kese görülmedi arkadaşlar

zigo korkma artık. Doktoruna güven, kendi kendine düşünmeyi bırak. Hekim olan o, senin için de doğrusunu yapacaktır. Ümit vermemsi de boş ümitten iyidir inan bana.

Merak etme, dış gebelik ise benim gibi geçirmiş bir sürü kişi var. Bir gün hepsi üzülüp geçtiğin bir anı olarak kalacak. Sağlıkla bebeğini kucağına aldığın günler de gelecek.

Kendi adıma ben ilk bebeğimi boş gebelik olarak yaşadım. Sanki benim için dünyanın sonuydu. Sonra 4 ay geçti, korunmam gerekirken kaza ile kızıma hamile kaldım. Kollarıma aldım Allah bağışlasın 7 yaşında. Geçen sene dış gebelik geçirdim. Çok üzüldüm. Bir sürü sorunum oldu, 2 defa ameliyat oldum. Ama bak bugün yine bebeğime hamileyim. Sana da anlattım çok kanamam oldu. 2 aydır yatıyorum. ama inşallah bu yavrumu da kucağıma alacağım.

Merak etme , bu acılar bizim için, biz insanlar için. En kötü kışın bile sonu bahardır..

canım çok geçmiş olsun biz hep birlikte tedaviye başlayanlardandık maalesef benimki neğatif sonuç verdi sizler adına çok sevinmiştim ama şimdi inan duyunca çok üzüldüm allahım sabır versin benimde ilk tüp bebek tedavim düşükle sonuçlanmıştı insan seviçle üzüntü arasında sıkışıp kalıyor ne hamileyim diye sevinebiliyorsun nede değil diye üzülebiliyorsun çok karışık bir duygu burda acılar hep birlikte sarılıyor canım geçmiş olsun
:enbuyukkk:

canım böyle bi düşüncen varsa başka bi doktordan bilgi edin ben öyle yapmıştım iyikide yapmışım diyorum herşeye rağmen en azından için rahat etsin yada ne olucaksa ona alıştırırsın kendini arada kalmaktan kurtulursun neye inancağına karar veirsin

canım zigomm çok üzüldüm gemde endişelendim.daha öncede dediğim gibi hayat bir muuamma.bebek olayı dahada muamma.sevinç ve kaygıyı bir arada yaşıyorsun hep.bilinmeyenlerle dolu bir serüven.ben trns. yaptırdım diyarbakırda.23 test tarihim.ALLAH HAYIRLISINI VERSİN HEPİMİZE.şuan ARTVİNDEMİSİN.TRASFERİ YAPAN DOKTORUN MU TEDAVİYİ YÜRÜTÜYOR ŞUAN.

artvindeyim.transferi ankara anatoliada yaptırdık.rizede hazırlandım.rizedeki doktorum yürütüyor tedaviyi.allahım mutlu haberleralmayı nasip etsin.sen şimdi olumlu şeyler oku,olumlu düşün üzme kendini.inşallah herşey yolunda gider.ben herkesten farklı şeyler yaşadım.halada yaşıyorum.çok yoruldum.artık bişeyler olsun bu muamma son bulsun istiyorum.ne olur dua et.

dış gebelikte öyle hemen ameliyat olmuyorsun canım korkma.önce durumun netleşsin.ama sen tetikte ol.erken teşhiste ilaçla ya da iğneyle tedavi ediliyor.lütfen bizi habersiz bırakma.

canım çok üzüldüm ya kendim iinde korktum.çok etkileniyorum işte..
kanamaların ne zaman başladı canım senin?
hala devam ediyormu acaba?
rabbim sabır versin inşallah..

evet ilaçları bıraktırdı.o zaman değerim 2584 idi.değerler düşecektir dedi bakalım.kanamam ilk önce kahverengi olarak transferin 11.günü başladı.sonra çamur gibi bir sürü bişey gitti.daha sonra kanama haline dönüştü.ama parça şeklinde falan hiçbir şey düşürmedim.ama hala kanama aynı seviyede devam ediyo.zaten benim sadeca cirinone jelden başka ilacım yoktu.kanama başlayınca doktor proluton depot iğne vermişti.ama hiç faydası olmadı.kanama birtürlü durmadı.sonuç felaket.burda kanaması olup ama herşe yolunda giden arkadaşları okudukça umut oluyodu.ama olmadı.allah sonunu hayır etsin.

canım inşallah bişey olmas bebeğine umarım seninledir ama bende ilçaları kullanırken sadece kanamam vardı ama ilacı bıraktığımın 2. günü parçalar düşmeye başladı ilaçları boşuna bıraktırmamıştır doktorun benim başıma gelen şey değildir umarım gerçekten dualarım seninle çünkü bende yaşadım aynı durumu allahım gerçekten yavrunu bağışlar sapa sağlam kucağına alırsınn

ben ilacı bıraktım ama kanama aynen devam.yani önceki gibi.hayırlısı canım ya.bakalım yarın ne olacak.test yaptıracağız.sonuç ne olacak.

cnm allah yardımcın olsun bencede malesef gebelik yok cok üzüldüm tedaviyle anne olmuş biri olarak seni cok ii anlıyorum moralini yüksek tut bu tekrarı için çok önemli

canım sonuçtan haberdar et bizi ama dualarım seninlee umarım diyecem ama bana ilaçları bıraktırdığında gebeliği sonlandırmak içindi uamrım sana onun için bıraktırmmışımdır

mrh arkadasım kese gözükmüyosa eger dış gebelik olabilir yani bebek rahime düşmeyipde tüplerde kalma durumu biliyosundur belki dış gebeliktede aynı olur degerler yüksek olur ama kese görünmez inş benim düsündügüm gibi degildir...

Rabbim sabirlar versin canim, herseyin hayirlisi icin dua et, dilerim en kisa
zamanda Rabbim saglikli bir sekilde anne olabilmeyi nasip eder...

öncelikle sana çok çok geçmiş olsun ...
tabi kolay değil kendini ve umutlarını bağladığın bir olayın senin açından bu denli kötü gitmesi tabiki yıpratmıştır..yazdıklarını tek tek okudum .merak ettiğim ortada yükselen bir değer var ..ultrasyonda bakıldığında birşey yok demiş ..peki olmayan şey neden kanamaya yol açsın ..yani bir tahliye işlemeinden falan söz etmedimi doktorunuz ..çünkü kanda yükselen bthcg değerleri normal olarak kabul edilmez..nasıl bu kadar sakin olabiliryorsunuz.illa o doktora bel bağlamayın sağlık bu çok önemli diğer doktorlarada gitseniz fena olmazmı..ben zamanında boş gebelik geçirdim ..beta hcg değerlerim çok yüksekti söylediğiniz gibi...doktor derhal ameliyata aldı..ve ortalama 6 ay kadar ben beta hcg testi yaptırarak değerlerimin düşmesini gözlemledik...yani öle pat diye düşmeye biliyor değerler ..hamileliğin evresine ve anne adayının durumuna bakılıyor ...eğer hakikaten sonuç negatif olursa beni dinlerseniz kendinize zaman verin.3 ayla 5 ayla olacak bişey değil ..1 sene vucudunuz dinlensin.en azından acınızı unutup kendinizi toplamanız lazım ..kolay değil insan bu evrelerde çok yıpranıyor .ALLAH yardımcın olsun bacım.ALLAH dermansız dert verip derman aratmasın yarabbim...

sakin olduğumu nerden çıkarıyosun arkadaşım.neler yaşadığımın farkındamısın.doktorum hergün arayıp kanamamın azalıp veya çoğaldığını soruyo.ağrıların varmı diyo.ona göre bekleyip beklemiyceğimizi söylüyo.allaha şükür ağrım yok.kanamam çok fazla değil.test yaptırıp sonuca göre hareket edeceğiz.ama ben hergün düşünmekten ağlamaktan uyuşuyorum.eşime belli etmeden acımı yaşıyorum.çünkü birimizin güçlü olması lazım.lütfen birbirimize yardımcı olmaya çalışırken kırıcı olmayalım.herkes gibi bende zor günler geçiriyorum.

allah hayırlısını versin öncelikle ..durmunuzu okuyunca yazmadan edemedim..ablamda aynı şeyi yaşadı hamileydi ama kese görünmüordu ,sonra ufak ufak kanamalarla bebeği kaybettik ..bu yanlış kromozom eşlemesiymiş yani genlerin yanlış dizilimi sözkonusu olunca gebeliğe vucüt son veriyormuş .. bence hamile olduğunuzu düşünmeyin ona göre hareket etmeey çalışısn ..biz doktor bişey belli değil deryince işte sonuçta hamile diyor falan diye kendimizi avuttuk ama sonuç malum ( İnşallah güzel ve hayırlı sonuçlar alrısınız ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…