merhaba arkadaşlar bugün transferimizin 25.günü.23.günü kan değerim 2584 ama doktor ultrasonda bebeği göremedi.dünya başıma yıkıldı.kanamam hala devam ediyo.neler oluyo anlamadım.niye değerler yükseliyoda kese gözükmüyo.doktor ümitlenmeyin yok dedi.görmesi gerekiyomuş.ne olacak şimdi.çıldırmak üzereyim.cuma tekrar test yapın beni haberdar edin dedi.bu belirsizlik mahvetti beni.bugün idrarda test yaptık ikinci çizgi hemen çıktı.allahım yardım et.artık değerler yüksek mi çıksa iyi.yoksa düşükmü çıksa iyi bilmiyorum.benim durumumda olan varmı arkadaşlar.neler yaşadınız.kanama çok aşırı değil.ağrım falanda yok.sadece göğüslerim çok hassas.yazarsanız sevinirim arkadaşlar.
canım yaşadığın şeyi bende yaşadım ama benim kanamam çok fazlaydı transferimin 21. günü malesef düşük yaptım benimde değerlerim kanamaya rağmen hep katlanıyordu sende benim gibisin sanırım sanada iğne verilmedi galiba hangi doktora danıştıysam iğne verilmesi gerekiyordu dediler kanaman başladığından itibaren ama tabi geç kalmışlardı bunu söylemek için sen ümitlenme çok ama alllahım çok büyük sesini duyar umarımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?