Merhaba 1500 üzeri vajinal muayenede görünüyor diye biliyorum ama değer 1500'den çok çok yüksek değil. En sağlıklısı 2 gün sonra testi tekrarlamak olacaktır. Olumsuz bir şey (kanama vs) olmadığı sürece kötü düşünüp canınızı sıkmayın. Sonuçta şuan hamilesiniz kötü düşünmek sizi etkiler. İnşallah en kısa zamanda görürsünüz bebeğinizi
Peki geç döllenmemi dedi doktorbenimde 1500 de gozukmemisdi 2 gun sonra gozuktu ama
yok oyle bisey dememisti。 2000Peki geç döllenmemi dedi doktor
Merhaba hcg artışlarınızda problem yaşadınız mı düzenli arttı mı dış gebelik yaşamış olan biri olarak söyleyeyşm size düzenli artış olmuyor bugğn 1000 ise iki gün sonra 1800 4. Gün 1400 oluyor inip çıkıyor ikiye katlanmıyorArkadaşlar merhaba 5 haftalık hamileyim fakat vajınal muayene dahil kesem görülmedi ve beta hcg oranım 1699 çıktı. Acaba geç döllenme ya da dış gebelik olabilir mi
Ben dediğim gibi bir problem olduğunu sanmıyorum. Değer çok çok yüksek değil görünmemesi normaldir. Çarsamba muayenede görünür muhtemelen kan testide tekrarlanmaz. Hiç strese gerek yok. Bence gayet sağlıklı bir gebelik olcakÇok teşekkür ederim kanamam yok ama aşırı derece de belden giren ve kaşıklardan ağrılarım var Çarşamba günü bir dahaki kontrol pszartesi salı yasak olduğu için ister istemez üzülüyorum acaba sağlıklı bir gebelik değil mi diye
Yapıldı bile maalesef5 hafta da görünmemesi çokda sıkıntılı bir durum değil sanırım. Bir iki hafta sonra görünür diye düşünüyorum. Ama tavsiyem vajinal ultrason yaptırmayın düşük riskini arttırıyor diye biliyorum .
Çok teşekkür ederim sizin de inşallahyok oyle bisey dememisti。 2000
e yakindi degerim oyle gozuktu。merak etme bidahakine gorursun。 saglikla dogsun bebis
Merhaba bir ilk muayenemde görülmedi bir dahaki hafta gel dedi yani bu geçtiğimiz carsamba o zaman yaptırdık çünkü yıne görülmemişti 1699 çıktıMerhaba hcg artışlarınızda problem yaşadınız mı düzenli arttı mı dış gebelik yaşamış olan biri olarak söyleyeyşm size düzenli artış olmuyor bugğn 1000 ise iki gün sonra 1800 4. Gün 1400 oluyor inip çıkıyor ikiye katlanmıyor
Canım hcg takibi başlangıcında yapılmadı mı yani ilk kan testini aldınız pozitif değer 500 örneğin doktorunuz iki gün sonra bakalım tekrar demedi mi size sadece keseyi görmesi gereken tarihemi randevu verildiMerhaba bir ilk muayenemde görülmedi bir dahaki hafta gel dedi yani bu geçtiğimiz carsamba o zaman yaptırdık çünkü yıne görülmemişti 1699 çıktı
Şimdi kaç aylık hamilesiniz acababenimde 1500 de gozukmemisdi 2 gun sonra gozuktu ama
Gebelik testi evde yapmıştım pozitif çıkmıştı adetim bir kaç gün geçmişti gittik sadece ultrasondan baktı haftaya gel dedi tekrar görünür.Tekrar görünmeyince kan testi istedi sonuç iki saat süreceği için eve geçtik online sonucu öğrendim whatsap üzerinden konuştuk erken dönem gebelik dediCanım hcg takibi başlangıcında yapılmadı mı yani ilk kan testini aldınız pozitif değer 500 örneğin doktorunuz iki gün sonra bakalım tekrar demedi mi size sadece keseyi görmesi gereken tarihemi randevu verildi
Ne anlama geliyor dedim tam olarak çünkü iki ihtimal verdi ya geç döllenme ya dış gebelik dedi.Kan testimdeki hcg sonucum adet hesaplamayla uyuyormu açıklamadı.son adet tarihime göre 5 haftalıktım hcg seviyeme göre neyim bilmiyorum 1699 duGebelik testi evde yapmıştım pozitif çıkmıştı adetim bir kaç gün geçmişti gittik sadece ultrasondan baktı haftaya gel dedi tekrar görünür.Tekrar görünmeyince kan testi istedi sonuç iki saat süreceği için eve geçtik online sonucu öğrendim whatsap üzerinden konuştuk erken dönem gebelik dedi
Eğer ki yakın bi yerde kan tahlili verebileceğiniz bir yer var ise iki gün sonra son tahlilinizden bir daha hcg baktırın böylelikle artışı görürsünüz ikiye katlıyorsa kaygı boşuere yapmazsınız ama artış düzensiz ise dışgebelik için vakit kaybetmeyin kaybetmemiş olursunuzGebelik testi evde yapmıştım pozitif çıkmıştı adetim bir kaç gün geçmişti gittik sadece ultrasondan baktı haftaya gel dedi tekrar görünür.Tekrar görünmeyince kan testi istedi sonuç iki saat süreceği için eve geçtik online sonucu öğrendim whatsap üzerinden konuştuk erken dönem gebelik dedi
İnşallah normal bir gebeliktir ama en temizi dün test yaptırdınız cmrtside sokağa çıkma yasağı var belki sizin bulunduğunuz ilde yoktur lütfen ihmal etmeyinNe anlama geliyor dedim tam olarak çünkü iki ihtimal verdi ya geç döllenme ya dış gebelik dedi.Kan testimdeki hcg sonucum adet hesaplamayla uyuyormu açıklamadı.son adet tarihime göre 5 haftalıktım hcg seviyeme göre neyim bilmiyorum 1699 du
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?