birde bnim ara ara kirli lekelenmem oluyor kasık ve bosluklarımada sancı gırıyor . bu normal mi doktora soyledım hiçbirsey demedidegerlere göre acıklama yapacagım dedi
Arkadaslar Selam.
Progestan 12.haftadan sonra kullanımı önerilen birsey değil. Hele ki bebeğini kız olma ihtimali varsa genital bölgesindeki gelişimi etkiliyor.bu yüzden hekim seçiminde çok dikkatli olun.12. Haftada cinsiyet için net olmasa da bir bilgi verilebilir.tabi ki Bebeğinizin gelişimi de önemli.ben de kullandım Progestan 6.haftadan 12.haftaya kadar.çok zor bir ilaç basınız dönüyor. İşyerinde performansınız alt üst oluyor.baştan bilgi vereyim.
Merak etme bende kan testinde degerim 800 lerdeydi kese görünmedi iki gün sonra tekrar verdim 2700 lerdeydi kese göründü 1500 ustu kese görünüyo dye biliyorum
arkadaslar dun kan testıne degerim 466 cıktı doktor keseyı goremedı kist falan varmı dıye baktı. Sonra 2 gün sonra tekrar kan testi ver degerlere gore gebelık ıyı veya kötü gidiyor diyecegım dedi yanı degerlerın artması gerekıyormus sanırım. bide seyahat etme otur ilişkiye girme falan dedı ben nmaz kılaken bırz kasıklarım agrıyorda oturarak kılsam günah olurmu sizce ??
merhaba cok tesekkur ederim çok güzel anlatmıssın. Bugün ikinci gün doktor 2 gun sonra gel tekrar yap kan testı demıstı. bugun gıdecegim özel hastaneye gidiyorum zaten ama dedigin gibi doktora bnde pek ısınamadım bu testıde yaptırıp baska hastaneye gidecegim. sat 4 nisan 1 aylık flan oluor sanırım 1 ay içindegerler cok dusuk degılmı benim hiçbir bilgim yok ilk hamılelıgım ve 19 yasındayım cok telaslanıyorum acıkcası
Benim doğum günümle senin SAT aynı :)
Canım bhcg değerin sata göre çok iyi erken döllenme olmuş demek ki benim 4 haftada bhcg değerim 97 idi.
2 gün sonra 850 ye çıktı.Senin değerlerin çok güzel ikinci değerlerine bak ilkine göre en az 2 katı çıkarsa herşey iyi demektir.Takma kafana üzülmede herşey âlemlerin Rabbi yüce Allah'ın hükmündedir
birde bnim ara ara kirli lekelenmem oluyor kasık ve bosluklarımada sancı gırıyor . bu normal mi doktora soyledım hiçbirsey demedidegerlere göre acıklama yapacagım dedi
Lekelenme dediğin çamur gibi renkteyse korkma yerleşme kanaması olması normal hatta 2 ay sürebilir hiç doktoruna sormadan git eczaneden progestan 100 al ve her gün bir tane iç.
Senin doktorun nasıl bir doktor ki lekelenmen olduğu halde sana hiç müdehale etmiyor?
Yıllarca Jinekologlarla çalıştım az buçuk bilgim var ve senin anlattığın gibi bir doktora rastlamadım.
İnsanın psikolojisini bozar böyle doktor çok kızdım şimdi.
Benim doğum günümle senin SAT aynı :)
Canım bhcg değerin sata göre çok iyi erken döllenme olmuş demek ki benim 4 haftada bhcg değerim 97 idi.
2 gün sonra 850 ye çıktı.Senin değerlerin çok güzel ikinci değerlerine bak ilkine göre en az 2 katı çıkarsa herşey iyi demektir.Takma kafana üzülmede herşey âlemlerin Rabbi yüce Allah'ın hükmündedir