kese gozukmedi

PeanutButterAndJelly

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2016
251
154
103
selam kizlarr sat a gore 6+3 haftalik gebeyim kan testi yaptim pozitif çıktı ama doktor kontrol une gittim bugun kese gormedik uzuntuden doktorada bisey soramadan ciktim

ilk haftalarda alttan bakılmalı ya... olsa da gözükmez ki karından doğru düzgün. başka doktora git. belirsizlik en kötü şey. iyi veya kötü bi sonuç daha iyi. bence doktora git.

Yok canım hiç bişey olmaz haftaya inşallah hem bebişi hem kalp atışında duyarsın bizim gelinimizede oldu aynı şey 2 hafta bekledi ama sonra ikisini birden gördü

bana da aynısı oldu, beta hcg baktır, katlanarak gidiyorsa hamilesin ama geç döllenme. benim kuzum da çok geç göründü.

Gercekten kotu butun moralim cokmus durumda
Hemen moralini bozma canım. Geç döllenme olabilir. Benim de doktor 1 er hafta arayla vajinal muayene etmesine rağmen keseyi göremedik. Sonraki hafta ancak çıktı ortaya. İstersen başka doktora git. Ya da kan ver. Bhcg 2000 altındaysa zaten görünmüyor kese. Eğer altındaysa normaldir görünmemesi

Hemen moralini bozma canım. Geç döllenme olabilir. Benim de doktor 1 er hafta arayla vajinal muayene etmesine rağmen keseyi göremedik. Sonraki hafta ancak çıktı ortaya. İstersen başka doktora git. Ya da kan ver. Bhcg 2000 altındaysa zaten görünmüyor kese. Eğer altındaysa normaldir görünmemesi
hcg 900 kusurdu artik dis gebelik mi yoksa kimyasal mi diye dusunur oldum

Bugün ya da kan ver tekrar 2 katına çıkmışmı kontrol et. Kimyasalda zaten düzenli artış olmuyor. Dış gebelikse biliyorum en korkulan şeylerden. Ben de çok korkmuştum çünkü. Onun belli olması için doktor muayenesi şart. Ama 900 ve kese görünmemesi oldukça normal. Çok sıkıntı yapmamaya çalış

Bugün ya da kan ver tekrar 2 katına çıkmışmı kontrol et. Kimyasalda zaten düzenli artış olmuyor. Dış gebelikse biliyorum en korkulan şeylerden. Ben de çok korkmuştum çünkü. Onun belli olması için doktor muayenesi şart. Ama 900 ve kese görünmemesi oldukça normal. Çok sıkıntı yapmamaya çalış
biraz moral oldunuz gercekten yarin tekrar kan vericem ins artislar duzenlidir

Hatta alttan bakmadi diyorsun benim alttan baktigichalde kese gec gorundu kalp atisi da alttan baktigi halde ondan iki uc hafta sonra goruldu karindan baya gec gozukuyor kafana takma sakin

900lerde kese karindan asla görünmez .alttan baksa görürdü.panik yapma hcg düşük buyük ihtimalle geç döllenme ;)aslinda 8 haftalik olunca gitmek lazim doktora .sonra stresten kendimize gunleri zehir ediyoruz .

900lerde kese karindan asla görünmez .alttan baksa görürdü.panik yapma hcg düşük buyük ihtimalle geç döllenme :KK66:aslinda 8 haftalik olunca gitmek lazim doktora .sonra stresten kendimize gunleri zehir ediyoruz .[/QUOTE
hemde ne zehir ister istemez insan moralini bozuyor haftaya bakalim iste allah buyuk

Back
X