hepinize çok teşekkür ederim.ben memlekette hazırlanıp anatoliada transfer oldum.artık hamile olmadığımı biliyorum.doktor ilaçları kesmemi söyledi.dış gebelikten çok korkuyorum ama dış gebelikte ağrı falan oluyomuş heralde.aslında hiçbirşey bilmiyorum.herşey bomboş.çok kötüyüm.3 yıldır hep testte çift çizgi çıksın diye dua ettim.bugün çıktı ama sevinemedim.hamileyim diyemedim ne kötü bişey allahım.sabır ver allahım.kötü durumda olan herkese yardım et allahım.
merhaba arkadaşlar bugün transferimizin 25.günü.23.günü kan değerim 2584 ama doktor ultrasonda bebeği göremedi.dünya başıma yıkıldı.kanamam hala devam ediyo.neler oluyo anlamadım.niye değerler yükseliyoda kese gözükmüyo.doktor ümitlenmeyin yok dedi.görmesi gerekiyomuş.ne olacak şimdi.çıldırmak üzereyim.cuma tekrar test yapın beni haberdar edin dedi.bu belirsizlik mahvetti beni.bugün idrarda test yaptık ikinci çizgi hemen çıktı.allahım yardım et.artık değerler yüksek mi çıksa iyi.yoksa düşükmü çıksa iyi bilmiyorum.benim durumumda olan varmı arkadaşlar.neler yaşadınız.kanama çok aşırı değil.ağrım falanda yok.sadece göğüslerim çok hassas.yazarsanız sevinirim arkadaşlar.
öncelikle sana çok çok geçmiş olsun ...
tabi kolay değil kendini ve umutlarını bağladığın bir olayın senin açından bu denli kötü gitmesi tabiki yıpratmıştır..yazdıklarını tek tek okudum .merak ettiğim ortada yükselen bir değer var ..ultrasyonda bakıldığında birşey yok demiş ..peki olmayan şey neden kanamaya yol açsın ..yani bir tahliye işlemeinden falan söz etmedimi doktorunuz ..çünkü kanda yükselen bthcg değerleri normal olarak kabul edilmez..nasıl bu kadar sakin olabiliryorsunuz.illa o doktora bel bağlamayın sağlık bu çok önemli diğer doktorlarada gitseniz fena olmazmı..ben zamanında boş gebelik geçirdim ..beta hcg değerlerim çok yüksekti söylediğiniz gibi...doktor derhal ameliyata aldı..ve ortalama 6 ay kadar ben beta hcg testi yaptırarak değerlerimin düşmesini gözlemledik...yani öle pat diye düşmeye biliyor değerler ..hamileliğin evresine ve anne adayının durumuna bakılıyor ...eğer hakikaten sonuç negatif olursa beni dinlerseniz kendinize zaman verin.3 ayla 5 ayla olacak bişey değil ..1 sene vucudunuz dinlensin.en azından acınızı unutup kendinizi toplamanız lazım ..kolay değil insan bu evrelerde çok yıpranıyor .ALLAH yardımcın olsun bacım.ALLAH dermansız dert verip derman aratmasın yarabbim...
merhaba arkadaşlar bugün transferimizin 25.günü.23.günü kan değerim 2584 ama doktor ultrasonda bebeği göremedi.dünya başıma yıkıldı.kanamam hala devam ediyo.neler oluyo anlamadım.niye değerler yükseliyoda kese gözükmüyo.doktor ümitlenmeyin yok dedi.görmesi gerekiyomuş.ne olacak şimdi.çıldırmak üzereyim.cuma tekrar test yapın beni haberdar edin dedi.bu belirsizlik mahvetti beni.bugün idrarda test yaptık ikinci çizgi hemen çıktı.allahım yardım et.artık değerler yüksek mi çıksa iyi.yoksa düşükmü çıksa iyi bilmiyorum.benim durumumda olan varmı arkadaşlar.neler yaşadınız.kanama çok aşırı değil.ağrım falanda yok.sadece göğüslerim çok hassas.yazarsanız sevinirim arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?