Canım çok küçük bu daha bebek oluşmamış icinde
Rabbim bebeğini korusun canım stres yapma aktif kırmızı kan değilse korkma.strese sokma kendini iğne yaparlar ilacı var kötü düşünme hemen.Hayırlı haberlerle gel ınş.yaz mutlaka rabbim yardımcınız olsunCanım düşük riskim var diye gitmistim hastaneye o yuzden kaç haftalık oldugunu söylemediler son adet tarihime göre benim hesabımla 7 haftalığım ama şimdi kanamam oldu hastaneye geldim yeni ultrason görüntüsü alırım tam olarak haftayıda öğrenirim bebeğime bişey olmadıysadua edin
Amin allah razı olsun inşallah birşey yoktur koyu kırmızı renkte geldi çamaşırıma bayağı bulaştı eşim bekle gitme birşey olmaz cumaya kadar bekle beraber gideriz dedi ama korkudan duramadım geldim hemen inşallah birşey yokturRabbim bebeğini korusun canım stres yapma aktif kırmızı kan değilse korkma.strese sokma kendini iğne yaparlar ilacı var kötü düşünme hemen.Hayırlı haberlerle gel ınş.yaz mutlaka rabbim yardımcınız olsun
Olmaz insallah Allah im yavrunu sana bagislasinCanım düşük riskim var diye gitmistim hastaneye o yuzden kaç haftalık oldugunu söylemediler son adet tarihime göre benim hesabımla 7 haftalığım ama şimdi kanamam oldu hastaneye geldim yeni ultrason görüntüsü alırım tam olarak haftayıda öğrenirim bebeğime bişey olmadıysadua edin
Ayy kuzum ya Rabbim sabır versin tez zamanda yerini sağlıklı bir şekilde doldursub ınş.çok üzüldüm su an bende.eşini yada yakın birini ara yanına gelsin psikolojik desteğe ihtiyacın var.Ultrasonla bakıldı kese förünmedi büyük ihtimal düştü bebeğim. Kan tahlili istediler :'( ağlıyorum şuan çok kötüyüm
Ayy kuzum ya Rabbim sabır versin tez zamanda yerini sağlıklı bir şekilde doldursub ınş.çok üzüldüm su an bende.eşini yada yakın birini ara yanına gelsin psikolojik desteğe ihtiyacın var.
Ayy kuzum yaaa sağlıklı olmiyacakti belkide öyle düşün vardır bunda da büyük bir hâyir.rabbim dayanma gücü versin sana tez zamanda yerini doldursun ınş.Esim geldi sagolsun yanimda oldu hep inanki cok agladim hastanede herkes uzulme hayirlisi boyleymis daha gencsin dediler teyzeler dua etti hep sagolsunlarbebegimiz terketti bizi esim de cok uzuldu beni teselli etmekten kendini unuttu
Canım bebeğin erkek kese konumuna göre.artık belli olmuştur yazarmisin cevabi
Canım keseye konumuna göre kıza benzettim.sağlıkla gelsin ınş.
Canım keseye konumuna göre kıza benzettim.sağlıkla gelsin ınş.
yumurtlaöa günü olan ilşkilerde genelde erkekoluyo oğluma öyle hamile kalmıştımCanım ben 1 kasımda hamile kaldım. Ondan önce korunmasız ilişkim olmadı. Yani adetin 14. Günü hamile kaldım yumurtlama zamanı.
Inşallah benimde oğlum olur. Bir oğlum var oğlumda yumurtlama zamanı falan hiç bilmiyordum Allah nasip etti çok şükür. Oğlumun yanına bir oğlum daha olsun istiyom hayalim bu. İnşallah nasip olur. Seninde mi ikinci bebegin canım hayırlı olsunyumurtlaöa günü olan ilşkilerde genelde erkekoluyo oğluma öyle hamile kalmıştım
Canım sağa yapışmış erkek olabilirEki Görüntüle 2072702 kızlar buda benim kesem ? güzel yorumlarınızı bekliyorum
evet benimde ikinci bende kız çok istiyorum ya yalan değil Allahın bildiğini kuldan niye saklıyım,bide kızı tatmak isterim ama hep dediğimiz gibi sağlıklı eli ayağı düzgün olsunda erkek olursada dediğin gibi oğlanlara arkadaş olur.Inşallah benimde oğlum olur. Bir oğlum var oğlumda yumurtlama zamanı falan hiç bilmiyordum Allah nasip etti çok şükür. Oğlumun yanına bir oğlum daha olsun istiyom hayalim bu. İnşallah nasip olur. Seninde mi ikinci bebegin canım
Yaaa bende bakıyorum bakıyorum bişey göremiyorum o sarı işaret mi bebek?Canım sağa yapışmış erkek olabilir
alttan muayne etti farkeder mi?Canım sağa yapışmış erkek olabilir
Evet canım.Yumurtlama günü mu oldu bu bebisteYaaa bende bakıyorum bakıyorum bişey göremiyorum o sarı işaret mi bebek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?