Kese görülmedi

Tek kasığınızda ağrı var mı batma şeklinde hiç

Sağlık ocağında baktırılabiliyor mu acaba hcg değerine

İdrar yaparken de adet sancısı gibi oluyor evet alt kasıklarımda sanki
Bak lütfen ihmal etme normal gebelikse sorun yok ama dışgebelik çok zor birşey ve onda anne hayatı riske giriyor dışgebelik hayati risk taşır lütfen ihmal etme gece yatarken ayaklarını uzattığında ayağını sadece germe hareketi yaptığında batma oluyormu gazın sık geliyor her geldiğinde çıkartırken sancın oluyor mu

Arkadaşlar merhaba 5 haftalık hamileyim fakat vajınal muayene dahil kesem görülmedi ve beta hcg oranım 1699 çıktı. Acaba geç döllenme ya da dış gebelik olabilir mi
Canım ben 5 haftada vajinal göründü değerimizde o civarda idi ama minicikti. Belki birkaç gün sonra gittiğinde görülür böyle olan çok kişi var dış gebelik olamaz. Dış gebelik olsa baktığı zaman tutunduğu yeri görürdü. Geç döllenme olabilir benim de geç mesela

Öyle mi şuan kaç aylıksın

Bir dış gebelik geçirmiş biri olarak söylüyorum dış gebelik erkenden belirti vermez 6 haftalık ve daha sonrasında kaşık ağrısı ve omuz ağrısı yapar şuna ben tekrar gebeyim 4 haftalık ve 1400 çıktı değerim burada çok meşhur bi doktora gidiyorum ve kesinlikle ultrasona almadı gözükmez diye ve değerim ikiye katlanıyor o dediğin batmalar yerleşmeden kaynaklı olabilir dış gebelikte yerleşme ağrıları olmuyor birde su gibi akıntı oluşuyor umarım içini rahatlata bilmişimdir bilirim bu sitres çok fena ama takma kafana

Birde oğlumda 7 haftalıkken anca bulmuşlardı keseyi vajinal ultrasonda senin yapacağın şey testi tekrarlatmak

Birde oğlumda 7 haftalıkken anca bulmuşlardı keseyi vajinal ultrasonda senin yapacağın şey testi tekrarlatmak
Yaaa şuan içim rahatladı sağlıksız bir gebelik olduğundan çok korktum o gün istemsiz ağladım açıkçası ama 7 haftalıkken göründü dıyorsun benim 6.hafta olacak artık gittiğimde tam Artık yasakdan dolayı çarsamba gideceğim çok sağolun

O zaman 1699 çıktı ben de 5 haftalıkken normal değer sayılır o zaman bir de yerleşme ağırları olmuyor demişsin şuan çok mutlu oldum ben de hep ağrı var Ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…