- 14 Aralık 2015
- 3.043
- 1.965
- 133
- 33
Aynen canım, hakkımızda hayırlısı olsunevet benimde ikinci bende kız çok istiyorum ya yalan değil Allahın bildiğini kuldan niye saklıyım,bide kızı tatmak isterim ama hep dediğimiz gibi sağlıklı eli ayağı düzgün olsunda erkek olursada dediğin gibi oğlanlara arkadaş olur.
yok canım yumurtlama gününden 2 gün önceEvet canım.Yumurtlama günü mu oldu bu bebiste
alttan muayne etti farkeder mi?
Canim kıvırcık arkadaşımızda crl yazan bebek değil mi o da sağa yapışmış ama kız dedinCanım keseye konumuna göre kıza benzettim.sağlıkla gelsin ınş.
Allahım sürekli belirti aramaktan bir hal oldum :) geçen hafta vajinada bir hafta kaşıntı yaşadım annem diyorki bende sende öyle olmuştum,hiç yemek yemesem hep tokum sanki çay içince içimi bayıyo annem diyor ki sende çaydan iğrendim :)) şimdide dudağımda kocaman uçuk çıktı utanmasam açıp onu arıyacam kızı olanların uçuğu çıkmış mı diye durum o kadar vahim yaniEvet canım farkediyor.o zaman kız olabilir diyorum
Elifin tahminleri genelde dogru çıkıyor, inşallah gönlüne göre olur canım:)Allahım sürekli belirti aramaktan bir hal oldum :) geçen hafta vajinada bir hafta kaşıntı yaşadım annem diyorki bende sende öyle olmuştum,hiç yemek yemesem hep tokum sanki çay içince içimi bayıyo annem diyor ki sende çaydan iğrendim :)) şimdide dudağımda kocaman uçuk çıktı utanmasam açıp onu arıyacam kızı olanların uçuğu çıkmış mı diye durum o kadar vahim yani
inşallah canım :)Elifin tahminleri genelde dogru çıkıyor, inşallah gönlüne göre olur canım:)
Ayyy canım ya ınş rabbim sana saliha bir kız evlat nasip etsin her iki meyvedende tattirsin.aminAllahım sürekli belirti aramaktan bir hal oldum :) geçen hafta vajinada bir hafta kaşıntı yaşadım annem diyorki bende sende öyle olmuştum,hiç yemek yemesem hep tokum sanki çay içince içimi bayıyo annem diyor ki sende çaydan iğrendim :)) şimdide dudağımda kocaman uçuk çıktı utanmasam açıp onu arıyacam kızı olanların uçuğu çıkmış mı diye durum o kadar vahim yani
Evet canım kağıdı karnına tutunca sola yapışık olmuş oluyor bebekCanim kıvırcık arkadaşımızda crl yazan bebek değil mi o da sağa yapışmış ama kız dedin
Amin canım Allah seninde gönlünden ne geçiyorsa onu versin ezanlar okunuyor amiiinn.Ayyy canım ya ınş rabbim sana saliha bir kız evlat nasip etsin her iki meyvedende tattirsin.amin
Amin aminn Allah razı olsun canım benimde iki kızım var çok şükür rabbime bunda gönlümden geçen erkek olur ınş diyorum bakalım rabbimin takdiri neolucakAmin canım Allah seninde gönlünden ne geçiyorsa onu versin ezanlar okunuyor amiiinn.
sen baktın mı kendi ultrason resmine :)Amin aminn Allah razı olsun canım benimde iki kızım var çok şükür rabbime bunda gönlümden geçen erkek olur ınş diyorum bakalım rabbimin takdiri neolucak
Canım daha oluşmamış bebisim karından baktı geç döllenme olmuş haftaya ınş.sen baktın mı kendi ultrason resmine :)
hadi hayırlısı 9nda kalp atışını duymaya gidicez o zaman gelir gelmez atıcam sana resmimiziCanım daha oluşmamış bebisim karından baktı geç döllenme olmuş haftaya ınş.
İnşallah canım sağlıklı gebelik olsun rabbim izniylehadi hayırlısı 9nda kalp atışını duymaya gidicez o zaman gelir gelmez atıcam sana resmimizi
Canım sen yumurtlama takibi yaparak mı hamile kalmistinKizlar banada dua edin kizim olsun doktor erkek dedi ama Rabbim bilir doktora inanmiorum bende durum o kadar vahim sen benim kadar degilsin daha:))))nisanbu
Ilk oglum da hic bilmiodum ama yumurtlama gunu ve oncesinde iliski olmustu hamile kaldim bunda iki gun vardi yada bir gun yumurtlama gunume ama buda erkek galiba en az 3-4 gun once birakmak gerekioCanım sen yumurtlama takibi yaparak mı hamile kalmistin
Anladım canim nasip,Allah takdiri artık, sağlıklı doğsunlarda gerisi Allaha kalmışIlk oglum da hic bilmiodum ama yumurtlama gunu ve oncesinde iliski olmustu hamile kaldim bunda iki gun vardi yada bir gun yumurtlama gunume ama buda erkek galiba en az 3-4 gun once birakmak gerekio
Senin ikinci mi canım? Mübarek günde Allah bizlere birer kız versin arkadaşım kalpten ediyorum duayı,sana tuz testi yaptılar mı :)Kizlar banada dua edin kizim olsun doktor erkek dedi ama Rabbim bilir doktora inanmiorum bende durum o kadar vahim sen benim kadar degilsin daha:))))nisanbu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?