- 5 Aralık 2021
- 2.645
- 3.082
- 83
- Konu Sahibi MeryemSamet
-
Eveet 0.71 cm yazıyor yani 7.1 mm doktorun 8 demesi normalBu şekilde benimki ama bulamadım nerde yazdığını
Bana 7 mm demiştiEveet 0.71 cm yazıyor yani 7.1 mm doktorun 8 demesi normal
Aslında benim anlamaya çalıştığım şey şu bana 5 haftalık dedi kese 12mm ken size tam kaç haftalık olduğunuzu söyledi mi doktorunuz. Adet gecikmeme gerek tam 6 haftalık ama doktor 6 değil demiştiBana 7 mm demiştiçok teşekkür ederim çok sağolun sayenizde bişey öğrendim
Ben 5+3 ken keseyi gördük 7 mm dedi kese haftanla uyumlu bir sorun yok 5 haftalık demiştiAslında benim anlamaya çalıştığım şey şu bana 5 haftalık dedi kese 12mm ken size tam kaç haftalık olduğunuzu söyledi mi doktorunuz. Adet gecikmeme gerek tam 6 haftalık ama doktor 6 değil demişti
Kese de değişiyormuş bebekten bebeğeBen 5+3 ken keseyi gördük 7 mm dedi kese haftanla uyumlu bir sorun yok 5 haftalık demişti
Sizin hesabınıza göre evet 6 hafta civarında oluyor yoksa siz 5. haftadasınız da benim mi kesem küçük
Son adet tarihiniz neydi sizinBen 5+3 ken keseyi gördük 7 mm dedi kese haftanla uyumlu bir sorun yok 5 haftalık demişti
Sizin hesabınıza göre evet 6 hafta civarında oluyor yoksa siz 5. haftadasınız da benim mi kesem küçük
Haklısınız ya bende kafayı çok takardım ama baktım stres yaptıkça kendime zarar veriyorum akışına bıraktım valla inşallah sağlıkla gelirlerKese de değişiyormuş bebekten bebeğeay aklımda deli sorular çok kurcalıyorum her şeyi zor olunca aklım sürekli böyle şeylerde. Cuma günü tekrar gidicez 1 hafta sonra gel demişti bakalım cuma günü neyle karsılasıcaz
Amiin inşallah rabbim kalp atışı da duymayı nasip etsinHaklısınız ya bende kafayı çok takardım ama baktım stres yaptıkça kendime zarar veriyorum akışına bıraktım valla inşallah sağlıkla gelirler
3 haziranSon adet tarihiniz neydi sizin
Benim de 2 Haziran3 haziran
Amin amin inşaallah sizde cuma günü güzel haberler alırsınızAmiin inşallah rabbim kalp atışı da duymayı nasip etsin
Yaa baya yakınmışız o zamanBenim de 2 Haziran
İnşallahAmin amin inşaallah sizde cuma günü güzel haberler alırsınız
Evet rabbim nasip ederse aynı zamanlarda doğururuzYaa baya yakınmışız o zaman
Bende 25 temmuzda gidicem kalp atışı için çağırmışlardıİnşallahsiz tekrardan ne zaman gideceksiniz
Benimde nerdeyse aynı 7.7 benimkide 5+1 de öyleydiBu şekilde benimki ama bulamadım nerde yazdığını
Ayy aynı gün gidicez kalp atışı içinBende 25 temmuzda gidicem kalp atışı için çağırmışlardı
Yaa öyle miii inşallah güzelce duyarız miniklerimiziiAyy aynı gün gidicez kalp atışı için
İnşallah canım, bugün 6+4 olduk biz, sizinki kaç ? Birde bulantınız varmıYaa öyle miii inşallah güzelce duyarız miniklerimizii
Maşallah bizde 6+3 oldukİnşallah canım, bugün 6+4 olduk biz, sizinki kaç ? Birde bulantınız varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?