Benim 5+4 de 0.80 cm di sonra 6+2 de 1.82 cm di baya büyümüş dü canm gayet iyiKızlar bugün kese için gittim 5+4 haftalık şuan çapı normal mi değil mi anlayamadım resime bakıp yorumlar mısınız alt köşede 0.53 cm yazıyor ne demek
Birden büyüyebiliyor yaniBenim 5+4 de 0.80 cm di sonra 6+2 de 1.82 cm di baya büyümüş dü canm gayet iyi
Benim 6+2 de duyulmadı pazartesi gitcem 7+0 oluyor o zaman inşallah duyarız duyamazsan canını sıkma 9 cu hafta da duyanlar varBirden büyüyebiliyor yanihaftaya da kalp atışı için çağırdı duyulur dimi
Bende gittiğimde 7+0 olucak bu pazartesi değil diğer pazartesi inşallah duyarız sen duyarsan yazar mısınBenim 6+2 de duyulmadı pazartesi gitcem 7+0 oluyor o zaman inşallah duyarız duyamazsan canını sıkma 9 cu hafta da duyanlar var
Tabi yazarım canmBende gittiğimde 7+0 olucak bu pazartesi değil diğer pazartesi inşallah duyarız sen duyarsan yazar mısın
bende bugun gittimmerak ediyorum normalmi die.4+3 yaziyor.benim hesabıma gore 4+3 asla olamazKızlar bugün kese için gittim 5+4 haftalık şuan çapı normal mi değil mi anlayamadım resime bakıp yorumlar mısınız alt köşede 0.53 cm yazıyor ne demek
Adete göre kaç haftalık kibende bugun gittimmerak ediyorum normalmi die.4+3 yaziyor.benim hesabıma gore 4+3 asla olamaz
adete gore 4+6 yumurtlamaya gore 5+0Adete göre kaç haftalık ki
Noldu canım duydun muTabi yazarım canm
Ama adete göre hesaplıyolar doktorlaradete gore 4+6 yumurtlamaya gore 5+0
benimkini keseye gore hesapladilar canim.kagitt yazan keseye gore dediAma adete göre hesaplıyolar doktorlar
Valla her doktor ayrı telden çalıyor o zaman ben adetime göre 5+4 de 0.53 cm yazıyor seninkindende biraz düşük yinede aynı 5+4 sün dedibenimkini keseye gore hesapladilar canim.kagitt yazan keseye gore dedi
5 haftalik.olanlara bakiorum hep 12 13 cm yazmislar.tedirgin oldum acikcasi.kimseyle kiyaslamamak lazim aslinda ama insan duramio iste ne yazikkiValla her doktor ayrı telden çalıyor o zaman ben adetime göre 5+4 de 0.53 cm yazıyor seninkindende biraz düşük yinede aynı 5+4 sün dedi
Aynen bende öyleydim ama fazla derine inmemek lazım çünkü herkes bir değil kese boyu felanda önemli değil önemli olan düzenli büyümesi5 haftalik.olanlara bakiorum hep 12 13 cm yazmislar.tedirgin oldum acikcasi.kimseyle kiyaslamamak lazim aslinda ama insan duramio iste ne yazikki
ben de 5+0 da gıttım doktor 4+2 dedı ama benımkı tup bebek ve 0,5 cm kese de kucuk gorunuyor dedı su an bebegınız ne durumda acabaKızlar bugün kese için gittim 5+4 haftalık şuan çapı normal mi değil mi anlayamadım resime bakıp yorumlar mısınız alt köşede 0.53 cm yazıyor ne demek
5+4 de küçücük bişey duruyodu 6+5 de baya büyümüş hızlı büyüyor yani endişe etmeyinben de 5+0 da gıttım doktor 4+2 dedı ama benımkı tup bebek ve 0,5 cm kese de kucuk gorunuyor dedı su an bebegınız ne durumda acaba
doktor gerçekten cok korkuttu haftaya kontrolum var ama zaman gecmıyor baktıgımda bu donemlerde kesede 5 mm olan kımse yok hep yuksek degerler ben vajınal muayene oldum5+4 de küçücük bişey duruyodu 6+5 de baya büyümüş hızlı büyüyor yani endişe etmeyin
Herkesin aynı olucak diye bişey yok ki benimkide 5 mmydi 1 hafta sonra kesede büyümüştü bebekte göründüdoktor gerçekten cok korkuttu haftaya kontrolum var ama zaman gecmıyor baktıgımda bu donemlerde kesede 5 mm olan kımse yok hep yuksek degerler ben vajınal muayene oldum
Merhabaa , benimde yumurtlamaya göre 6 haftalık olması gerekirken 5 haftalık çıktı vajinal ultrasonda , 5 gün sonraki kontrolde 1 günlük büyümüş kese 5+1 çıktı 5 gün sonra , çok korkuyorum büyümüyor diye sizin nasıl oldu gidişat ? Yavaş büyüme oldumu benim gibi başta..bende bugun gittimmerak ediyorum normalmi die.4+3 yaziyor.benim hesabıma gore 4+3 asla olamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?