kese + kalp atışı transferin kaçında duydunuz?

bugun 6 haftalık oldum daha hiç kontrole gitmedim ama çok merak edıyorum
tup bebek merkezı benı 27 mayıs çağırdı 7 haftalık oluyorum ozaman

4+4 te keseyi gördüm karından ama benim değerim yüksekti 6200dü transfer sonrası 16.gündü kalp atışını duymadım beni cuma günü için çağırdı tam 6 haftam doluyor transfer sonrası ise 26.gün olacak😊ikisini bir görmek için tek bir tarih vermiştir o yüzden geç tarihe vermiş yoksa suanda gözükebilir kese😊

çok merak ediyorum bende yaa
4+4 te keseyi gördüm karından ama benim değerim yüksekti 6200dü transfer sonrası 16.gündü kalp atışını duymadım beni cuma günü için çağırdı tam 6 haftam doluyor transfer sonrası ise 26.gün olacak😊ikisini bir görmek için tek bir tarih vermiştir o yüzden geç tarihe vermiş yoksa suanda gözükebilir kese😊
maşşallah sanada canım

1 Nisan’da transfer oldum, 27 Nisan’da hem keseleri gördük hem de kalp atışlarını duyduk. 6+4 olduğumuzu söylemişti doktor.

bugun benim 20 cı gunum
doktorum 27 ci gunde bakcaz dedi

Sizlerde nasıldı yazarmısınız?

Neden gitmedin sectigin bir doktora keseyi gorurdun .ben gecen hafta gittim ilac yazdirmaya p.tesi gel bakalim demisti. Tup bebek doktorumun daha haberi bile yok 😂 ulttrason kagidiyla gidicem yanina..

Neden gitmedin sectigin bir doktora keseyi gorurdun .ben gecen hafta gittim ilac yazdirmaya p.tesi gel bakalim demisti. Tup bebek doktorumun daha haberi bile yok 😂 ulttrason kagidiyla gidicem yanina..
Ben ilki doktorun dediği tarihte gidicem gebelik testleri ni hep erkenden yaptım pişman oldum

Back
X