KESE KONUMUNA GORE CINSIYET SIZCE NE?

Aynen canım, hakkımızda hayırlısı olsun

Evet canım farkediyor.o zaman kız olabilir diyorum
Allahım sürekli belirti aramaktan bir hal oldum :) geçen hafta vajinada bir hafta kaşıntı yaşadım annem diyorki bende sende öyle olmuştum,hiç yemek yemesem hep tokum sanki çay içince içimi bayıyo annem diyor ki sende çaydan iğrendim :)) şimdide dudağımda kocaman uçuk çıktı utanmasam açıp onu arıyacam kızı olanların uçuğu çıkmış mı diye durum o kadar vahim yani

Elifin tahminleri genelde dogru çıkıyor, inşallah gönlüne göre olur canım:)

Ayyy canım ya ınş rabbim sana saliha bir kız evlat nasip etsin her iki meyvedende tattirsin.amin

Amin canım Allah seninde gönlünden ne geçiyorsa onu versin ezanlar okunuyor amiiinn.
Amin aminn Allah razı olsun canım benimde iki kızım var çok şükür rabbime bunda gönlümden geçen erkek olur ınş diyorum bakalım rabbimin takdiri neolucak

Kizlar banada dua edin kizim olsun doktor erkek dedi ama Rabbim bilir doktora inanmiorum bende durum o kadar vahim sen benim kadar degilsin daha:)))) nisanbu

Ilk oglum da hic bilmiodum ama yumurtlama gunu ve oncesinde iliski olmustu hamile kaldim bunda iki gun vardi yada bir gun yumurtlama gunume ama buda erkek galiba en az 3-4 gun once birakmak gerekio
Anladım canim nasip,Allah takdiri artık, sağlıklı doğsunlarda gerisi Allaha kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…