- 10 Şubat 2021
- 47
- 15
- 18
- 23
- Konu Sahibi Aybukekrgz
Beta 3000 lerde ama karindan ultrasonla kese gozukmedi kizlar 5. Haftamdayim normalmi sizce degerim ikiye katliyo ama kese gozukmedi kafam karisti yardimci olurmusunuz siz ne zaman gordunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki tuplerde kese falan gibi birseyi gördümü doktorunuz. Normalde gözükmesi gerekirdi ben 5 haftalık iken görmüştüm ama bazen değişiyor sadece değeriniz yüksek olmasına rağmen gozukmemesine şaşırdımBeta 3000 lerde ama karindan ultrasonla kese gozukmedi kizlar 5. Haftamdayim normalmi sizce degerim ikiye katliyo ama kese gozukmedi kafam karisti yardimci olurmusunuz siz ne zaman gordunuz
Yok gormedi overler normal dedi sadece sekreterine ama fazla bi bakmadida yani ne biliyim korku sardi icimi sadece 10 gun sonra yine gel kalp atislarida bebekte gozukur dediPeki tuplerde kese falan gibi birseyi gördümü doktorunuz. Normalde gözükmesi gerekirdi ben 5 haftalık iken görmüştüm ama bazen değişiyor sadece değeriniz yüksek olmasına rağmen gozukmemesine şaşırdım
Hiç endişelenmeyin ben 6 haftada bile karından görememiştik vajinal bakıldı öyle görüldü o yüzden normal yani hiç stres yapıp bebeşide kendinizide germeyinBeta 3000 lerde ama karindan ultrasonla kese gozukmedi kizlar 5. Haftamdayim normalmi sizce degerim ikiye katliyo ama kese gozukmedi kafam karisti yardimci olurmusunuz siz ne zaman gordunuz
Cok tesekkur ederim icimi ferahlattınız bazı konularda dıs gebelik filan yaziyor cok korkmustum saolunHiç endişelenmeyin ben 6 haftada bile karından görememiştik vajinal bakıldı öyle görüldü o yüzden normal yani hiç stres yapıp bebeşide kendinizide germeyin![]()
Siz ne yaptınız ben de şimdi aynı stresteyim de 5+5 görmedi keseyiCok tesekkur ederim icimi ferahlattınız bazı konularda dıs gebelik filan yaziyor cok korkmustum saolun![]()
Gittin mi doktora bu hafta. Benim de geçen hafta 5.haftada pazar günü gözükmemişti Üç gün sonra gözüktü. Bana da küçüktü kese geriden gidiyor dedi benim de ona aklım takıldı. Gittin mi doktoraSiz ne yaptınız ben de şimdi aynı stresteyim de 5+5 görmedi keseyi
Bugün gittim görmedi.carsamba yine gitcem. Kafam allak bullak oldu. Geç mi tuttu acaba? 2 temmuzda yumurtaladim benGittin mi doktora bu hafta. Benim de geçen hafta 5.haftada pazar günü gözükmemişti Üç gün sonra gözüktü. Bana da küçüktü kese geriden gidiyor dedi benim de ona aklım takıldı. Gittin mi doktora
Karından mı muayene etti vajinal mı ?Bugün gittim görmedi.carsamba yine gitcem. Kafam allak bullak oldu. Geç mi tuttu acaba? 2 temmuzda yumurtaladim ben
Vajinal baktı. Yarın kan verip tekrar ultrasona gireceğim gec görenler de olmuş sanırım . 6 temmuzdu benim yumurtlama ondan mı bilemeedimKarından mı muayene etti vajinal mı ?
Benim haziranın 26 sıydı normalde onda bile 4 gün önce zar zor göründü. Ki geç döllenme dedi. Senin 6 temmuzsa daha vakti var benim tarihime göre.Vajinal baktı. Yarın kan verip tekrar ultrasona gireceğim gec görenler de olmuş sanırım . 6 temmuzdu benim yumurtlama ondan mı bilemeedim
Bence de sakince düşününce . Doktorlar sakince açıklama yapmıyor insan korkuyor ondan . Teşekkürler rahatladım biraz dahaBenim haziranın 26 sıydı normalde onda bile 4 gün önce zar zor göründü. Ki geç döllenme dedi. Senin 6 temmuzsa daha vakti var benim tarihime göre.
Aaa hayırlı olsun çok sevindimCanım dr.un ultrason cihazınınin kalitesine de çok bağlı. Benim yakin zamanda açtığım konulara bakarsan bende aynı şeyi yaşadım. Devlet hastanesi ultrason cihazı inanilmaz ootuydu Dr görmedi keseyi ve tam sinirdasin şuan görünmesi gerekirdi dedi. Bi iki gün sonra çok iyi bi özel kliniğe gittim bir yerine iki kesemi gördü:) yani ikiz gebelik. Artı kalp atışı bile duydu:) yani daha iyi bi dr varsa bildiğin bence oraua bi gorunmelisin
Ya özele gittim ama berbatti devletten daha kötüydü gerçekten. Yarın farklı bir yere gideceğim. Senin adına çok sevindimCanım dr.un ultrason cihazınınin kalitesine de çok bağlı. Benim yakin zamanda açtığım konulara bakarsan bende aynı şeyi yaşadım. Devlet hastanesi ultrason cihazı inanilmaz ootuydu Dr görmedi keseyi ve tam sinirdasin şuan görünmesi gerekirdi dedi. Bi iki gün sonra çok iyi bi özel kliniğe gittim bir yerine iki kesemi gördü:) yani ikiz gebelik. Artı kalp atışı bile duydu:) yani daha iyi bi dr varsa bildiğin bence oraua bi gorunmelisin
Sanirim 6 haftalikken iki keseyi de kalp atışını da duyduk ama dediğim gibi çok iyi bi özel klinikti. Bi iki gün önce devlette baktığında görmemişti ve bu degerde gorunmeliydi diye de beni korkuttu :) hemde vajinal bakmıştıYa özele gittim ama berbatti devletten daha kötüydü gerçekten. Yarın farklı bir yere gideceğim. Senin adına çok sevindimiki tane hem de
kaç haftalıkken gördün canum sen? Ben yarın 6 hafta olacağım ama 6 temmuzda birlikte olmuştuk zaten başka olmadı
Doktorum 7. Haftada cagirdi pazartesi 7+2oluyoruz bakalım bebegide kqlp atisinida duyariz dedi doktoruma guvendigim icin gitmedim pazartesiyi bekliyorum cnmSiz ne yaptınız ben de şimdi aynı stresteyim de 5+5 görmedi keseyi