- 3 Ağustos 2023
- 176
- 44
- 13
- 29
En son 20. gün baktım canım 3500 senin en son kaçıncı gün ve kaçtıKan değerlerin kaç cikmisti yazmismiydin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En son 20. gün baktım canım 3500 senin en son kaçıncı gün ve kaçtıKan değerlerin kaç cikmisti yazmismiydin
15. Gün 619 du benim naptın sen gördün mü keseyi bugünEn son 20. gün baktım canım 3500 senin en son kaçıncı gün ve kaçtı
Kız naptın gördün mü keseyiiiInsaAllah hayirlisi olsun canim Rabbim ne taktir ettiyse o yarin yazarim insaAllah
Cok sukur canim gordum bir tane minigimiz var kalp atisini haftaya duyucakmisiz york kesesimi ne hersey normalmis cok guzel yere tutunmus ama dra kac haftalik diye sormayi unuttumKız naptın gördün mü keseyiii![]()
Yaaa çok şükür darısı başıma zaman geçmiyorCok sukur canim gordum bir tane minigimiz var kalp atisini haftaya duyucakmisiz york kesesimi ne hersey normalmis cok guzel yere tutunmus ama dra kac haftalik diye sormayi unuttum![]()
Bendede yok ki evelsigun koskoca bi bosluk hissediyom lekelenmede oldu diye gittim kan verdim ya ben. Surekli belirti olsun diye bekliyoruzYaaa çok şükür darısı başıma zaman geçmiyorhiç belirtim yok diye kafaya takıyorum sadece göğüs hassasiyeti var ama oda transfer den önce ilaçlara başlayınca başlamıştı hala bişey yok bende
![]()
Evet sürekli belirti arıyorumBendede yok ki evelsigun koskoca bi bosluk hissediyom lekelenmede oldu diye gittim kan verdim ya ben. Surekli belirti olsun diye bekliyoruzmidemde bulanmiyo benim mide yanmalarim vardi gecti uykuda uyuyamiyorum
takiyorum yinede kuruluyorum biliyomusun gelirken yolda bile 10 dakka once gorduk hic bi belirtimde yok diye basladim soylenmeye kendi kendime evham yapiyoruz zor buldugumuz icin aslinda cevremizdeki gebeler nasil geciriyolar goruyoruz ediyoruz ama elimizde degil zor bulduk cunku
![]()
gördüm gördüm15. Gün 619 du benim naptın sen gördün mü keseyi bugün
Ay ne güzel yaaa darısı bana senin mide bulantıları basladimigördüm gördüm![]()
Normal bunlar canım bende 5+4 um şuan bende belirti olmadı hala ama senin durumunda çok kişi var ama.normal şeyler onlarSlm kızlar bende 10 Ağustos transfer oldum 21 Ağustos öğrendim nasipse 31 ağustosta kese görmeye gidicem bende hala kaşıkta batmalar var normal mi bilmiyorum bol dinleniyorum eğilme bir şeye uzanma yok dediler sizde durumlar nasıl acaba diğer anne forumlarına baktım ama tüp bebeği en iyi yine bizim gibi hamile kalanlar anlar dedim
Bende uzanmamaya gayret ediyorum yoksa egiliyorum yavas yavas aniden degil ani hic bi hareket yapmiyorumSlm kızlar bende 10 Ağustos transfer oldum 21 Ağustos öğrendim nasipse 31 ağustosta kese görmeye gidicem bende hala kaşıkta batmalar var normal mi bilmiyorum bol dinleniyorum eğilme bir şeye uzanma yok dediler sizde durumlar nasıl acaba diğer anne forumlarına baktım ama tüp bebeği en iyi yine bizim gibi hamile kalanlar anlar dedim
Vallahi hic evhamı bitmiyo kuzum simdide cuma olsada kalp atisini duysam diyomEvet sürekli belirti arıyorumpazartesi keseyi en azından görünce biraz rahatlarım
Evet önce kese sonra kalp atışı dicem bende biliyorum ama olsun bı keseyi goreyimde inşallahVallahi hic evhamı bitmiyo kuzum simdide cuma olsada kalp atisini duysam diyomne guzel duygular cok sukur
Yok ya uyku hali var biraz bide çalışıyorum ya kafam da dağılıyor bazen unutuyorum bile sen ptesi gidecen sanırım kalp atış için ne zaman dediAy ne güzel yaaa darısı bana senin mide bulantıları basladimi
Evet pazartesi kese için gidicem ondan sonra ne zaman çağırır bilmiyorum alttan muayene olcagimi söyledi hemşire sen alttan mi muayene oldnYok ya uyku hali var biraz bide çalışıyorum ya kafam da dağılıyor bazen unutuyorum bile sen ptesi gidecen sanırım kalp atış için ne zaman dedi
Evet canımEvet pazartesi kese için gidicem ondan sonra ne zaman çağırır bilmiyorum alttan muayene olcagimi söyledi hemşire sen alttan mi muayene oldn
Keseyi gördük çok şükürEvet canım
Ben de cuma gidicem zaten bugünü ve cumayı sayma 3 gün varKeseyi gördük çok şükür12 Eylül'de kalp atışı için gidicem sen ne zaman gidicen
Senin bişey kalmamış bana niye çok geç gün veriyor yaBen de cuma gidicem zaten bugünü ve cumayı sayma 3 gün var![]()