KESE KONUMUNA GORE CINSIYET SIZCE NE?

Kızlar birşey sorcam ben temmuzda 25 e girdim. Yani suan 25 yasindayim. Taa bir dahaki temmuz gelirse o zaman 26 olcam. Şimdi ben çin takvimine göre 24 e mi bakmam lazım kafam karıştı. Öyle yaparsam kız çıkıyor, moralim çok bozuldu ya, yardım eder misiniz, ama yüzükte erkek çıktı.

26 ya bakicaksin cin takviminde

Son adet tarihini şöyle bakayım hangi ayda hamile kaldığına bakixan yumurtlama ya yani

Gerçi ben oğlumda da 22 yaşında kasim ayında hamile kaldım, 23 te kucağıma aldım. Çin takvimine göre hamile kalınan yaş ve aya göre kız çıkıyor ama oğlum oldu. Bende doğru çıkmıyor demek ki

Canım sen nasıl bakıyon bu takvime, ben temmuzda 25 e girdim, Yani şuan 25 yaşındayım, doldurdugun yaşa bakılcak diyorlar kafam karıştı. 1 kasımda hamile kaldım, kız mi oluyor
Cin takvimi otomatik hesaplama var internneyte ordan yardim alabilirisin

Kız çıkıyor otomatikten bakınca canım. Ama bir oğlum var oğlumda da kız çıkıyor, bende tutmuyor bu takvim demek ki
Evey ztn 100 dogru birsey yok en dogrusunu rabbim bilir bu yontemlerin ztn yuzde 50 sansisi var tutanlarda oyuzden tuyor dogru oldugundan degil

Evey ztn 100 dogru birsey yok en dogrusunu rabbim bilir bu yontemlerin ztn yuzde 50 sansisi var tutanlarda oyuzden tuyor dogru oldugundan degil
Haklısın canım en doğrusunu Rabbim bilir. Merak işte. Ikinciye hamileyim çatlıycam meraktan, gelcek ay ultrasona gitcez ilk resmi almaya bakalım:)

Cinsiyeti nasıl anlıyorsunuz banada yardımcı olurmusunuz

Cinsiyeti nasıl anlıyorsunuz banada yardımcı olurmusunuz
Canım resim yükle bakalım 8.haftayı geçmesin %70-80 tutma oranı var ramzi teorisi bebeğin kesedeki konumuna göre tahmin ediliyor.

Eklentiler

• 20171127_101023.webp
    7 KB · Görüntüleme: 490
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…