bunu burdan kimse anlamaz ki doktor bilir sadeceArkadaşlar sizce kesenin yukarsinda görülen siyah alan nedir bilgisi olan varmı hiç doktor bişey demedi ama kafama takıldı
Tamamdır teşekkür ederimDoktor olumsuz bir durum olsa mutlaka belirtirdi. Benim de ilk ultrason görüntüm böyle
Ay canım yazarken dikkat etmedim hiç adınaTamamdır teşekkür ederim
Ay canım yazarken dikkat etmedim hiç adına
Seni çok iyi anlıyorumm iyi olacağına inan canımolsun canım ya benim merakım hiç gitmiyor sürekli merak içindeyim sanki günler yıl gibi geliyor
Balıkesir'de oturuyorum sen 25 yasindayimSeni çok iyi anlıyorumm iyi olacağına inan canımbiraz özel bir soru olacak ama nerede oturuyorsun merak ettim yaşını işini filan sürekli denk geliyorum ondan
İyi canım uzakmisiz ama kalpler bir olsun yeterki Allah gonlumuzde ne varsa onu versin ikimizede tanıştığıma çok memnun oldumAntalya canım 28 ben de
Amin canım inşallahİyi canım uzakmisiz ama kalpler bir olsun yeterki Allah gonlumuzde ne varsa onu versin ikimizede tanıştığıma çok memnun oldum
Şuan durumun nasıl bişey hissediyor musunAmin canım inşallahben de memnun oldum çokça
Yok canım sabah bulantım çok oluyor akşam da devam ediyor bazen, yüzümde çok fazla sivilce çıktı bir de.Şuan durumun nasıl bişey hissediyor musun
Maşallah canim kaç haftaydı senin şuan benim bulantim filan hiçbişey yok şuan normal gibiyimYok canım sabah bulantım çok oluyor akşam da devam ediyor bazen, yüzümde çok fazla sivilce çıktı bir de.senin durum nasıl? En son randevumdan bu da
6+5 oldu bugün canım doktor 6+2 demişti o günMaşallah canim kaç haftaydı senin şuan benim bulantim filan hiçbişey yok şuan normal gibiyimbende ne zaman başlıycak diye merak ediyorum
Allah yardımcın olsun canım ya inşallah o. İyi olsun da ben herşeye razıyım :)6+5 oldu bugün canım doktor 6+2 demişti o günherkeste bulantı olmuyormuş ama benim midem baya hassas, senin de olursa iki üç haftaya başlar merak etme çubuk kraker stoklarsın
Aynen öyle canım haftaya perşembe dimi randevunAllah yardımcın olsun canım ya inşallah o. İyi olsun da ben herşeye razıyım :)
Evet canımAynen öyle canım haftaya perşembe dimi randevun
Mrb canım dün biraz agrım oldu diye acile gittim korkup sence kesem de gelişme varmı ilk zamana göre bakabilir misin 5+2Aynen öyle canım haftaya perşembe dimi randevun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?