Kese gözükmedi kızlar normalmi

Aybukekrgz

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2021
47
15
18
23
Beta 3000 lerde ama karindan ultrasonla kese gozukmedi kizlar 5. Haftamdayim normalmi sizce degerim ikiye katliyo ama kese gozukmedi kafam karisti yardimci olurmusunuz siz ne zaman gordunuz

Beta 3000 lerde ama karindan ultrasonla kese gozukmedi kizlar 5. Haftamdayim normalmi sizce degerim ikiye katliyo ama kese gozukmedi kafam karisti yardimci olurmusunuz siz ne zaman gordunuz
Peki tuplerde kese falan gibi birseyi gördümü doktorunuz. Normalde gözükmesi gerekirdi ben 5 haftalık iken görmüştüm ama bazen değişiyor sadece değeriniz yüksek olmasına rağmen gozukmemesine şaşırdım

Yok gormedi overler normal dedi sadece sekreterine ama fazla bi bakmadida yani ne biliyim korku sardi icimi sadece 10 gun sonra yine gel kalp atislarida bebekte gozukur dedi

Hiç endişelenmeyin ben 6 haftada bile karından görememiştik vajinal bakıldı öyle görüldü o yüzden normal yani hiç stres yapıp bebeşide kendinizide germeyin

Gittin mi doktora bu hafta. Benim de geçen hafta 5.haftada pazar günü gözükmemişti Üç gün sonra gözüktü. Bana da küçüktü kese geriden gidiyor dedi benim de ona aklım takıldı. Gittin mi doktora
Bugün gittim görmedi.carsamba yine gitcem. Kafam allak bullak oldu. Geç mi tuttu acaba? 2 temmuzda yumurtaladim ben

Benim haziranın 26 sıydı normalde onda bile 4 gün önce zar zor göründü. Ki geç döllenme dedi. Senin 6 temmuzsa daha vakti var benim tarihime göre.
Bence de sakince düşününce . Doktorlar sakince açıklama yapmıyor insan korkuyor ondan . Teşekkürler rahatladım biraz daha

Canım dr.un ultrason cihazınınin kalitesine de çok bağlı. Benim yakin zamanda açtığım konulara bakarsan bende aynı şeyi yaşadım. Devlet hastanesi ultrason cihazı inanilmaz ootuydu Dr görmedi keseyi ve tam sinirdasin şuan görünmesi gerekirdi dedi. Bi iki gün sonra çok iyi bi özel kliniğe gittim bir yerine iki kesemi gördü:) yani ikiz gebelik. Artı kalp atışı bile duydu:) yani daha iyi bi dr varsa bildiğin bence oraua bi gorunmelisin

Aaa hayırlı olsun çok sevindim Doğru söylüyorsun aletlerden değişiyor olabilir belki de.

Ya özele gittim ama berbatti devletten daha kötüydü gerçekten. Yarın farklı bir yere gideceğim. Senin adına çok sevindim iki tane hem de kaç haftalıkken gördün canum sen? Ben yarın 6 hafta olacağım ama 6 temmuzda birlikte olmuştuk zaten başka olmadı

Sanirim 6 haftalikken iki keseyi de kalp atışını da duyduk ama dediğim gibi çok iyi bi özel klinikti. Bi iki gün önce devlette baktığında görmemişti ve bu degerde gorunmeliydi diye de beni korkuttu :) hemde vajinal bakmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…