Transfer gununuz ne ? Benimde 25 agustosda gorucem insaAllahhTüp bebek tedavisi ile hamile kaldım kese için gün verdi hemşire ama çok heyecanlıyım zaman geçmiyor 28 ağustosa çok var daha
4 Ağustos da transfer oldum benTransfer gununuz ne ? Benimde 25 agustosda gorucem insaAllahh
Aa bende 4 agustosda oldum4 Ağustos da transfer oldum ben
Yaaa ne güzel çok sevindim ama sen neden benden önce gidiyorsun kese görmeye yaaaAa bende 4 agustosda oldumayni gun olmusuz masaAllahhhh
Doktorum oyle cagirdi canim beni test gunumde haftaya cuma gel dediYaaa ne güzel çok sevindim ama sen neden benden önce gidiyorsun kese görmeye yaaa
Klinigi aradim cumaya randevu alicam doktorum cagirdi diyeYaaa ne güzel çok sevindim ama sen neden benden önce gidiyorsun kese görmeye yaaa
Benim 10. Gun kan degerim 259.1 cikti 12. Gun 569.05 cikti bidaha yaptirma yukselme iyi dedilerAy bende çok ağlak bişey oldum bu aralar her şeye ağlıyorumkan değerlerin kaç çıktı senin
Senin nasil cikti kan degerlerinAy bende çok ağlak bişey oldum bu aralar her şeye ağlıyorumkan değerlerin kaç çıktı senin
Senin nasil cikti kan degerlerin
9. Gün 86 11. Gün 162 13. Gün 230 çıktı düşük çıkınca üzüldüm 15. Gün 619 çıktı şükür sonra daha baktirmadilar 28 ine randevu verdi direkSenin nasil cikti kan degerlerin
Cok sukur canim Rabbim kucagimiza almayi yuvamizi senlendirmeyi nasip etsin insaAllah9. Gün 86 11. Gün 162 13. Gün 230 çıktı düşük çıkınca üzüldüm 15. Gün 619 çıktı şükür sonra daha baktirmadilar 28 ine randevu verdi direk
Amin amin yıllardır bekliyordum inşallah sağ salim kucaklarimiza alırızCok sukur canim Rabbim kucagimiza almayi yuvamizi senlendirmeyi nasip etsin insaAllah
Bende 14 yildir ugrasiyordum bu tedavi son dedik cok yiprandim kalan embriyolari imha ettirmistik mucize oldu bin sukur cok sukurAmin amin yıllardır bekliyordum inşallah sağ salim kucaklarimiza alırız
Senin bulantilarim basladimiAmin amin yıllardır bekliyordum inşallah sağ salim kucaklarimiza alırız
Benimde 7 yıl bittiBende 14 yildir ugrasiyordum bu tedavi son dedik cok yiprandim kalan embriyolari imha ettirmistik mucize oldu bin sukur cok sukur
Hayır hiç bulantı yok belki bulantı olur diye herşeyi kokluyorum ama yok sende basladimiSenin bulantilarim basladimi
Yok canim bendede başlamadı normal gebe kalan bi arkadasim var 5 haftalik baslamis ondaHayır hiç bulantı yok belki bulantı olur diye herşeyi kokluyorum ama yok sende basladimi
Sen ilk muayneye tup bebek yapan doktorunami gidiceksinHayır hiç bulantı yok belki bulantı olur diye herşeyi kokluyorum ama yok sende basladimi
Benim doktor 3 aya kadar takip ediyorSen ilk muayneye tup bebek yapan doktorunami gidiceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?