Sağol canım teşekkür ederim senide rahatsız ediyorum kusura bakma daha yeni olduğu için kimseye söylemedim bilgi alacak kimsem de yok şuan gece agrım biraz yoğun gibi hissettim oyüzden korktum ama doktor takipte olan doktor olmadığı için bişey demedi sadece kese var bi sknti yok deyip gönderdiTabii ki var canım büyümüş çok geçmiş olsun ne oldu iyi misin
Sağol canım teşekkür ederim senide rahatsız ediyorum kusura bakma daha yeni olduğu için kimseye söylemedim bilgi alacak kimsem de yok şuan gece agrım biraz yoğun gibi hissettim oyüzden korktum ama doktor takipte olan doktor olmadığı için bişey demedi sadece kese var bi sknti yok deTabii ki var canım büyümüş çok geçmiş olsun ne oldu iyi misin
İnşallah canım agrım vardı ama şuan baya iyiyim sadece midem karışıyor gibiöyle şey olur mu canım tabii ki sor konuşalım ama içini rahat tut 5.haftada aynıydı benim de doktor önceki hafta bir hafta fazla hesaplamıştı çok ağladım sadece kese görününce eşim sakinleştirdi görüntü gayet normal ve iyi yani canını sıkma, ağrın mı vardı ne oldu
Gittim geldim doktora kalp atışını duyduk çok şükür canım 5+6 mıs keseye göre şuan haber vereyim dedimMide bulantın başlar o zaman yakında stres olma
Sağol canım Allah razı olsunAyyy çok sevindim gözün aydın canım
Nasılsın canım? Merak ettim seniSağol canım Allah razı olsun
Sağol canım iyiyim çok şükür en son salı günü gittim doktora 7+5 dedi büyümeye çalışıyoruz sen nasılsin nasıl gidiyorNasılsın canım? Merak ettim seni
İyiyim canım biz de şu an 10+3’teyizSağol canım iyiyim çok şükür en son salı günü gittim doktora 7+5 dedi büyümeye çalışıyoruz sen nasılsin nasıl gidiyor
Sevindim canım Allah daha iyi etsin O nedemek oluyo pekiİyiyim canım biz de şu an 10+3’teyizçarşamba günü Serklaj olacağım
Rahim dikişi kuzumSevindim canım Allah daha iyi etsin O nedemek oluyo peki
Hmm anladım inşallah bi sknti olmaz canım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bende bayadır gitmedim işte cumartesi gitmeyi düşünüyorum nasip olursa herşey yolunda mi bi baktırayım içim rahatlasın diyeRahim dikişi kuzum
Sağ ol canım inşallah kaybım olduğu için önceden doktor önlem amaçlı dediHmm anladım inşallah bi sknti olmaz canım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bende bayadır gitmedim işte cumartesi gitmeyi düşünüyorum nasip olursa herşey yolunda mi bi baktırayım içim rahatlasın diye
İnşallah canım arada gene haberleşelim birbirimizle herşey güzel olur inşallahSağ ol canım inşallah kaybım olduğu için önceden doktor önlem amaçlı dedibaktır her şey yolundadır
Canım ne yaptın nasılsın merak ettim seni benim cuma günü cinsiyeti belli oldu çok şükür sende durumlar nasıl umarım bebişin de sende iyisindirSağ ol canım inşallah kaybım olduğu için önceden doktor önlem amaçlı dedibaktır her şey yolundadır
İyiyim canımm çok sevindim iyi olmanaCanım ne yaptın nasılsın merak ettim seni benim cuma günü cinsiyeti belli oldu çok şükür sende durumlar nasıl umarım bebişin de sende iyisindir
Erkekmiş canım ☺İyiyim canımm çok sevindim iyi olmanacinsiyet neymiş ben Fetal yaptırdım yeni haftaya belli olacak inşallah sağlıklı olur stres oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?