- 14 Aralık 2015
- 3.043
- 1.965
- 133
- 33
26 ya bakicaksin cin takvimindeKızlar birşey sorcam ben temmuzda 25 e girdim. Yani suan 25 yasindayim. Taa bir dahaki temmuz gelirse o zaman 26 olcam. Şimdi ben çin takvimine göre 24 e mi bakmam lazım kafam karıştı. Öyle yaparsam kız çıkıyor, moralim çok bozuldu ya, yardım eder misiniz, ama yüzükte erkek çıktı.
Doldurdugun yaşa bakcan diyorlar, o nasıl olcak canım. Yine de 26 ya mi bakcam26 ya bakicaksin cin takviminde
Canim ben kendi hatami buldum karartiya değil beyazliga bakiyomusum:). Seninde kafanı ağrıttımEwet canim iki bebegimde var ilki ilk bebegimin digeri simdiki
Çince de now kasim demekse eger, onların ay sıralaması nasıl bilmiyom. 26 ya bakınca yine kız çıkıyor. 25 te erkek çıkıyor. Moralim bozuldu iyice26 ya bakicaksin cin takviminde
Canım ben 1 kasımda hamile kaldım. Ondan önce korunmasız ilişkim olmadı. Yani adetin 14. Günü hamile kaldım yumurtlama zamanı.Son adet tarihini şöyle bakayım hangi ayda hamile kaldığına bakixan yumurtlama ya yani
Canım sende çin takvimi doğru mu çıkmıştıHayir Bir yontem uygulamadimElifemm-
Evet iki cocugumda da dogru ciktiCanım sende çin takvimi doğru mu çıkmıştı
Canım sen nasıl bakıyon bu takvime, ben temmuzda 25 e girdim, Yani şuan 25 yaşındayım, doldurdugun yaşa bakılcak diyorlar kafam karıştı. 1 kasımda hamile kaldım, kız mi oluyorEvet iki cocugumda da dogru cikti
Cin takvimi otomatik hesaplama var internneyte ordan yardim alabilirisinCanım sen nasıl bakıyon bu takvime, ben temmuzda 25 e girdim, Yani şuan 25 yaşındayım, doldurdugun yaşa bakılcak diyorlar kafam karıştı. 1 kasımda hamile kaldım, kız mi oluyor
Kız çıkıyor otomatikten bakınca canım. Ama bir oğlum var oğlumda da kız çıkıyor, bende tutmuyor bu takvim demek kiCin takvimi otomatik hesaplama var internneyte ordan yardim alabilirisin
Evey ztn 100 dogru birsey yok en dogrusunu rabbim bilir bu yontemlerin ztn yuzde 50 sansisi var tutanlarda oyuzden tuyor dogru oldugundan degilKız çıkıyor otomatikten bakınca canım. Ama bir oğlum var oğlumda da kız çıkıyor, bende tutmuyor bu takvim demek ki
Haklısın canım en doğrusunu Rabbim bilir. Merak işte. Ikinciye hamileyim çatlıycam meraktan, gelcek ay ultrasona gitcez ilk resmi almaya bakalım:)Evey ztn 100 dogru birsey yok en dogrusunu rabbim bilir bu yontemlerin ztn yuzde 50 sansisi var tutanlarda oyuzden tuyor dogru oldugundan degil
Aşağıdaki kaç haftalık canım keseye göre kız olması lazim.zaten %100 bir yöntem değil ama %70-80 tutma yüzdesi var ramzi teorisinin sen tutmayan kisima girmiş olabilirsin.rabbim hakkında hayirlusini versin ınş.
Canım resim yükle bakalım 8.haftayı geçmesin %70-80 tutma oranı var ramzi teorisi bebeğin kesedeki konumuna göre tahmin ediliyor.Cinsiyeti nasıl anlıyorsunuz banada yardımcı olurmusunuz
Canım resim yükle bakalım 8.haftayı geçmesin %70-80 tutma oranı var ramzi teorisi bebeğin kesedeki konumuna göre tahmin ediliyor.
Canım çok küçük bu daha bebek oluşmamış icindeBuyrun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?