Kese boyutu

Bana 7 mm demiştiçok teşekkür ederim çok sağolun sayenizde bişey öğrendim
Aslında benim anlamaya çalıştığım şey şu bana 5 haftalık dedi kese 12mm ken size tam kaç haftalık olduğunuzu söyledi mi doktorunuz. Adet gecikmeme gerek tam 6 haftalık ama doktor 6 değil demişti

Aslında benim anlamaya çalıştığım şey şu bana 5 haftalık dedi kese 12mm ken size tam kaç haftalık olduğunuzu söyledi mi doktorunuz. Adet gecikmeme gerek tam 6 haftalık ama doktor 6 değil demişti
Ben 5+3 ken keseyi gördük 7 mm dedi kese haftanla uyumlu bir sorun yok 5 haftalık demişti
Sizin hesabınıza göre evet 6 hafta civarında oluyor yoksa siz 5. haftadasınız da benim mi kesem küçük

Ben 5+3 ken keseyi gördük 7 mm dedi kese haftanla uyumlu bir sorun yok 5 haftalık demişti
Sizin hesabınıza göre evet 6 hafta civarında oluyor yoksa siz 5. haftadasınız da benim mi kesem küçük
Kese de değişiyormuş bebekten bebeğe ay aklımda deli sorular çok kurcalıyorum her şeyi zor olunca aklım sürekli böyle şeylerde. Cuma günü tekrar gidicez 1 hafta sonra gel demişti bakalım cuma günü neyle karsılasıcaz

Son adet tarihiniz neydi sizin

Haklısınız ya bende kafayı çok takardım ama baktım stres yaptıkça kendime zarar veriyorum akışına bıraktım valla inşallah sağlıkla gelirler

İnşallah canım, bugün 6+4 olduk biz, sizinki kaç ? Birde bulantınız varmı
Maşallah bizde 6+3 oldukya benim hiç bulantım yok belirtimde yok sadece çok çabuk yoruluyorum uykum geliyor o kadar
Bulantım olmadığı için korktum ters giden bişeyler mi var diye
Sizin var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…