Kese ne zaman görünür acaba?

Deniz454545

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2022
36
13
8
29
Idrar testi ve kan testi pozitif cikinca doktora yazdim kontrolumu yapan doktor yarin gel kontrol edelim dedi
Adet baslangicindan itibaren 28.gunde kan verdigimde125.7 di 2 gun gecti yarin icin doktor cagirdi ultrason bakacak bu kadar erken kese gözükürmü acaba

Internette hesaplayın Gebeliğin kaçıncı haftasindasiniz? Çok erken gibi geldi bana da, kese görünse de kalp atışı daha duyulmayabilir

Idrar testi ve kan testi pozitif cikinca doktora yazdim kontrolumu yapan doktor yarin gel kontrol edelim dedi
Adet baslangicindan itibaren 28.gunde kan verdigimde125.7 di 2 gun gecti yarin icin doktor cagirdi ultrason bakacak bu kadar erken kese gözükürmü acaba
Beta hcg değeriniz 3 katı dahi artsa kese bu aşamada görünmez muhtemelen doktorunuz rahim kalınlığına bakıp 2.testeki artışı görmek istemiştir. Folikasit kullanmıyorsanız yada ilaç almanız gerekiyorsa onlarla ilgili çağırmıştır. Sağlıcakla ilerlesin 🙏

mrb herkese Şuan adet tarihine göre 4+2 yım ben. Beta önce 185 küsür iki gün sonra 390 küsür çıktı.pazartesi üçüncü kanı vericem. Kese görünmez sanırım değil mi? Diş gebelik mi diye de panikteyim.

mrb herkese Şuan adet tarihine göre 4+2 yım ben. Beta önce 185 küsür iki gün sonra 390 küsür çıktı.pazartesi üçüncü kanı vericem. Kese görünmez sanırım değil mi? Diş gebelik mi diye de panikteyim.
Kese karından beta 2500 3000 olmadan görünmez. Biraz daha bekleseniz iyi olur. İnşallah sağlıkla gelir.

Evet dün keseyi gördüm 😊bir iki haftaya da bebek ve kalbini duyarız dedi. İnşallah 🙏
ayy ne güzel çok sevindim :)
değerleriniz kaçtı acaba
ben çalıştığım için sürekli kan testi yaptıramıyorum , o göre doktora gidicem, erkense boşuna gitmeyeyim

Back
X