kese ne zaman görülür

yagmurpapatya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2024
2.853
736
43
36
Kızlar daha beta takibi yapıyorum kaç olduğunda dr gitmem lazım Sağlık ocagındaki dr bir garip degerime bile bakmadı ben söyledim folik ve demir eksik çıkmış adet geçikmemi hesaplama çalışıyor daha geçikmemiş diyor yanındaki kız da 26.7 olan değerim 2 günde 84,7 çıkmış ilerleme iyi değil gibi geldi bana hocam diyor dr oradan halen anlattım halde döngü hesabın da bende bilerek dedim acildeki dr 2 güne bir kan ver değer takibi yap dedi dedim oda bana o zaman ben bakmam lazım bir daha dedi kan aldı p.tesi kadın doğuma gideceğim ama hiç bilgim yok eşimle bende kan uyuşmazlığı da var

Beta hcg 3000lerde olduğunda kese görünür karından. Dün 185 çıkmış sanırım pazartesiye kadar 3000 olmayabilir ama yine de sen bilirsin. Kan uyuşmazlığı için de bi şey yapmazlar şimdiden bizde de var, hamileliğin başlarında kanama olması durumunda bi iğnesi varmış onu vurulmak gerekiyomuş ona da gerek olmadı çok şükür.

Beta hcg 3000lerde olduğunda kese görünür karından. Dün 185 çıkmış sanırım pazartesiye kadar 3000 olmayabilir ama yine de sen bilirsin. Kan uyuşmazlığı için de bi şey yapmazlar şimdiden bizde de var, hamileliğin başlarında kanama olması durumunda bi iğnesi varmış onu vurulmak gerekiyomuş ona da gerek olmadı çok şükür.
Anladım dedim vitamin vs eksik se belki başlatır dahiliyeye gideceğim şeker hastası olduğum için ona da baktirim demiştim

Aynen tabi ki kan verip o değerlerine baktırman iyi olur. Folik asit kullanmaya başlamadın mı? Hamilelikten önceki ay multivitaminli folik asite başlatmıştı doktorum beni

Aynen tabi ki kan verip o değerlerine baktırman iyi olur. Folik asit kullanmaya başlamadın mı? Hamilelikten önceki ay multivitaminli folik asite başlatmıştı doktorum beni
yok canım ben 21 nisanda evlendim 28 haziranda hamile kaldımı ögrendim işte ovulasyon yaptım pcos da var bende dedim 5 ay kadar olmazsa Dr giderim diye oldu hiç dr gitmedim ben ama sağlık ocagında dr hiç bakmadı bile sonuclarıma

Sağlık ocağındaki doktorlar biraz ilgisiz ve direkt dan diye insanı üzecek herşeyi söyleyebiliyorlar değerin güzel artmış. 1 hafta sonraya kese görünür hale gelir sanırım. Hayırlı olsun🌸

Sağlık ocağındaki doktorlar biraz ilgisiz ve direkt dan diye insanı üzecek herşeyi söyleyebiliyorlar değerin güzel artmış. 1 hafta sonraya kese görünür hale gelir sanırım. Hayırlı olsun🌸
Teşekkür ederim evet biraz garip bir kadın kendisi zaten :D 1 hafta daha gidip geleceğiz artık kendisine inşallah bakalım

Back
X