Kese neden görünmedi?

Benimhuzurkaynagim

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2023
456
141
23
14 şubat beta 38
16 şubat 207
19 şubat 1053
21 şubat bugun beta yapmadım karından ultrasona bakıldı kese görünmedi arkadaşlar sebebi nedir sizce artış düzenli gibi yani bilgisi olan bakabilirmi doktor karından ultrasonla baktı böyle uzunlamasına birşey vardı tam yuvarlak değildi kese omu dedim bu uzun hafif dedi normalde yuvarlak olur dedi haftaya gelirsen kese tam görünür dedi yani uzun olana kese demek istemedi zaten çokta belli değildi neden sizce

Birde 19 şubatta 1053 yü 2 gün geçti bugün beta bakmadım normalde 3 bin olmasımı lazm bugun yaptırsaydım biraz düşük kalmışsa beta ondanmı görünmedi acaba bugun betayada bakmadı
2 günde 2 kat desek 2000 2500 arası çıkardı diye düşünüyorum.

Sizin sat ya da catlama gununuz belli mi? Sanki benimle ayni gunlermis gibi geldi.
Benim 20 subatta beta 1702ydi. 23 subatta doktora gidicem insallah gorur, korkuyorum aksilik olmasindan.

Yarn başka bir doktora gidicem zaten diğer özel hastane 1 hafta sonra gel dedi en azından diğer soktorda hem beta hemde alttan bakar inşallah görünür
Artışın güzel görünür mutlaka içini ferah tut ben dis gebelikten korktuğum için karından görünmedigi için alttan muayeneye izin verdim kese göründü seninki de görünür mutlaka

Ben 19 ocakta adet olmuştum 23 ocakta bitti adetim inşallah güzel ilerler
Anladim. Ben aslinda 23 ocakta regl oldum 27 ocakta bitti ama catlatma ignem 31 ocakta vurulunca sanki 2 hafta oncesi yani 17-18 ocak dongunun ilk gunuymus gibi ilerliyorum gibime geliyor. Hakkimizda hayirlisi...

Sonucunuz ne oldu merak ettim? Hep 2 katı artmış sağlıklı görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…