Kese dışı kanama ve namaz

turuncu agac

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2021
2.055
883
53
28
Kızlar size bi şey sormak istiyorum bir doktora gittim kese dışında kanama alanı olduğunu söyledi diğerine gittim var risksiz dedi ben yinede tedbiri elden bırakmadım namazlarımı oturarak kılıyorum sizce günah mı böyle yapmam hareketten kaçınmaya çalışıyorum bilen biri yardımcı olabilir mi

Neden gunah olsun dusuk tehlikesi var sonucta oturarak kilabilirsiniz nasil rahatsa saglikla kucaginiza alin inslalahh

Niye günah olsunnn Rabbim dualarımızı namazlarımızı kabul etsin banada oturarak kıl dedi doktor mecbur öyle kılıyorum içini ferah tutttt

Niye günah olsunnn Rabbim dualarımızı namazlarımızı kabul etsin banada oturarak kıl dedi doktor mecbur öyle kılıyorum içini ferah tutttt
Sağol canım inşallah ama benim bi doktorum yat dinlen biri rutin hayatına devam et korkulacak bi şey yok dedi işte birine inanamadığım için tedbir aldım inşallah bebişlerimizi sağlıkla elimize alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…