- 20 Ağustos 2023
- 390
- 167
- 33
- Konu Sahibi mucizelereinanin1
-
Cok tesekkur ederim canim benden kan bile almadi keseyi gorunce gerek yok kan almaya dedi 10 gun sonra tekrar gel bakalim dedi ama ben garanti olsun 15 gun sonra gideyim diyorumKonuşmuştuk gebeliğini öğrenmeden önce canım seninle. Çok sevindim senin adına inşallah sağlıkla kucağına alırsın. Bana doktor 1 hafta sonra tekrar gel demişti kese görünüp bebek görünmeyince. Değerim 2050 idi. O 1 haftada kaç doktor gezdim defalarca kan verdim vajinal de baktırdım görünmedi bebek. Tam 1 hafta sonra göründü kalp atışıyla birlikte. Tabi gittiğim doktorlarda ultrason cihazı farkıda vardı kaliteli cihaz lazım.
Bu da kese cok mu kucuk boyutuKonuşmuştuk gebeliğini öğrenmeden önce canım seninle. Çok sevindim senin adına inşallah sağlıkla kucağına alırsın. Bana doktor 1 hafta sonra tekrar gel demişti kese görünüp bebek görünmeyince. Değerim 2050 idi. O 1 haftada kaç doktor gezdim defalarca kan verdim vajinal de baktırdım görünmedi bebek. Tam 1 hafta sonra göründü kalp atışıyla birlikte. Tabi gittiğim doktorlarda ultrason cihazı farkıda vardı kaliteli cihaz lazım.
15 gün sonra bebeğin nekadarlık olduğunu da söyler ona göre tahmini doğum tarihi de belirlenir son adete göre uyumlu değil çünkü. Muhtemelen temmuz annesi olursunCok tesekkur ederim canim benden kan bile almadi keseyi gorunce gerek yok kan almaya dedi 10 gun sonra tekrar gel bakalim dedi ama ben garanti olsun 15 gun sonra gideyim diyorum
karından bakılmış galiba normal görünüyor böyle anlayamayız ki kaç mm olduğu da görünmüyor doktor bişey demediyse problem yoktur canımBu da kese cok mu kucuk boyutu
Benim ilk bebeğim tüp bebek. Bizde ilk etapta kalp atışını görüp dinleyememiştik minicik oluyolar habire kaçıyorlar yakalayıp dinlemesi zor tabi bide çok küçük zayıf geliyor sesi. Sonrasında benimde kanamam oldu kanama alanı da vardı 3 ay genel olarak istirahat ettim sıkıntısız atlattık o sürecide. Kanama olduğunda doktorum beta istemedi oyüzden o aradaki artışı bilmiyorum evet sizinde baya az yükselmiş ama kanama olduğu gün tekrar kontrol ettirmişsinizdir duruyor yani dimi. Kafanızı karıştırmayın bebek göründükten sonra betanında bi önemi yok zaten inşallah sağlıkla sıkı sıkı tutunur annesine sağlıkla kucağınıza alırsınızHanımlar ben tüp bebek gebesiyim vajinal ultrasonla keseyi bebeği kalp atışını gördük ama kalp sesini dinlemedik 4-5 gün önce kanamam olmuştu doktor beta baktı 3 kasımda 3512 çıktı bugün tekrar istedi 7 kasımda 5215 çıktı değer artışı az bu sağlıksız olduğuna işaret eder mi
Evet kanama olduğu günün ertesi vajinal ultrasonla kalp atışlarını gördüm videosu falan var ama dinlemedik yolk da tek taş gibi aynı değer az artınca korktum açıkçası inşallah sağlıkla kucağıma alırımBenim ilk bebeğim tüp bebek. Bizde ilk etapta kalp atışını görüp dinleyememiştik minicik oluyolar habire kaçıyorlar yakalayıp dinlemesi zor tabi bide çok küçük zayıf geliyor sesi. Sonrasında benimde kanamam oldu kanama alanı da vardı 3 ay genel olarak istirahat ettim sıkıntısız atlattık o sürecide. Kanama olduğunda doktorum beta istemedi oyüzden o aradaki artışı bilmiyorum evet sizinde baya az yükselmiş ama kanama olduğu gün tekrar kontrol ettirmişsinizdir duruyor yani dimi. Kafanızı karıştırmayın bebek göründükten sonra betanında bi önemi yok zaten inşallah sağlıkla sıkı sıkı tutunur annesine sağlıkla kucağınıza alırsınız
Tamda olması gerektiği gibiEvet kanama olduğu günün ertesi vajinal ultrasonla kalp atışlarını gördüm videosu falan var ama dinlemedik yolk da tek taş gibi aynı değer az artınca korktum açıkçası inşallah sağlıkla kucağıma alırım
İnşallah canım yarın doktor kontrolüm varTamda olması gerektiği gibistres yapmayın kendinize sağlıkla sizinle Allah’ın izniyle
Evet karindan bakildik doktor biseyde demedi insallah bi problem olmaz asagi yukari 2 3 haftalik falanim galiba15 gün sonra bebeğin nekadarlık olduğunu da söyler ona göre tahmini doğum tarihi de belirlenir son adete göre uyumlu değil çünkü. Muhtemelen temmuz annesi olursun
karından bakılmış galiba normal görünüyor böyle anlayamayız ki kaç mm olduğu da görünmüyor doktor bişey demediyse problem yoktur canım
4+ dan aşağı değildir. Yoksa karından kese görünmezdiEvet karindan bakildik doktor biseyde demedi insallah bi problem olmaz asagi yukari 2 3 haftalik falanim galiba
Ay oyle mi cok heyecanliyim 15 gun sonra tekrar bakalim dedi doktor kalp atisi icin4+ dan aşağı değildir. Yoksa karından kese görünmezdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?