kese görülmedi arkadaşlar

ilginize teşekkürler arkadaşlar.bugün kan verdik 8559 çıktı yarın doktorumuz çağırdı.ne düşüneceğimi bilemiyorum.hayırlısı demekten başka yapacak bişey yok.buzdevri arkadaşım bişey sorcam.ablanızın kanaması ne zaman başladı.benim transferin 11.gününden bu yana aynı şekilde devam ediyo.ben düşürmeye razıyım.korkum dış gebelik olması.ne olur dua edin.

dualarımız senın le canım benım
doktor ne yorum yaptı pekı senağlama

içinde bulunduğun durumdan ötürü yaşadıklarımı anlatarak belki yardımcı olabilirim diye düşünmüştüm..durumunuzun farkındayım sadece başka doktorlarada gitsen fena olmaz die görüşümü yazmıştım.neyse kusura bakmayın.bende bundan sonra kimsenin olayına karışmamak adına dersimi almış oldum.tekrar özür dilerim.hoşçakalın....

merhaba arkadaşım.amacım sana ders vermek değildi.herkes bana yaşadıklarını anlatıyo.sanada o konuda kızmadım.bana anlatılanlar fikir bile veriyo.benim takıldığım 'sakin nasıl durabiliyosun' kısmıydı.oysa neler yaşıyorum.senide üzmek istemezdim.kusura bakma.bugünlerde hassasım.o kadar duygu yoğunluğu yaşıyorum ki.ben böyleyken böyle şeylere çok takılıyorum.ben özür dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…