Kese görmek için gün sayanlar gelin konuşalım zaman geçmiyor 😊

Kızlar merhaba bende cuma günü öğrendim gebeliğimi dün testi tekrarladığımda beta 981 çıktı tsh 7 olduğu için dahiliyeye ve kadın doğuma yönlendirildim .kese görünmedi cuma günü tekrar çağırdı görünmezse boş gebelik olabilir dedi siz ne zaman görebildiniz acaba

Kızlar merhaba bende cuma günü öğrendim gebeliğimi dün testi tekrarladığımda beta 981 çıktı tsh 7 olduğu için dahiliyeye ve kadın doğuma yönlendirildim .kese görünmedi cuma günü tekrar çağırdı görünmezse boş gebelik olabilir dedi siz ne zaman görebildiniz acaba
Mesajı Yeni gördüm 981 ile kesenin görülmemesi zaten normal canım cuma gözüktumu

Merhaba hanımlar bende çok yeni gebeyim de beta değerlerim düşük gibi acaba sizin kaçtı ve adet tarihinizden kaç gün sonra öğrendiniz 🙂

Merhaba hanımlar bende çok yeni gebeyim de beta değerlerim düşük gibi acaba sizin kaçtı ve adet tarihinizden kaç gün sonra öğrendiniz 🙂
Canım ben tüp bebek ile hamile kaldım transfer den sonraki 9. Gün 86 ile öğrendim. Kaç senin değerin

Canım ben tüp bebek ile hamile kaldım transfer den sonraki 9. Gün 86 ile öğrendim. Kaç senin değerin
Öncelikle sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah🤲🏻🤲🏻
Benim de adetten bir gün önce ayın 5inde 31.7, 7sinde 81.5 çıktı 🙂
Şükür artış güzel de benim daha önceden 2 kimyasal gebeliğim var korkuyorum o yüzden sormak istedim 🙂

Bir şey sormak istiyorum. Ben 3. Gün çift embriyo transferi yaptırdık bugün 7. Günüm iğnenin de 12. Günü gittim kan verdim maalesef 1.20 çıktı . Belki öğrenirim dedim ama çıkmaması normal mi

Şükür artış güzel de benim daha önceden 2 kimyasal gebeliğim var korkuyorum o yüzden sormak istedim 🙂
Benim ilk gebeliğim daha önce hiç gebelik yaşamadım o yüzden kimyasal ile ilgili pek bişey bilmiyorum sadece bilgim artışın az olduğu ama sizinki güzel yükselmiş inşallah normal gebeliktir hep dua edin ❤️

Bir şey sormak istiyorum. Ben 3. Gün çift embriyo transferi yaptırdık bugün 7. Günüm iğnenin de 12. Günü gittim kan verdim maalesef 1.20 çıktı . Belki öğrenirim dedim ama çıkmaması normal mi
3. Gün embriyosu için 7. Gün çok erken diye biliyorum çıkmaması çok normal henuz kana bulasmamistir HCG olumsuzluğa kapılıp kendinizi üzmeyin bol bol dua edin ❤️

Öncelikle hayırlı olsun canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin ben adetim 2 gün geciktiğinde yaptığımda evde idrar testinde çıktı 3.günü gittiğimde 683 çıkmıştı kuzum ama bu durum geç döllenme erken döllenmeden kaynaklıymış senin değerin kaç

Şimdi gördüm bende yazdığını gayet güzel gidiyor güzel düşün güzel olsun canım bende 4 ay önce tüp bebek yaptım 2 kere olmadı Rabbim şimdi normal yolla nasip etti . Duam isteyen herkese kolayından hayırlısıyla tez zamanda nasip etsin 🤲🏼

Şimdi gördüm bende yazdığını gayet güzel gidiyor güzel düşün güzel olsun canım bende 4 ay önce tüp bebek yaptım 2 kere olmadı Rabbim şimdi normal yolla nasip etti . Duam isteyen herkese kolayından hayırlısıyla tez zamanda nasip etsin 🤲🏼
Ne güzel sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahh 🤲🏻🤲🏻
İnşallah benimki de sağlıkla ilerler, Allah isteyen herkese dediğiniz gibi kolayından nasip etsin inşallah 🤲🏻🙂

Çok erken doktorunuzun dediği gün yaptırmaya özen gösterin aynı şeyi bende yaptım stres ve üzüntüden başka birşey geçmiyor elimize inanın sabır ve bol dua ile gününüzü bekleyin Rabbim meleğinizi sizinle yaşatsın inşallah 🤲🏼

Back
X