- 3 Ağustos 2023
- 176
- 44
- 13
- 29
Zaman geçmek bilmeyecek sanaSenin bişey kalmamış bana niye çok geç gün veriyor ya![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaman geçmek bilmeyecek sanaSenin bişey kalmamış bana niye çok geç gün veriyor ya![]()
Mesajı Yeni gördüm 981 ile kesenin görülmemesi zaten normal canım cuma gözüktumuKızlar merhaba bende cuma günü öğrendim gebeliğimi dün testi tekrarladığımda beta 981 çıktı tsh 7 olduğu için dahiliyeye ve kadın doğuma yönlendirildim .kese görünmedi cuma günü tekrar çağırdı görünmezse boş gebelik olabilir dedi siz ne zaman görebildiniz acaba
Evet canım çok şükür gözüktü önümüzde ki hafta kalp atışı için çağırdı stres hiç bitmiyorMesajı Yeni gördüm 981 ile kesenin görülmemesi zaten normal canım cuma gözüktumu
Bol bol dua et canımEvet canım çok şükür gözüktü önümüzde ki hafta kalp atışı için çağırdı stres hiç bitmiyor
Canım ben tüp bebek ile hamile kaldım transfer den sonraki 9. Gün 86 ile öğrendim. Kaç senin değerinMerhaba hanımlar bende çok yeni gebeyim de beta değerlerim düşük gibi acaba sizin kaçtı ve adet tarihinizden kaç gün sonra öğrendiniz![]()
Öncelikle sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahCanım ben tüp bebek ile hamile kaldım transfer den sonraki 9. Gün 86 ile öğrendim. Kaç senin değerin
Benim ilk gebeliğim daha önce hiç gebelik yaşamadım o yüzden kimyasal ile ilgili pek bişey bilmiyorum sadece bilgim artışın az olduğu ama sizinki güzel yükselmiş inşallah normal gebeliktir hep dua edinÖncelikle sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Benim de adetten bir gün önce ayın 5inde 31.7, 7sinde 81.5 çıktı
Şükür artış güzel de benim daha önceden 2 kimyasal gebeliğim var korkuyorum o yüzden sormak istedim![]()
3. Gün embriyosu için 7. Gün çok erken diye biliyorum çıkmaması çok normal henuz kana bulasmamistir HCG olumsuzluğa kapılıp kendinizi üzmeyin bol bol dua edinBir şey sormak istiyorum. Ben 3. Gün çift embriyo transferi yaptırdık bugün 7. Günüm iğnenin de 12. Günü gittim kan verdim maalesef 1.20 çıktı . Belki öğrenirim dedim ama çıkmaması normal mi
İnşallahh teşekkür ederimBenim ilk gebeliğim daha önce hiç gebelik yaşamadım o yüzden kimyasal ile ilgili pek bişey bilmiyorum sadece bilgim artışın az olduğu ama sizinki güzel yükselmiş inşallah normal gebeliktir hep dua edin![]()
Dimi ya ben bi hevesle çıkar diye yaptırdım3. Gün embriyosu için 7. Gün çok erken diye biliyorum çıkmaması çok normal henuz kana bulasmamistir HCG olumsuzluğa kapılıp kendinizi üzmeyin bol bol dua edin![]()
Öncelikle hayırlı olsun canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin ben adetim 2 gün geciktiğinde yaptığımda evde idrar testinde çıktı 3.günü gittiğimde 683 çıkmıştı kuzum ama bu durum geç döllenme erken döllenmeden kaynaklıymış senin değerin kaçMerhaba hanımlar bende çok yeni gebeyim de beta değerlerim düşük gibi acaba sizin kaçtı ve adet tarihinizden kaç gün sonra öğrendiniz![]()
Şimdi gördüm bende yazdığını gayet güzel gidiyor güzel düşün güzel olsun canım bende 4 ay önce tüp bebek yaptım 2 kere olmadı Rabbim şimdi normal yolla nasip etti . Duam isteyen herkese kolayından hayırlısıyla tez zamanda nasip etsinÖncelikle sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Benim de adetten bir gün önce ayın 5inde 31.7, 7sinde 81.5 çıktı
Şükür artış güzel de benim daha önceden 2 kimyasal gebeliğim var korkuyorum o yüzden sormak istedim![]()
Ne güzel sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahhŞimdi gördüm bende yazdığını gayet güzel gidiyor güzel düşün güzel olsun canım bende 4 ay önce tüp bebek yaptım 2 kere olmadı Rabbim şimdi normal yolla nasip etti . Duam isteyen herkese kolayından hayırlısıyla tez zamanda nasip etsin![]()
İnşallah canım aminDimi ya ben bi hevesle çıkar diye yaptırdımRabbim sevindirsin hepimizi
Çok erken doktorunuzun dediği gün yaptırmaya özen gösterin aynı şeyi bende yaptım stres ve üzüntüden başka birşey geçmiyor elimize inanın sabır ve bol dua ile gününüzü bekleyin Rabbim meleğinizi sizinle yaşatsın inşallahBir şey sormak istiyorum. Ben 3. Gün çift embriyo transferi yaptırdık bugün 7. Günüm iğnenin de 12. Günü gittim kan verdim maalesef 1.20 çıktı . Belki öğrenirim dedim ama çıkmaması normal mi