Kese görmek için gün sayanlar gelin konuşalım zaman geçmiyor 😊

esmanur40

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2023
332
272
18
27
Tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım kese için gün verdi hemşire ama çok heyecanlıyım zaman geçmiyor 28 ağustosa çok var daha

Yaaa ne güzel çok sevindim ama sen neden benden önce gidiyorsun kese görmeye yaaa
Klinigi aradim cumaya randevu alicam doktorum cagirdi diye telefonda dediler ki 25 agustos cumami basladim aglamaya cunku ogun benim dogum gunummmmmm

Ay bende çok ağlak bişey oldum bu aralar her şeye ağlıyorum kan değerlerin kaç çıktı senin

9. Gün 86 11. Gün 162 13. Gün 230 çıktı düşük çıkınca üzüldüm 15. Gün 619 çıktı şükür sonra daha baktirmadilar 28 ine randevu verdi direk
Cok sukur canim Rabbim kucagimiza almayi yuvamizi senlendirmeyi nasip etsin insaAllah

Amin amin yıllardır bekliyordum inşallah sağ salim kucaklarimiza alırız
Bende 14 yildir ugrasiyordum bu tedavi son dedik cok yiprandim kalan embriyolari imha ettirmistik mucize oldu bin sukur cok sukur

Hayır hiç bulantı yok belki bulantı olur diye herşeyi kokluyorum ama yok sende basladimi
Yok canim bendede başlamadı normal gebe kalan bi arkadasim var 5 haftalik baslamis onda demek dedim tup bebekte isler degisiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…