Kese kenarında kanama yardım

selmanehirselma

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2015
286
95
48
41
Slm ben 6+2 hamileyim önce kahve ve pembe lekelenmelerim oldu iki gündür kırmızı ya dönüştü Dr gittim kese kenarında kanama var dedi iğne verdi bu durumu yaşayıpta kanaması düzelen varmı çok stres yapıyorum sürekli tuvalette gidip kontürol edip duruyorum

Stres yapma canım. Uzun bi süre sadece yatıp dinlenmen gerek. Tuvalet harici ayağa kalkmamalısın. Yavaş yavaş geçecek.

İnşallah geçer bundan 6 önce kürtaj oldum onun psikoljik olarak çok etkilenmiştim şimdide bu sorun çıktı Allah yardım eder inşşah
Eğer guzelce dinlenip kendini yormazsan ve stres yapmazsan geçer inşallah 1 hafta sonra kontrole gittiğinde yok olmuş olacak emin ol.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Benimde 8. Haftada pembe lekelenme ardından baya bi kan gelmişti doktora gittiik progestan ve iğne verdi 1 ay progestan kullandım muayene gittiğimizde kese etrafında kanama var hala dedi 1 ay daha kullanmamı söyledi bakalım 1 hafta sonra ne diyecek inşallah geçmiştir gerçekten insan hep birşey olcak mı diye psikolojisini bozuyor ben yapamıyorum sen yap bütün gün yat inşallah geçer

Back
X