Sıkıntı etme stres yapma daha erken bekle bakalım bi belki geç döllenmedir daha cok küçük çünküArkadaşlar merhaba. Ben 5+0 da ultrason girdim. Gebelik kesesi göründü, ama bebek görünmüyordu. Üstelik kese çok küçük dedi doktor. Ultrason değerlendirmesine göre 3 haftalık gibisin dedi. Böyle birşey yaşayan oldu mu? O günden beri uykularım kaçıyor
Sıkıntı etme stres yapma daha erken bekle bakalım bi belki geç döllenmedir daha cok küçük çünkü
inşallah darısı bize olur kuzumCanım benim de kese 5+3 'te bebek 6. Hafta içinde göründü. Bana da çok minik dedi ilk. Ama şuan gayet iyi gelişimi.
geçmiş olsun canım çok üzüldüm, inşallah tez vakitte sağlıklı bir gebeliğe kavuşursunSaha erken Canım geç döllenmedir inşallah benm de kese var bebek yoktu bekledik belki oldur diye maalesef kese büyüdü bebek oluşmadı iki gün önce kürtaj oldum
inşallah hepimiz tekrar gittiğimizde güzel şeyler duyarızBenimde 7+3 2 gün önce banyoda düştüm hasrane kaldım dün ultrasonda baktı hala gözükmüyor umutsuzda konusmadı salı tekrar gideceğim inşallah görürüm
Geç döllenmedir betan kac canım üzülüp strese giripte bebeğinide üzmeTabi canım haklısın küçük, ama geriden geliyor demesi korkuttu beni
daha çok erken hiç tasa etme kanaman vs yoksa..bende de öyleydi geç döllenme olmuştu hep iki hafta geriydi..problem yokinşallahArkadaşlar merhaba. Ben 5+0 da ultrason girdim. Gebelik kesesi göründü, ama bebek görünmüyordu. Üstelik kese çok küçük dedi doktor. Ultrason değerlendirmesine göre 3 haftalık gibisin dedi. Böyle birşey yaşayan oldu mu? O günden beri uykularım kaçıyor
Bu çok normal canım:) 5+3 teşekkür keseyi gorduk, 6 mm idi.ya on gün ya bir hafta sonra bebeği de gördükArkadaşlar merhaba. Ben 5+0 da ultrason girdim. Gebelik kesesi göründü, ama bebek görünmüyordu. Üstelik kese çok küçük dedi doktor. Ultrason değerlendirmesine göre 3 haftalık gibisin dedi. Böyle birşey yaşayan oldu mu? O günden beri uykularım kaçıyor
Çok sevindim inşallah darısı bize olur canımBu çok normal canım:) 5+3 teşekkür keseyi gorduk, 6 mm idi.ya on gün ya bir hafta sonra bebeği de gördüknormal bir süreç yani,hiç üzülme dusunme
peki ne kadar süre sonra kürtaja karar verdiler? birde hiç kanama falan var mıydı?Benim de kesede bebek görünmemişti. Kürtaj oldum. Bir süre korundum, sonra hamile kaldım. Ve bebeğim var şu an hiç üzülme.
peki ne kadar süre sonra kürtaja karar verdiler? birde hiç kanama falan var mıydı?
sağolasın canım inşallah haftaya gittiğimde güzel haberler alırım. geçmek bilmiyor bu haftaHiç kanamam olmadı. Kalp atışı İçin gitmiştik. ( ne kadarlıkken oluyordu hatırlayamadım) ilk gitttiğim doktor hemen kürtaj dedi. İnanmadım. Sonra başka doktora gittim. Bir gün sonra kürtaj oldum. İki ay sonra tekrar regl olmaya başladım. Üç ay korundum ve düzeldi. İkinci gebeliğinde tam tersi bir kanamam oldu ama düşük vs olmadı. Bir kez oldu kanama. Gerçekten hiç moralini bozma. Hemen arkasından gelir inşallah. Belki seninkinde bebek oluşacaktır ihtimal vardır doktor sana kürtaj denediyse hem.
allah razı olsun nasıl rahatlattın beni kuzum yaErken daha zaten benimde 5nci hafta kese, 6ncı haftanın sonlarında bebek gözüktü vajinal ultrasonda. Geriden dediler bana da ilk. Tutunmaz düşer dediler. Karın ultrasonunda 7+1de gördük gelişmişti ultrasonda 2gün öndeydi 7+3tü. Senin de düzelir diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?