- 26 Aralık 2015
- 576
- 361
- 103
- 38
- Konu Sahibi melekistiyorum
-
Rabbim yardımcımızolsun hepimizin canım benim ilaç vermedi mi progestan yada iğne?Selam kızlar bugün kese göründü fakat doktorum kese biraz istediğimiz yerden sola doğru kayık çok bir sıkıntı olmaz ama ne olur ne olmaz her hafta kontrole geleceksin ben emin olana kadar dedi. Tahlilleri dikkat etmen gerekenleri falan hep haftaya görüşürüz dedi. Kasık ağrın ya da kanaman olursa mutlaka haberdar et dedi. Tedirginim ne yapacağım ?
Canım zaten aşılama ile olduğu için aşılama yapıldığı günden beri Progestan kullanıyorumRabbim yardımcımızolsun hepimizin canım benim ilaç vermedi mi progestan yada iğne?
Atsana bi ultrason fotoğrafını canim
Canim ya dua et bol.bol hc bsy olmaz Allahin.izniyle suan.morale ihtiyacin var. Bak.kesende gozukuyor keyfini.cikar hic bisey olmaz Allahin.izniyle .Desemde istemsiz bi tedirgin.olusmustur kesin sende ama.sen.kendini sakinlestirmeye bak canim benim.Canım yükledim bir baksana fotolara
Elimden geldiğince sakin olmaya çalışıyorum zaten canım da olmuyor. Bol bol dua ediyorum işteCanim ya dua et bol.bol hc bsy olmaz Allahin.izniyle suan.morale ihtiyacin var. Bak.kesende gozukuyor keyfini.cikar hic bisey olmaz Allahin.izniyle .Desemde istemsiz bi tedirgin.olusmustur kesin sende ama.sen.kendini sakinlestirmeye bak canim benim.
İnşallah canım SağolasınBebek büyüyünce başta kesenin nerde olduğunun Bi önemi kalmıyor ki . Bebek sığınıyor boş bulduğu yere. Bide yengemin rahmi yamuktu kese hep solda bebiş hep solda sıkıştı kaldı. Oğluşumuz doğduğunda kafası azıcık sivriydi yavrum sıkışmış. 2 haftaya düzeldi. İnşlh bişey olmaz dua et sen
Bence de normal ama doktor tam içime sinmesi diyor bakalım salı tekrar randevum var inşallah olumlu haberler ile gelebilirimYani doktordan iyi bilemem tabi ama gayet normal gözüküyor aslında
Canim korkma sen bişey olmaz Allah in izniyle. Ama kötü düşünme hep iyi düşünBence de normal ama doktor tam içime sinmesi diyor bakalım salı tekrar randevum var inşallah olumlu haberler ile gelebilirim
Ben de salı günü keseyi görebildim seninki gbi benimki de soldaydı ama doktor bana bişey demedi içime kurt düştü şuanSelam kızlar bugün kese göründü fakat doktorum kese biraz istediğimiz yerden sola doğru kayık çok bir sıkıntı olmaz ama ne olur ne olmaz her hafta kontrole geleceksin ben emin olana kadar dedi. Tahlilleri dikkat etmen gerekenleri falan hep haftaya görüşürüz dedi. Kasık ağrın ya da kanaman olursa mutlaka haberdar et dedi. Tedirginim ne yapacağım ?
Canım ultrason görüntüsünü atar misinSelam kızlar bugün kese göründü fakat doktorum kese biraz istediğimiz yerden sola doğru kayık çok bir sıkıntı olmaz ama ne olur ne olmaz her hafta kontrole geleceksin ben emin olana kadar dedi. Tahlilleri dikkat etmen gerekenleri falan hep haftaya görüşürüz dedi. Kasık ağrın ya da kanaman olursa mutlaka haberdar et dedi. Tedirginim ne yapacağım ?
Canım geçen haftanın ki yüklü 1.sayfada ama bugünkü iş yerimde kalmış yarın sabah yüklerimCanım ultrason görüntüsünü atar misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?