sizinkini bekliycem şimdiRica ederimm ya lütfen kendinizi üzmeyin bebiş etkilenirfolik asitinizi kullanın olumlu düşünün bol su için ve üzülmeden bir sonraki randevunuzu bekleyin her şey çok güzel olacak Allahın izniyle sağlıkla büyüyecek ben 25 temmuzda gidicem kalp atışı için inşallah güzel haberlerle dönerim size
Yaaa sizin randevunuz ne zamandı bende şimdi sizi düşünüp dururum ne yaptı diyekendi randevumdan önce sizinkini bekliycem şimdigüzel haberinizi bekliyorum
ben de kontrol süremin bitmesine ne kadar az kalırsa o kadar net anlaşılır durum diye 27 temmuza aldım randevumu dün o kadar üzüntüden stresten hala iyiyse biz de güzel haberlerle döneriz teyzesiYaaa sizin randevunuz ne zamandı bende şimdi sizi düşünüp dururum ne yaptı diye
senin yine uykun geliyormuş bende uyku dahil ne bulanti ne iştah ne aserme hiçbir şey yok 11+2 haftaligiz ahahaMaşallah bizde 6+3 oldukya benim hiç bulantım yok belirtimde yok sadece çok çabuk yoruluyorum uykum geliyor o kadar
Bulantım olmadığı için korktum ters giden bişeyler mi var diye
Sizin var mı
Aaaa maşallah ya şu an içimi çok rahatlattınızsenin yine uykun geliyormuş bende uyku dahil ne bulanti ne iştah ne aserme hiçbir şey yok 11+2 haftaligiz ahaha
amin canım cumlemizinAaaa maşallah ya şu an içimi çok rahatlattınızsağlıkla gelsin bebişiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?