Kese görmek için gün sayanlar gelin konuşalım zaman geçmiyor 😊

Adet günümü unuttum ama doktora ilk gittiğim günden hesaplamaya çalışıp 17 temmuz diye buldum nasıl unuttum bilmiyorum 🤦
Benim 14 temmuz zaten ben normaldede uygulama kullaniyodum adet gunlerimi girmek icin dr. Banu ciftci var uygulama cok guzel tavsiye ederim banada burdan bi ark tavsiye etti. Bide ben flo diye uygulama var onu kullaniyorum

Adet günümü unuttum ama doktora ilk gittiğim günden hesaplamaya çalışıp 17 temmuz diye buldum nasıl unuttum bilmiyorum 🤦
Bide soyle bi uygulama var bunlari okumak harika her okudugumda agliyorum 🥹🥹🥹

Eklentiler

• Screenshot_20230822_131745_Pregnancy.webp
    Screenshot_20230822_131745_Pregnancy.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 52
Ay hecanlimisin yarın keseyi görmeye gidiceksin benim daha pazartesiye çok var of
Ay hemde ne heyecan bugun zaman durdu gecmiyo Allahtan randevum sabahdan sabah kalkarim 2.bucuk saat yol gitcez zaten 😀 cabucak gecer zaman ben dun yine kan verdim lekelenmem oldu cok korktum

Ay hemde ne heyecan bugun zaman durdu gecmiyo Allahtan randevum sabahdan sabah kalkarim 2.bucuk saat yol gitcez zaten 😀 cabucak gecer zaman ben dun yine kan verdim lekelenmem oldu cok korkt

Ay hemde ne heyecan bugun zaman durdu gecmiyo Allahtan randevum sabahdan sabah kalkarim 2.bucuk saat yol gitcez zaten 😀 cabucak gecer zaman ben dun yine kan verdim lekelenmem oldu cok korktum
Aaa lekelenme mi oldu. Kan çıktı sonuç. İnşallah güzel haberlerle gelirsin yarın 😊

Aaa lekelenme mi oldu. Kan çıktı sonuç. İnşallah güzel haberlerle gelirsin yarın 😊
Amin canim insaAllah . Evet canim lekelenmem oluyo pazar gunu basladi ara ara devam ediyo dun baya yogundu korktum kan verince icim rahatladi degerim 10 binlerde cikti fazla bile yukselmis elhamdülillah cok şükür

Amin canim insaAllah . Evet canim lekelenmem oluyo pazar gunu basladi ara ara devam ediyo dun baya yogundu korktum kan verince icim rahatladi degerim 10 binlerde cikti fazla bile yukselmis elhamdülillah cok şükür
Ay çok şükür ya senin iki tane mi transfer olmustu

Back
X