Kese göründü ama tam istenilen yerde değil :(

melekistiyorum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2015
576
361
103
38
Selam kızlar bugün kese göründü fakat doktorum kese biraz istediğimiz yerden sola doğru kayık çok bir sıkıntı olmaz ama ne olur ne olmaz her hafta kontrole geleceksin ben emin olana kadar dedi. Tahlilleri dikkat etmen gerekenleri falan hep haftaya görüşürüz dedi. Kasık ağrın ya da kanaman olursa mutlaka haberdar et dedi. Tedirginim ne yapacağım ?

Rabbim yardımcımızolsun hepimizin canım benim ilaç vermedi mi progestan yada iğne?

Canım yükledim bir baksana fotolara
Canim ya dua et bol.bol hc bsy olmaz Allahin.izniyle suan.morale ihtiyacin var. Bak.kesende gozukuyor keyfini.cikar hic bisey olmaz Allahin.izniyle .Desemde istemsiz bi tedirgin.olusmustur kesin sende ama.sen.kendini sakinlestirmeye bak canim benim.

Canim ya dua et bol.bol hc bsy olmaz Allahin.izniyle suan.morale ihtiyacin var. Bak.kesende gozukuyor keyfini.cikar hic bisey olmaz Allahin.izniyle .Desemde istemsiz bi tedirgin.olusmustur kesin sende ama.sen.kendini sakinlestirmeye bak canim benim.
Elimden geldiğince sakin olmaya çalışıyorum zaten canım da olmuyor. Bol bol dua ediyorum işte

Bebek büyüyünce başta kesenin nerde olduğunun Bi önemi kalmıyor ki . Bebek sığınıyor boş bulduğu yere. Bide yengemin rahmi yamuktu kese hep solda bebiş hep solda sıkıştı kaldı. Oğluşumuz doğduğunda kafası azıcık sivriydi yavrum sıkışmış. 2 haftaya düzeldi. İnşlh bişey olmaz dua et sen

İnşallah canım Sağolasın

Ben de salı günü keseyi görebildim seninki gbi benimki de soldaydı ama doktor bana bişey demedi içime kurt düştü şuan

Bugün gittim kontrole. yolk sac da göründü. Ama cinsel ilişki, fazla hareket vs yasak. Risk devam ediyor dedi doktorum. Rahimin kenarına doğru büyüme devam ederse gidebileceği yer kalmayacağı için rahim yırtılır dedi çok riskli olur sürekli kontrol altında olacaksın dedi. Dua etmekten başka hiçbir şey gelmiyor elimden. Bebek haberini almak için 2 yıl bekledim . Şu an korkudan sevinemiyorum bile gebeliğime hayırlısı olsun hakkımızda ama korkuyorum hem de çok...

Canım ultrason görüntüsünü atar misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…