- Konu Sahibi Gizemavsar
-
Haftaya gel dedi inşallah gözükür.canim sıkıldı. Kötü bişey değil degilmiiiCanim keseyi gormen icin degerin 2000 3000 olmasi lazim henuz erken
İnşallah cccanim. Maşallah rabbim esirgesin. Can sıkacak bişey yok ozamn633 degerle zaten kese gozukmezkibenim 5882 degerle bile kese gözükmedi 9992 degerle üçüz hamile olduğumu öğrenmiştim düşün yani :) gözükür haftaya merak etme
Arkadaslarin dedigi gibi henuz erken, en az 2-3000 olsun ki gozuksun kese. O da vajinal ultrasonla.Bugün kan testim 633 çıktı... Ultrason a girdim 4 hafta 5 günlük dedi kese daha oluşmamış haftaya gel dedi .canım sıkıldı dış gebelik değildir inşallah.. ağır kaldırma dedi yağlı vs de yasak.agri olması da iyi dedi açılıyor karın içinde dedi. Ne demek anlamadım üzgünüm
Gebeliğimin 3-4 haftasindaydım ağrilardan duramiyordum doktora gittim henuz kese tam olusmamisti çizik şeklindeydi içinizi ferah tutun stres yapmayın haftaya gittiğinizde görursunuz sağlikla gelsin insallahBugün kan testim 633 çıktı... Ultrason a girdim 4 hafta 5 günlük dedi kese daha oluşmamış haftaya gel dedi .canım sıkıldı dış gebelik değildir inşallah.. ağır kaldırma dedi yağlı vs de yasak.agri olması da iyi dedi açılıyor karın içinde dedi. Ne demek anlamadım üzgünüm
Gece yatınca en çok oluyor yada yorulunca.. Rabb'im sağlıklı evlat versinGebeliğimin 3-4 haftasindaydım ağrilardan duramiyordum doktora gittim henuz kese tam olusmamisti çizik şeklindeydi içinizi ferah tutun stres yapmayın haftaya gittiğinizde görursunuz sağlikla gelsin insallah
Gaz sıkışmasıda olabilir benimde geceleri ve sabahlari uykudan uyandiracak kadar oluyordu 8. haftadan sonra azaldı ayaklarinizi sıcak tutun ağır iş yapıp yorulmayın.Gece yatınca en çok oluyor yada yorulunca.. Rabb'im sağlıklı evlat versin
Yayladayiz kaynanm rahatsız her iş bana bakıyor. Ama bu hafta çok yapmayacagim. Gaz aşırı varGaz sıkışmasıda olabilir benimde geceleri ve sabahlari uykudan uyandiracak kadar oluyordu 8. haftadan sonra azaldı ayaklarinizi sıcak tutun ağır iş yapıp yorulmayın.
Allah kolaylık versin işde aşda bitmez bu donemlerde dikkat edin hayirli sağlikli evlat olsunYayladayiz kaynanm rahatsız her iş bana bakıyor. Ama bu hafta çok yapmayacagim. Gaz aşırı var
Amin amin canım inşallah,Allah kolaylık versin işde aşda bitmez bu donemlerde dikkat edin hayirli sağlikli evlat olsun
Tabi sağlıkla ilerlemedi benim suan yeniden deniyorumİnşallah cccanim. Maşallah rabbim esirgesin. Can sıkacak bişey yok ozamn
Allah'ın dediği olur rabbim yeniden nasib etsin canimTabi sağlıkla ilerlemedi benim suan yeniden deniyorum
Mrb,Şu an hamile misiniz üçüzlere?633 degerle zaten kese gozukmezkibenim 5882 degerle bile kese gözükmedi 9992 degerle üçüz hamile olduğumu öğrenmiştim düşün yani :) gözükür haftaya merak etme
Hayır malesef sağlıkla ilerlemediMrb,Şu an hamile misiniz üçüzlere?
Geçmiş olsunHayır malesef sağlıkla ilerlemedi
7+6'da kürtaj olmak zorunda kaldım bir kese sonrasında kendi kendine bozuldu diger iki kese de kalp atışları yoktu malesef ki. Kanama alanı da oluşmuştu keselerin etrafındaGeçmiş olsun
Peki kaçıncı haftaya kadar ilerlemişti
Dr sonlandırmak istedi mi 1 ini
Sizin için üzgünüm, keşke 3 de sağlıklı ilerleseydi7+6'da kürtaj olmak zorunda kaldım bir kese sonrasında kendi kendine bozuldu diger iki kese de kalp atışları yoktu malesef ki. Kanama alanı da oluşmuştu keselerin etrafında
Keşke ama nasip değilmiş, neredeyse 8 ay oldu 5 aydır yeniden deniyorum bakalımSizin için üzgünüm, keşke 3 de sağlıklı ilerleseydien kısa zamanda daha sağlıklı bebeklere hamile kalırsınız inşallah
Kan degerlerini yazabilirsin lütfen, artışların nasıldı değerleri hatirliyormusunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?