- 17 Kasım 2015
- 1.082
- 657
- 123
- 35
- Konu Sahibi Bernaistanbul
bugun benim 20 cı gunum
doktorum 27 ci gunde bakcaz dedi
Sizlerde nasıldı yazarmısınız?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5+3 te keseyi gördükbugun benim 20 cı gunum
Adetin basindan sayarak 6+4 de hem keseleri hem bebisleri hem kalp atislarini gordukbugun benim 20 cı gunum
maşşallah ya cok guzel5+3 te keseyi gördük
6+5 te kalp atışını duyduk
vay canına çok güzel maşşallah .... sizdemi tüp bebek olduAdetin basindan sayarak 6+4 de hem keseleri hem bebisleri hem kalp atislarini gorduk
Evet bunlar tup bebek ama 1 tane dogal sartlarda olan oglum var 7 yasindavay canına çok güzel maşşallah .... sizdemi tüp bebek oldu
maşşallah sanada canım4+4 te keseyi gördüm karından ama benim değerim yüksekti 6200dü transfer sonrası 16.gündü kalp atışını duymadım beni cuma günü için çağırdı tam 6 haftam doluyor transfer sonrası ise 26.gün olacakikisini bir görmek için tek bir tarih vermiştir o yüzden geç tarihe vermiş yoksa suanda gözükebilir kese
![]()
şimdi nasıl gidiyo ve senın beta degerlerın nasıldı yazabılırmısın canım1 Nisan’da transfer oldum, 27 Nisan’da hem keseleri gördük hem de kalp atışlarını duyduk. 6+4 olduğumuzu söylemişti doktor.
şimdi nasıl gidiyo ve senın beta degerlerın nasıldı yazabılırmısın canım
benim ozaman birtane tuttu
çunku 8 ci gun 56
13 gun 545
öyle tabi bende 2 tane emrby yerleştirdi gönül ister 2si de olsun ama başta sağlıklı olsun
bugun benim 20 cı gunum
Ben ilki doktorun dediği tarihte gidicem gebelik testleri ni hep erkenden yaptım pişman oldumNeden gitmedin sectigin bir doktora keseyi gorurdun .ben gecen hafta gittim ilac yazdirmaya p.tesi gel bakalim demisti. Tup bebek doktorumun daha haberi bile yokulttrason kagidiyla gidicem yanina..