Kese etrafında kanama ve kafa karışıklığım🥺

Ne güzel Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bende güzel haberler alırım inşallah içim içimi yiyor
Ben de endişeliyom ama çok şükür kanama lekelenme yok yoksa düşünmek bile istemiyorum 2 doktorun ikisi de 1 ay sonra gel dedi sizi ne zaman cagirdilar

Ben de endişeliyom ama çok şükür kanama lekelenme yok yoksa düşünmek bile istemiyorum 2 doktorun ikisi de 1 ay sonra gel dedi sizi ne zaman cagirdilar
Bende iki hafta sonra eğer bi terslik yoksa kalp atışını duymaya gideceğim. Ama dün başım ağrıdı çok iyice olumsuz düşünmeye başladımsanırım ters giden bişiler var

Bende iki hafta sonra eğer bi terslik yoksa kalp atışını duymaya gideceğim. Ama dün başım ağrıdı çok iyice olumsuz düşünmeye başladımsanırım ters giden bişiler var
Allah'ın izniyle terslik yoktur ben kalp atışını falan da duydum ama önceki kaybim ve kanama alanı yüzünden hafif akıntım bile olsa koşarak lavobaya gidiyorum bir şey mi oldu diye kaybetme psikolojisi

Baş ağrısı hamilelikte olan bir şey. Ben bu konu ile ilgili 6 7 video izledim Instagramdaki doktorların videolarına tek tek baktım kanama alanı çoğu zaman kendinden geçen bir şeymiş ve sıklıkla rastlaniyormus. Benim ilk hamileligimde yokti ama ben bebeğimi kaybettim arkadaşimin kanama alanı vardu ama onunki çok şükür doğdu şimdi 8 aylık bu i

İnşallah canım kayıplardan sonra pozitif düşünemiyorum. Mesela geçen hafta göğüs hassasiyetim vardı o da geçti acaba olumsuz bişiler mi var diye düşünüyorum hepsenin ilk bebeğin mi olacak. Benim bi kızım var çok şükür 8 yaşında ama arayı çok açtım pişmanım bende keşke beklemeseydim. O zaman hiç böle kanama düşük vs olmamıştı. Yaşımda ilerledikçe herhalde

Evet hiç doğan çocuğum yok

Benimde kanamam vardi kan sulandirici yi iki hafta kestiler sonra yine basladim bu iki aftada birer kez prolutan depot vurdurdular ve progestana araliksiz devam ediyorum ins sqglikla bebegini kucagina alirsin

Benimde kanamam vardi kan sulandirici yi iki hafta kestiler sonra yine basladim bu iki aftada birer kez prolutan depot vurdurdular ve progestana araliksiz devam ediyorum ins sqglikla bebegini kucagina alirsin
Peki sende vajinal kanama oldu mu canım? Bana kese etrafında kanama alanı var dedi. Ultrasonda gösterdi. Hatta emin olmak için başka doktora da gittim. Bu hafta bir gün kan sulandırıcı bir gün progestan gibi bir iğne var onu kullanıyorum. İnşallah sağlıkla gelsin bebişlerimiz

Amin benim pecete ye kan geldi ve kese etrafinda kanama alanlari olusmus dedi ama zamanla emilip yok oluyo benim az kalmis bende 4 tane doktora gitim bu surecte biraz tedirgin odum tup bebek sonucta ister istemez korkuyosun emin olmak istiyosun ama inaniyorum gecicek hepsi geride kalicak bu gunler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…