Kese görunutusu

Kdrdkga

Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2024
823
205
23
25
Arkadaşlar sizce kesenin yukarsinda görülen siyah alan nedir bilgisi olan varmı hiç doktor bişey demedi ama kafama takıldı

Eklentiler

• 1000005609.webp
    37,5 KB · Görüntüleme: 112
Doktor olumsuz bir durum olsa mutlaka belirtirdi. Benim de ilk ultrason görüntüm böyle

olsun canım ya benim merakım hiç gitmiyor sürekli merak içindeyim sanki günler yıl gibi geliyor
Seni çok iyi anlıyorumm iyi olacağına inan canım biraz özel bir soru olacak ama nerede oturuyorsun merak ettim yaşını işini filan sürekli denk geliyorum ondan

Şuan durumun nasıl bişey hissediyor musun
Yok canım sabah bulantım çok oluyor akşam da devam ediyor bazen, yüzümde çok fazla sivilce çıktı bir de. senin durum nasıl? En son randevumdan bu da

Eklentiler

• IMG_2013.webp
    12 KB · Görüntüleme: 74
Yok canım sabah bulantım çok oluyor akşam da devam ediyor bazen, yüzümde çok fazla sivilce çıktı bir de. senin durum nasıl? En son randevumdan bu da
Maşallah canim kaç haftaydı senin şuan benim bulantim filan hiçbişey yok şuan normal gibiyim bende ne zaman başlıycak diye merak ediyorum

Maşallah canim kaç haftaydı senin şuan benim bulantim filan hiçbişey yok şuan normal gibiyim bende ne zaman başlıycak diye merak ediyorum
6+5 oldu bugün canım doktor 6+2 demişti o gün herkeste bulantı olmuyormuş ama benim midem baya hassas, senin de olursa iki üç haftaya başlar merak etme çubuk kraker stoklarsın

6+5 oldu bugün canım doktor 6+2 demişti o gün herkeste bulantı olmuyormuş ama benim midem baya hassas, senin de olursa iki üç haftaya başlar merak etme çubuk kraker stoklarsın
Allah yardımcın olsun canım ya inşallah o. İyi olsun da ben herşeye razıyım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…