kese görülmedi arkadaşlar

zigo

Guru
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2007
189
0
296
46
İçel Mersin
merhaba arkadaşlar bugün transferimizin 25.günü.23.günü kan değerim 2584 ama doktor ultrasonda bebeği göremedi.dünya başıma yıkıldı.kanamam hala devam ediyo.neler oluyo anlamadım.niye değerler yükseliyoda kese gözükmüyo.doktor ümitlenmeyin yok dedi.görmesi gerekiyomuş.ne olacak şimdi.çıldırmak üzereyim.cuma tekrar test yapın beni haberdar edin dedi.bu belirsizlik mahvetti beni.bugün idrarda test yaptık ikinci çizgi hemen çıktı.allahım yardım et.artık değerler yüksek mi çıksa iyi.yoksa düşükmü çıksa iyi bilmiyorum.benim durumumda olan varmı arkadaşlar.neler yaşadınız.kanama çok aşırı değil.ağrım falanda yok.sadece göğüslerim çok hassas.yazarsanız sevinirim arkadaşlar.

canım çok üzüldüm ya böyle bir şey ne duydum nede yaşadım yardımcı alamıcam ama inşallah sonu hayırlı olur bol bol dua et canım Allah yardımcın olsun çok zor günler geçiriyorsun ama kendini bırakma lütfen

Cok üzüldüm cnm benim ..
Ins. bebeklerin vardir da saklaniyordur ..
Ama cok umutlanmamani tavsiye ederim.
Ben de düsük yaptim . Ama hala degerlerim düsmedi .
Gögüs uclarim hala felaket aciyo ..
Yani zamanla degerlerin düsecektir ve hersey normale dönecektir ..

Rabbim en kisa zamanda yeniden bu duygulari yasamayi nasip etsin ..
Ama bu kez saglikla kucagina aldigini gör ...Şeniz

zigo çok üzüldüm canım.değerinin çok yüksek olması ve kese gözükmemesi benim aklıma dış gebelik şüphesini getirdi.moralini bozmak istemiyorum ama seni boş yere ümitlendirmek istemem.dost acı söyler.keşke herşey yolunda olsa da bebeğini görsen.ben daha önce dış gebelik sebebiyle ölümden döndüm.aynı şeyi kimsenin yaşamasını istemem.lütfen kan testini bhcg 0 çıkana kadar yaptırmaya devam et.

arkadaşım şimdi okudum merak ediyordum seni. Çok üzüldüm gerçekten. Allah hakkında hayırlısını versin. Herşeyin bir vakti saati vardır diye düşünüyorum canım. O ne zaman ol derse olacak ümidini yitirme pes etme beni düşün 17 sene hep olacağına inandım öpüyorum seni. Kendini üzme .

zigo nerde yaptırdın canım tedavini lütfen yazarsan sevinirm..
rabbim yar ve yardımcın olsun güzel düşün ki güzel çıksın sonucun.

sizi takip ediyordum.hamile kaldığında çok sevindim.inan hamilelik haberleri bizede umut oluyor.sakın kendini üzme.peşin yargılara varma.moralini yüksek tut.bebeğinle konuş.hiçbirşey bitmiş değil.herşeyin başı moral.üzgün olmanın sana ve bebeğine faydası yok.eğer gerçekten kötü birşeyler varsa zaten sonra üzülüceksin.şimdi kendini yıpratma.dirençli ol şuanda hamilesin ve bunun mutluluğunu yaşa.aklına kötü şeyler getirme.çok geçmiş olsun.umarım herşey düzelir.bizi haberdar et.

canım yaşadığın şeyi bende yaşadım ama benim kanamam çok fazlaydı transferimin 21. günü malesef düşük yaptım benimde değerlerim kanamaya rağmen hep katlanıyordu sende benim gibisin sanırım sanada iğne verilmedi galiba hangi doktora danıştıysam iğne verilmesi gerekiyordu dediler kanaman başladığından itibaren ama tabi geç kalmışlardı bunu söylemek için sen ümitlenme çok ama alllahım çok büyük sesini duyar umarımm

hepinize çok teşekkür ederim.ben memlekette hazırlanıp anatoliada transfer oldum.artık hamile olmadığımı biliyorum.doktor ilaçları kesmemi söyledi.dış gebelikten çok korkuyorum ama dış gebelikte ağrı falan oluyomuş heralde.aslında hiçbirşey bilmiyorum.herşey bomboş.çok kötüyüm.3 yıldır hep testte çift çizgi çıksın diye dua ettim.bugün çıktı ama sevinemedim.hamileyim diyemedim ne kötü bişey allahım.sabır ver allahım.kötü durumda olan herkese yardım et allahım.

ya nasıl ya .....
çok üzüldüm ... olumsuz her haber çok üzer ama sürecinin başından beri iletişim halinde olduğum , neredeyse her aşamasından haberar olduğum arkadaşların böyle haberleri daha çok etkiliyor ...
canım , bence de dış gebelik gibi görünüyor .. Allahım hakkında hayırlısını versin :Saruboceq:

iğne yaptık arkadaşım.ama birkaç gün sonra.buna rağmen kanama kesilmedi.halada devam ediyo.ama aynı şekilde ne az,ne çok.kese görülmedi şimdi ne olacak.doktor değerlerin düşecektir diyo.ama ultrasonda baktığındada düşecek demişti.sonra test yaptı katlanmıştı.ne biçim bi çelişki bu.çok zor bişey sanada geçmiş olsun canım.

zigo bence sağlığın daha önemli.benim geçirdiğim dışgebelikte öyle şidetli ağrılar yaşamadım.çok sinsiydi.birazcık üşüttüm sandım hatta.10 gün adet de oldum.ölümüme yarım saat kala gittim dr a.2 litre kan boşalmış karnımın içine.açık ameliyat oldum, tüplerimden birini ve yumurtalıklarımın bir kısmını kaybettim.dediğim gibi önce sağlık.En kısa amandan anne olursun, oluruz inşalllah....

canim üzülme Allahtan ümit kesilmez belkide olur daha.gercekten cok ilginc,hayirlisi olsun dua edelim

canım benim doktorum hiç ilgilenmedi pozitif sonucu aldık iş bitti tlf irtibat halinde olmaya çalşıyordum ondada pek ulaştığım söylenemezdi bende bana yakın başka bi hastaneye gittim karnımdan bakınca dahi kese göründü dedi doktor ama çok değişik bi kanama yolu açılmış dedi kendi doktorum olmadığı için iğne vermeye korktu 2 sonra tekrar muayene gittiğimde düşük başlamıştı doktor bile çok üzülmüştü keşke elimde olsaydıda o iğneyi yazabilseydim dedii malesef be ihmalkarlıktan kaybetim herşeyde hayır vardır tabi ama böyle ooluncada elden bişey gelmiyor

canım çok geçmiş olsunn..allahımm sabırlar versinn..demekki canım daha bebişlerimizin vakti gelmemiş..birde rabbim her ne veririse hayırlısını versin ..üzülme canım stres yapma ..elbet birgün rabbim bizede nasip eder hamileliği..

çok şaşırdım aklım almıyo ,çok karışık ..canım yaşadığın çok ilginç kimyasal gebelik felan desek değil..sakın ümitsiz olma belki herşey yoluna girer tatlım ...

merhaba arkadasim
durumumuz kismen benziyor birbirine ben tranferden sonra hemen igne vurulmaya baslamistim belki bilirsin tek embriyo transfer edildi oda dusmesin diye
ilk degerim 15 di sonra 60 falan en sonda 481
ama 481 e ulastigim gun artik binlerde olup kesenin gorulmesi gereken donemlerdi doktorum gelismis bir ultrasonda bakmak istiyorum dedi tamam dedik bakti ben hala belki gebelik vardir derken
iyi haber tuplerde degil dedi doktorum sevincim uzuntumden cok oldu
cunku ameliyat olmak beni cok kortkutuyordu hemen ilaclari birak dedi zaten kanamamda hafif hafif baslamisti
senin yazilarini takip ediyorum insallah benim durumumda degildir diyordum ama degerlerin katlansada gunune gore dusuk gibiydi hatta benim doktorum olsaydi coktan ilaclari biraktirirdi onun doktorunun bldigi baska birsey mi var acaba diyip durdum kendime
bende ilaclari birakmasaydim 481 sonra 1000 olurdu
simdi haftalardir degerimin dusmesini bekliyorum hala 70 lerde
benimki gelismemis bir ic gebelikmis sanirim igne cok etkili ve bebek gelismesede tutunmasina olanak sagliyor ama simdide dusmesini engelliyor
bakalim allahtan hayrlisi insallah bir mucize olur hersey duzelir
ama ayni durumdaysakta insallah bir seferde kendiliginden dusurursun mudaheleye gerek kalmadan
allah simdiden sabir dayanma gucu versin

Zigo ben de kaç gündür sana bakıyordum kanaman dindi mi dye.
Başlığı görünce üzüldüm. Sanırım dış gebelik geçiriyorsun. Ben de geçirdim geçen sene. Benim hiç ağrım sızım olmadı. Cuma günü bakalım yükselecek mi daha çok. Dış gebelik tedavisinde iğne ile sonlandırmak daha kolay oluyor. Ama değerinin 3000'i geçmemesi gerekiyormuş. Kesenin yeri tespit edilebilirse açık veya laparoskopik cerrahi gerekiyor. Ama 3000 olup da yeri belli değilse, bir kaç doz tekrarlıyorlar iğneyi. Saır diliyorum ve biran önce geçmiş olsun diyorum arkadaşım. Allah sana ve eşine sağlık sıhhat versin, çocuk elbette olur. Yeter ki sen şimdi biran evel sağlığına kavuş.

hiçbirşey bilmiyorum arkadaşlar.sadece sanki bebeğim bilmediğim biyerlerde gelişimini sürdürüyor gibi geliyor.ameliyattan çok korkuyorum.çünkü çok önemli bi sorunumuz yok.kendi haline bile gebe kalma şansım varmış.bu şansı kaybetmek istemiyorum.doktor gelişmiş ultrason falan hiç demedi.tamamen ümitsizdi.hiçbir ihtimal vermedi.kendimi kötü hissediyorum.bazen düşünmekten uyuştuğumu hissediyorum.allahım yardım et.doktorum çok iyi.bize hep destek verdi.her an arayıp sıkıntımızı paylaştık.çok iyi bi insan.ama doktor hatası yüzünden bişeyler olmasından korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…