Canım su an kıza benziyor su an 12+ dan sonra nub tam güzel gösteriyor kendini.ınş gönlündeki olur Allah in izniyleCanım 11+3 deki resmimiz demiştim sana resim atarım diye nub belli mi?
Canım benim inşallah senin dediğin çıkar :)Canım su an kıza benziyor su an 12+ dan sonra nub tam güzel gösteriyor kendini.ınş gönlündeki olur Allah in izniyle
Elifemm bize de yorum yaparmisin 10 haftalikCanım su an kıza benziyor su an 12+ dan sonra nub tam güzel gösteriyor kendini.ınş gönlündeki olur Allah in izniyle
Canım çok erken tahmin için plasenta yerlesimine göre erkek olabilir belki.Elifemm bize de yorum yaparmisin 10 haftalikEki Görüntüle 2096665
Çok teşekkürler canimCanım çok erken tahmin için plasenta yerlesimine göre erkek olabilir belki.
Cinsiyet belli oldu mu merak ettim bnimde 1kız 1oğlum war 3.geliyo 5+1Amin aminn Allah razı olsun canım benimde iki kızım var çok şükür rabbime bunda gönlümden geçen erkek olur ınş diyorum bakalım rabbimin takdiri neolucak
Cnm sen bebek mi bekliyorsun morelin neden bozuldu çin takviminde doğduğun yılı mevcut seneden çıkar bir ekle ama otomatik yai hesaplayıcı var ordan bak , ve ilişki ayınabak istesrsen ben bakarımKızlar birşey sorcam ben temmuzda 25 e girdim. Yani suan 25 yasindayim. Taa bir dahaki temmuz gelirse o zaman 26 olcam. Şimdi ben çin takvimine göre 24 e mi bakmam lazım kafam karıştı. Öyle yaparsam kız çıkıyor, moralim çok bozuldu ya, yardım eder misiniz, ama yüzükte erkek çıktı.
Alttaki ultrason son görüntüsüOkla gösterilen yerde tahmininiz nedir 6+3 günlük falanızEki Görüntüle 2104612
Kuzum böle şeylere inanin kendi yanıltma şans işi bu tutup tutmaması 12 hafta bin doğru oluyor o zamana kadar sabretOkla gösterilen yerde tahmininiz nedir 6+3 günlük falanızEki Görüntüle 2104612
Öyle mi ben 7-8 haftalıktan belli oluyor diye burda birinden okumuştum merak işte ne gelirse rabbimdenKuzum böle şeylere inanin kendi yanıltma şans işi bu tutup tutmaması 12 hafta bin doğru oluyor o zamana kadar sabret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?