- 17 Ağustos 2023
- 332
- 272
- 18
- 27
Ne zaman baslayacak acaba yaYok canim bendede başlamadı normal gebe kalan bi arkadasim var 5 haftalik baslamis ondademek dedim tup bebekte isler degisiyo
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne zaman baslayacak acaba yaYok canim bendede başlamadı normal gebe kalan bi arkadasim var 5 haftalik baslamis ondademek dedim tup bebekte isler degisiyo
![]()
Transfere gore 5+2 ama kullandigim uygulama var adete hesapliyo onlara gorede 5+4Ne zaman baslayacak acaba yabugün 5+1 günlük olduk dimi
Adet günümü unuttum ama doktora ilk gittiğim günden hesaplamaya çalışıp 17 temmuz diye buldum nasıl unuttum bilmiyorumTransfere gore 5+2 ama kullandigim uygulama var adete hesapliyo onlara gorede 5+4
Benim 14 temmuz zaten ben normaldede uygulama kullaniyodum adet gunlerimi girmek icin dr. Banu ciftci var uygulama cok guzel tavsiye ederim banada burdan bi ark tavsiye etti. Bide ben flo diye uygulama var onu kullaniyorumAdet günümü unuttum ama doktora ilk gittiğim günden hesaplamaya çalışıp 17 temmuz diye buldum nasıl unuttum bilmiyorum![]()
Bide soyle bi uygulama var bunlari okumak harika her okudugumda agliyorumAdet günümü unuttum ama doktora ilk gittiğim günden hesaplamaya çalışıp 17 temmuz diye buldum nasıl unuttum bilmiyorum![]()
Bende happymom diye bir uygulama indirdim ordan takip ediyorumBide soyle bi uygulama var bunlari okumak harika her okudugumda agliyorum![]()
Ay hecanlimisin yarın keseyi görmeye gidiceksin benim daha pazartesiye çok var ofBide soyle bi uygulama var bunlari okumak harika her okudugumda agliyorum![]()
Ay hemde ne heyecan bugun zaman durdu gecmiyo Allahtan randevum sabahdan sabah kalkarim 2.bucuk saat yol gitcez zatenAy hecanlimisin yarın keseyi görmeye gidiceksin benim daha pazartesiye çok var of
Ay hemde ne heyecan bugun zaman durdu gecmiyo Allahtan randevum sabahdan sabah kalkarim 2.bucuk saat yol gitcez zatencabucak gecer zaman ben dun yine kan verdim lekelenmem oldu cok korkt
Aaa lekelenme mi oldu. Kan çıktı sonuç. İnşallah güzel haberlerle gelirsin yarınAy hemde ne heyecan bugun zaman durdu gecmiyo Allahtan randevum sabahdan sabah kalkarim 2.bucuk saat yol gitcez zatencabucak gecer zaman ben dun yine kan verdim lekelenmem oldu cok korktum
Amin canim insaAllah . Evet canim lekelenmem oluyo pazar gunu basladi ara ara devam ediyo dun baya yogundu korktum kan verince icim rahatladi degerim 10 binlerde cikti fazla bile yukselmis elhamdülillah cok şükürAaa lekelenme mi oldu. Kan çıktı sonuç. İnşallah güzel haberlerle gelirsin yarın![]()
Benim de cuma göreceğim keseyi inşAy hecanlimisin yarın keseyi görmeye gidiceksin benim daha pazartesiye çok var of
Ay çok şükür ya senin iki tane mi transfer olmustuAmin canim insaAllah . Evet canim lekelenmem oluyo pazar gunu basladi ara ara devam ediyo dun baya yogundu korktum kan verince icim rahatladi degerim 10 binlerde cikti fazla bile yukselmis elhamdülillah cok şükür
Ay ne güzel ya güzel haberlerle gelin inşallah iki tane mi transfer olmuştu sendeBenim de cuma göreceğim keseyi inş![]()
Evet canim cift embriyo olmusdum benAy çok şükür ya senin iki tane mi transfer olmustu
İnşallah ikiside tuttmustur canım bende çift ama senin değerler daha yüksekEvet canim cift embriyo olmusdum ben
InsaAllah hayirlisi olsun canim Rabbim ne taktir ettiyse o yarin yazarim insaAllahİnşallah ikiside tuttmustur canım bende çift ama senin değerler daha yüksek
Tam canım haberlerini bekliyorumInsaAllah hayirlisi olsun canim Rabbim ne taktir ettiyse o yarin yazarim insaAllah
Evet canımmAy ne güzel ya güzel haberlerle gelin inşallah iki tane mi transfer olmuştu sende
Kan değerlerin kaç cikmisti yazmismiydinEvet canımm
Merhabalar bende Antalya dayım acaba hangi doktora gidiyorsunuzEvet canımm