- 11 Eylül 2017
- 2.027
- 2.076
- 133
- 35
Tuz testi nedir canim amin amin Allah razi olsun bende sana dua edicem ins gonlumuzdeki olurSenin ikinci mi canım? Mübarek günde Allah bizlere birer kız versin arkadaşım kalpten ediyorum duayı,sana tuz testi yaptılar mı :)
Tuz önce buruna düşcegi için doğal olarak insanın burnu kaşınır önce. Çok saçma bir test gerçektenÇok saçma bir test biri başına habersiz tuz serpiyomuş ağzını kaşırsan kız burnunu kaşırsan erkek oluyomuş..
:)Çok saçma bir test biri başına habersiz tuz serpiyomuş ağzını kaşırsan kız burnunu kaşırsan erkek oluyomuş..
Hayır canım %100 doğruluğu yok burda benzer durumu yaşayan arkadaşlar varBenim kızımın eski ultrason 8 haftalik kese konumuna baktim solda.şimdi 12 haftalik gebeyim ve 8 haftalik ultrasona baktim kese konumlari ayni.Allahtan bir erkek çocuğu istiyorum ve merak ettim kese konumlari ayni ise cinsiyetleri de ayni mi olur .cevap verirseniz sevinirim.
Hayır canım %100 doğruluğu yok burda benzer durumu yaşayan arkadaşlar var
Ilgisi yok benim konumlar farkli cinsiyet aynıBenim kızımın eski ultrason 8 haftalik kese konumuna baktim solda.şimdi 12 haftalik gebeyim ve 8 haftalik ultrasona baktim kese konumlari ayni.Allahtan bir erkek çocuğu istiyorum ve merak ettim kese konumlari ayni ise cinsiyetleri de ayni mi olur .cevap verirseniz sevinirim.
Canım daha bebek oluşmamış sadece kese var.Elifemm- Kızlar yorumlar misiniz
Kaç haftalıkken atmam gerekCanım daha bebek oluşmamış sadece kese var.
7 haftalık olunca at canım .kesesi bile çok küçük suanKaç haftalıkken atmam gerek
Tamm yengemin ki de. 2 kızı var öyle merak ettik7 haftalık olunca at canım .kesesi bile çok küçük suan
Rabbim gönlündeki ni nasip etsin ınş.AminTamm yengemin ki de. 2 kızı var öyle merak ettik
Canım 10 haftalik bebisim yorum yapabilirmisin teyzesi7 haftalık olunca at canım .kesesi bile çok küçük suan
Canım 11+3 deki resmimiz demiştim sana resim atarım diye nub belli mi?7 haftalık olunca at canım .kesesi bile çok küçük suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?