kese gozukmedi

2 gün ara ile kan verdim artış var dedi ama haftaya gel muayene edicem şimdi gözükmez dedi doktorum ki dediğini yaptım gittim alttan baktı keseyi gördü en son kan verdikten 1 hafta sonra gittim canım sen erken gitmişsin boşuna endiselenip üzülüyorsun az daha bekle öyle git kanında artis varsa zaten gebeliğin sağlıklı demektir

2 gün ara ile kan verdim artış var dedi ama haftaya gel muayene edicem şimdi gözükmez dedi doktorum ki dediğini yaptım gittim alttan baktı keseyi gördü en son kan verdikten 1 hafta sonra gittim canım sen erken gitmişsin boşuna endiselenip üzülüyorsun az daha bekle öyle git kanında artis varsa zaten gebeliğin sağlıklı demektir
keske gitmeseydim ya biraz daha bekleseydim simdi stresten gunde gecnez

ah evet tatlım o gun bosuna uzulup stres yapmışım suan hersey yolunda
Ne güzel csnim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah. Bende test yaptim silik positif cikti 3 tanesi kadin doktoruma gittim oda idrar testi yapti ordada silik cikti hanilesiniz dedi 13.2. e randevu verdi. Bugün hastaneye gittim vajinal ultrasyonla bakti ben gebelik göremiyorum dedi cok üzüldüm. Adetimi geceli 2-3 gün oldu. Normalmi bu? Kese de yok bebekte yok bende cok endiseleniyorum. Kan fa almadilar almiyorlarda :( almanyadaym

Ne güzel csnim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah. Bende test yaptim silik positif cikti 3 tanesi kadin doktoruma gittim oda idrar testi yapti ordada silik cikti hanilesiniz dedi 13.2. e randevu verdi. Bugün hastaneye gittim vajinal ultrasyonla bakti ben gebelik göremiyorum dedi cok üzüldüm. Adetimi geceli 2-3 gün oldu. Normalmi bu? Kese de yok bebekte yok bende cok endiseleniyorum. Kan fa almadilar almiyorlarda :KK43: almanyadaym
benimde idrarda silikti cok cok silik hatta ama kanda cikti doktora gittim kese olmadığını soyledi keseyi gormedi 10 gun sonra baska bir doktora gittim hersey yolundaydı belirsizlik kotu ama hemen umitsizlige kapilma

benimde idrarda silikti cok cok silik hatta ama kanda cikti doktora gittim kese olmadığını soyledi keseyi gormedi 10 gun sonra baska bir doktora gittim hersey yolundaydı belirsizlik kotu ama hemen umitsizlige kapilma
Ne kadarlikken gördüler keseyi sende? Ben en son adetimi 21. aralikta gördüm. 5 hafta oldu yani hemen hemen. Hic belirtileri yok sadece karin altinda sagda batma oluyo arada bir birde cok gaz var.

Back
X