ayni durumdayiz dedigin gibi ve allah yardimcimiz olsun inşallah sag salim buyur bebegımız ve bana coraspın de verdı bunu da kulanıorum benMerhabalar bende aynı durumdayım bgn doktora gıttım kalp atıslarını duyduk 6+6 dayım bende hafıf bı kanaman var dedı oncesındede bı düşüğüm oldgu ıcın okdr korkuyorum kı progestan 200 verdı bana da 2 ser tane fıtıl olarak gece yatmadan kullan dedı 10 gun snra kontrole cagırdı doktor sureklı yat demedı ama kımle konussam yat uzanma anı harekt yapma agır kaldırma dıyo ztn dıkkatlı davranırken yasadım bunları hep yatmak benım ıcın cok zor baska dıkkat etmemız gereken bısey var mı yada kullanmamız gereken basından gecen arkadaslar tecrubelerını paylassın nolur
Benım tam kese etrafında degıl kanama bolgesı bıraz dha uzagında belkı oyuzdendır cok onemsemedı doktor ama düşük yaptıgımdan ben onemsıyorum cok korkuyorum ne zmn gdıceksın kontrole tekrar ?ayni durumdayiz dedigin gibi ve allah yardimcimiz olsun inşallah sag salim buyur bebegımız ve bana coraspın de verdı bunu da kulanıorum ben
benımde keseye yakın degılmiş dun bir panikle doktora gitmiştim orda gordum tabi turkıyedekı doktorlar okadarrr ıyıkı acıklama yapma tenezurunu bile yapmiorlar neyden kaynaklandigini falan yurtdisindaki doktorumdan bilgileri aldim bana her hamilelikte gorulen birsey dedi progeston kulan bas donmesi falan yapar falan dedi istrat et dedi korkulucak birsey degil dedi ama bir dusukten sonra herseyden korkuyoruz isteBenım tam kese etrafında degıl kanama bolgesı bıraz dha uzagında belkı oyuzdendır cok onemsemedı doktor ama düşük yaptıgımdan ben onemsıyorum cok korkuyorum ne zmn gdıceksın kontrole tekrar ?
Benım doktorum cok ıyı aslında ama ben cok gergınım hep bundan korkuyodum zaten ıcımde hep bu olay yankılanıyordu korktgum basıma geldı gelısmelerden haberdar edersın benı de bende hıc kanama yasamadım cbku cok benzıyo olaylarımızbenımde keseye yakın degılmiş dun bir panikle doktora gitmiştim orda gordum tabi turkıyedekı doktorlar okadarrr ıyıkı acıklama yapma tenezurunu bile yapmiorlar neyden kaynaklandigini falan yurtdisindaki doktorumdan bilgileri aldim bana her hamilelikte gorulen birsey dedi progeston kulan bas donmesi falan yapar falan dedi istrat et dedi korkulucak birsey degil dedi ama bir dusukten sonra herseyden korkuyoruz iste
Bıde bu progestanı fitil olarak vermedı mı doktor hap olarak ıcınce etkısı azalıyo dıye duymustum ben fıtıl dha etkılıymısbenımde keseye yakın degılmiş dun bir panikle doktora gitmiştim orda gordum tabi turkıyedekı doktorlar okadarrr ıyıkı acıklama yapma tenezurunu bile yapmiorlar neyden kaynaklandigini falan yurtdisindaki doktorumdan bilgileri aldim bana her hamilelikte gorulen birsey dedi progeston kulan bas donmesi falan yapar falan dedi istrat et dedi korkulucak birsey degil dedi ama bir dusukten sonra herseyden korkuyoruz iste
kanamam olmadi benim ama hafif lekelerim oldu kahve rengi lekelerim bugunde pembe renkte lekem olustu saatlerce surmedi 1dk icinde gecti ve ben dusugumu evde gerceklzstirdim yurt disinda kurtaji son cagre olarak goruyor ve bunyen zaten atior yasamayan hucreyi bende hala bebegin ve kesesinin fotosu duruyor telzfonumda dahaBenım doktorum cok ıyı aslında ama ben cok gergınım hep bundan korkuyodum zaten ıcımde hep bu olay yankılanıyordu korktgum basıma geldı gelısmelerden haberdar edersın benı de bende hıc kanama yasamadım cbku cok benzıyo olaylarımız
ilaci her ikisini kulanabilirsin demisti eczacida doktorda bana nasil kolay olursa kulan demisti ondan ben hap olarak kulandim vaginal daha etkiliyse yarin oyle kulanim ve fitili afedersin vaginaya koyulcak dimi ( tahlimatlarda yazmiorda kndan :/ ) ve ilacinin ismi progestan 200mg yumusak kapsul yasior dimi )Bıde bu progestanı fitil olarak vermedı mı doktor hap olarak ıcınce etkısı azalıyo dıye duymustum ben fıtıl dha etkılıymıs
Aynen bende de aynı seyler yazıyo ılacın ustunde bana oyle soyledı dha etkılı oldgu konusunda ben ılk defa bu gece kullanıcam aynen vajınaya ıtebıldgın kadar ılerı it belını ayaklarını havada tut 1 saat bekle ztn ılacın fazlası camasırına akar ben gunluk ped kullanıyorum oyle zamanlarda benım hamıle oldgumu ogrenmeden 10 gun once baslayan ve hala gecmeyen kasık agrılarım var acaba dıyorum bu kanama bolgesıyle mı alakalı aklıma neler gelıyo suanilaci her ikisini kulanabilirsin demisti eczacida doktorda bana nasil kolay olursa kulan demisti ondan ben hap olarak kulandim vaginal daha etkiliyse yarin oyle kulanim ve fitili afedersin vaginaya koyulcak dimi ( tahlimatlarda yazmiorda kndan :/ ) ve ilacinin ismi progestan 200mg yumusak kapsul yasior dimi )
Benim bir saat içinde 3 büyük ped doldu taştı çok korktum sonra bir ay daha devam etti hep yattım hiç iş yapmadım ilaç ve iğne kullandım 4.5aylıktım bitti çok şükürAra ara kanamalarin varmiydi ?
Kahve rengi akintilar ?
Pembe yada acik kan varmiydi ?
dun panikledim doktora gittim doktor kizdi her kafana estiginde gelemezsin dedi burdaki doktorlar ne acimasiz ! korkumuza gelioruz keyfimizden degil ustelik sigortali da degilim !!! neyse kalp atisini gordum biraz buyumus cok sukur
ama benim korkularim da buyuyor akintim oldugunca
ay cok gecmis olsun ne guzel insallah bizim durumumuzda olanlar da senin ki gibi guzel sonla biter ben daha ped dolduracak kadar olmadim cok sukur olsam sanirim panikten ne yaparim bilmiorum birde cevrem yok burda yanlizim esim calisiyor evde yanlizimBenim bir saat içinde 3 büyük ped doldu taştı çok korktum sonra bir ay daha devam etti hep yattım hiç iş yapmadım ilaç ve iğne kullandım 4.5aylıktım bitti çok şükür
Guzel dualarin incin tesekkur ederim insallah allahim bize bagislar ve haklisin yapabilcemiznbaska birsey yok uzanmak haricBenimde vardi kiminde disari kanama oluyor kiminde hic kanama olmadan bebek büyüdukce kuculup gidiyor.. Benim pihtili bacaklarimdan akan kanlarla gittim kac kere hastaneye dusuk yaptim diye kalp atisi duruyordu her gittigimde.. Doktor hastanede yatiralim dedi bir gece yattim sabaha kadar hic yanima gelen giden olmadi bizde progestan fitil baslamistik ertesi gun taburcu olmak istedigimi soyledim doktor kizdi duserse dedi yapabilecginiz birsey varmi dedim yok dedi ozaman hicbirsey olmayacak dedim evime geldim surekli dinlendim ilaclarimi hic aksatmadim sadece lavabo harici hic kalkmadim bol bol dua ettim benim tam 3 ay surdu bebek buyudukce kanamalarda kanama alani da yok oldu hic korkmayin Rabbim yavrunuzu bagislasin güzel dusunun guzel olsun..
Benim de aynı durum oldu 6+6daydım doktor kanama bölgesi kesenin altına inmiş bunu dışarı atabilirsin atmayadabilirsin dedi eğer koyu renkte vişme çürüğü kahverengi bir kanama olursa korkma dedi ama sonrasında kırmızı kanama olursa gel dedi herşeye rağmen 200mg progestan verdi bu kanama neden olmuştur dediğimde halk dilinde yerleşme kanaması diye bilinen bir kanama olabilir dedi hamileliğin en başından beri hiç lekelenmem falan da olmadı ama doktorun tavrı ve direkt açıklamalarıyla rahatım yoksa çok panik biriyim inşallah hepimiz sağlıcakla alırız yavrularımızı kucağımıza
Gerçekten internette araştırma yaptıkça insan daha da çok panikliyor Allah ömür verdiyse inşallah sağlıkla gelir minik yavrular inşallah hepimiz çok rahat bir şekilde ve sağlıkla tamamlarız bu süreciBen ilk hamileligimde visne renginde kan geldiginde bebegimin kalbi durdugunu ogrenmistim ama kuzenim hamileliginin ilk baslarinda hep oyle kanamasi olmustu ve onunda cocugu suan 4-5 yasinda masallah sana tavsiyem ki ben oyle yapiorum artik internette arastirma yapmiyorum birde ic gudu meselesi var yada tecrubesizlikmi bilmiorum
Ilk hamileligimde ( subat ayinda yerlesme kanamasinda doktora gitim ozaman embryon kucuk oldugu icin bakmadi doktor)
Yurtdisina cikmistim bide 22 subat ilk muayenemi yaptim doktor hersey normal dedi hala bebk kucuk kalp atislari haftaya gozukur dedi 2 hafta sonraya randevu verdi ama malesef ben 1 hafta sonra kanama yani lekelenme yuzunden tekrar gittim kotu bisey olucakmis hisi vardi hep 1mart kalp atisini gordum
8 mart aksami pecetemde koyu kahve rengi lekelenme vardi hata pihtilanmis bir kan da diyebilirim ozel fiv ( tup bebek ) merkezini aradim bana beliniz agriormu falan deid bende hayir dedim yarin doktorunuzu arayin dedi kotu bisey de olabilir olmayada bilir dedi sabahinda visne curugu bordomsu bir kac lekelerim vardi o an kotu bisey oldugunu biliordum ve doktoru aradiim hemen gel dedi ve doktor bana olayi anlatmadan kalbi durdu dimi dedim ? hisediormuyuz yoksa tesadufmu bilmiorum ama suan icim rahat bir yandan bir yandan da korkuyorum ara sira
Bende hep bebegın kalp atıslarını bı duyalım da sonra dıyodum hep bı korku vardı ıcımde kanamayı hıssetmısım megerse gonul rahatlıgıyla gdememıstım doktorA.. bıde bısey sorucam benım cok yogun alerjım var ve bu donemde ılac kullanamadıgım ıcın arkaarkaya 10 defa hapsuruyorum acaba dıyorum bı zararı olur mı sonucta karnım kasılıyo ??Ben ilk hamileligimde visne renginde kan geldiginde bebegimin kalbi durdugunu ogrenmistim ama kuzenim hamileliginin ilk baslarinda hep oyle kanamasi olmustu ve onunda cocugu suan 4-5 yasinda masallah sana tavsiyem ki ben oyle yapiorum artik internette arastirma yapmiyorum birde ic gudu meselesi var yada tecrubesizlikmi bilmiorum
Ilk hamileligimde ( subat ayinda yerlesme kanamasinda doktora gitim ozaman embryon kucuk oldugu icin bakmadi doktor)
Yurtdisina cikmistim bide 22 subat ilk muayenemi yaptim doktor hersey normal dedi hala bebk kucuk kalp atislari haftaya gozukur dedi 2 hafta sonraya randevu verdi ama malesef ben 1 hafta sonra kanama yani lekelenme yuzunden tekrar gittim kotu bisey olucakmis hisi vardi hep 1mart kalp atisini gordum
8 mart aksami pecetemde koyu kahve rengi lekelenme vardi hata pihtilanmis bir kan da diyebilirim ozel fiv ( tup bebek ) merkezini aradim bana beliniz agriormu falan deid bende hayir dedim yarin doktorunuzu arayin dedi kotu bisey de olabilir olmayada bilir dedi sabahinda visne curugu bordomsu bir kac lekelerim vardi o an kotu bisey oldugunu biliordum ve doktoru aradiim hemen gel dedi ve doktor bana olayi anlatmadan kalbi durdu dimi dedim ? hisediormuyuz yoksa tesadufmu bilmiorum ama suan icim rahat bir yandan bir yandan da korkuyorum ara sira
Bende yalnızdım evde atladım arabaya gittim acile Allahtan hastane çok yakın panik oluyorsun ama Rabbim bir kuvvette veriyoray cok gecmis olsun ne guzel insallah bizim durumumuzda olanlar da senin ki gibi guzel sonla biter ben daha ped dolduracak kadar olmadim cok sukur olsam sanirim panikten ne yaparim bilmiorum birde cevrem yok burda yanlizim esim calisiyor evde yanlizim
canim benim bu konuda hic bir fikrim yok malesef :/ ama kanaman falan yoksa korkma :)Bende hep bebegın kalp atıslarını bı duyalım da sonra dıyodum hep bı korku vardı ıcımde kanamayı hıssetmısım megerse gonul rahatlıgıyla gdememıstım doktorA.. bıde bısey sorucam benım cok yogun alerjım var ve bu donemde ılac kullanamadıgım ıcın arkaarkaya 10 defa hapsuruyorum acaba dıyorum bı zararı olur mı sonucta karnım kasılıyo ??
evet haklisin kuvet veriorBende yalnızdım evde atladım arabaya gittim acile Allahtan hastane çok yakın panik oluyorsun ama Rabbim bir kuvvette veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?