• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferden sonra hemen kalkip gidenler:)

solmaztamar

Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2024
744
216
18
30
Merhabalar kizlarr
Bugun transfer oldum✨
Ve transferden sonra doktorum tuvalete de gide bilirsin ve yatmana gerek yok dedi. Ben de tuvaletime gidip sonra ustumu giyip ciktim)
Sizce sorun olur mu? Ordakilar yatmanin gereksiz oldugunu dediler. Hatta doktor bugun dissari da cika bilirsin dedi . Sadece agir kaldirmak fiziksel ve mental streess olmazmis

Ben iki transferde de transfer sonrası 1 saat yattım ama faydası olsa tutardı. Doktorum dedi alakası yok ama hastalar yatmak istiyor

Ben iki transferde de transfer sonrası 1 saat yattım ama faydası olsa tutardı. Doktorum dedi alakası yok ama hastalar yatmak istiyor
Allah yardimciniz olsun🙏InsAllah Allah sizi de en kisa zamanda sevindirir.
Uzanirken kan dolasimi yavasliyormus dediler.
Ben normalde de opudan sonra hemen kalmistim .

Hayır sorun olmaz. Transferden sonra 6-7 dakika ancak yatıp tuvalete gitmiştim. Sonra gelip biraz daha uzandım ama sıkılınca kalkıp eve döndük. Yatmakla tutunmanın ilgisi yok🥰

İnşallah öyle güzel bi yere yerleşmiştir ki sıkı sıkı tutunur annesi.
Embriyon sağlıklı ve rahimde tutunacagı en güzel bir yere yerleştikten sonra hiç birşey olmaz. Ama tavsiyem uğraşla olan gebelik olduğu için ağır asla kaldırma.

İnşallah öyle güzel bi yere yerleşmiştir ki sıkı sıkı tutunur annesi.
Embriyon sağlıklı ve rahimde tutunacagı en güzel bir yere yerleştikten sonra hiç birşey olmaz. Ama tavsiyem uğraşla olan gebelik olduğu için ağır asla kaldırma.
Cok tesekkur ederim canim🥰🥹
Evet agir hic bir sey kaldirmayacagim ev isleri falan da 1 haftaya yaparim, annemlerdeyim zaten)InsAllah tutunur

Merhabalar kizlarr
Bugun transfer oldum✨
Ve transferden sonra doktorum tuvalete de gide bilirsin ve yatmana gerek yok dedi. Ben de tuvaletime gidip sonra ustumu giyip ciktim)
Sizce sorun olur mu? Ordakilar yatmanin gereksiz oldugunu dediler. Hatta doktor bugun dissari da cika bilirsin dedi . Sadece agir kaldirmak fiziksel ve mental streess olmazmis
Bu işin yatmakla bir alakasınyok transfer sonrası lavaboya cıktım fazla yatmadan 1 saatlık yola gittim öyle düşünün

Merhabalar kizlarr
Bugun transfer oldum✨
BU zamana kadar 4 defa transfer oldum. 3unde yattim birinde hemen tuvalete gittim. Sonra 15 dak dinlenip çikdim. O transferim tuttu diger 3u tutmadi. Aslinda yatmakla kalkmakla alakasi yok. Genetigi saglamsa oyle ya da boyle kismetse tutar. Yani kesinlikle sorun olacak bir durum yok. Doktorum da oyle demişti

BU zamana kadar 4 defa transfer oldum. 3unde yattim birinde hemen tuvalete gittim. Sonra 15 dak dinlenip çikdim. O transferim tuttu diger 3u tutmadi. Aslinda yatmakla kalkmakla alakasi yok. Genetigi saglamsa oyle ya da boyle kismetse tutar. Yani kesinlikle sorun olacak bir durum yok. Doktorum da oyle demişti
Amin InsAllah ki hec bir problem olmasin:) deduyiniz kimi olsun🙏

Merhabalar kizlarr
Bugun transfer oldum✨
Ben transferden sonra direk kalkarak yürüdüm ve yatağıma gittim, yarım saat yattım ama transfer sonrası direk ayağa kalktım yani, tuttu çok şükür

Peki uzun yola gitmekle ilgili ne düşünüyorsunuz biz şehir dışında tedavi görüyoruz 5-6 saatlik bir mesafe var transfer sonrası 1 gün kalıp öyle mi yola çıkmak gerekir?

Peki uzun yola gitmekle ilgili ne düşünüyorsunuz biz şehir dışında tedavi görüyoruz 5-6 saatlik bir mesafe var transfer sonrası 1 gün kalıp öyle mi yola çıkmak gerekir?
Eger yollarda bi sknti yoksa bence gide bilirsiniz. Ama yine de 1 gun kalmaniz daha iyi olur gibi dusunuyorum. Bazen belli olmaz aracla uzun seyahetde nelerle karsilacaginiz.
InsAllah sizin de guzel sonuclariniz olur✨

Back
X