kese neden gözükmüyor :(

b

birde bnim ara ara kirli lekelenmem oluyor kasık ve bosluklarımada sancı gırıyor . bu normal mi doktora soyledım hiçbirsey demedidegerlere göre acıklama yapacagım dedi
birde özel olacak ama ilişkiye girmemeye dikkat et oda lekelenme nedeni olabiliyor

kesinlikle katılıyorum mide bulantısınıda artırıyor bende 11. haftada bıraktım

benim 1300 lerde görünmemişti 2 hafta sonra görünmüştü yani 6 haftalıkken

Merak etme bende kan testinde degerim 800 lerdeydi kese görünmedi iki gün sonra tekrar verdim 2700 lerdeydi kese göründü 1500 ustu kese görünüyo dye biliyorum

Benimde.196cikmistii benimkinide.goremedi daha.cok.ufak.dendi kafaya bisey.takilcak.cok..buyuk.ihtimal 4 5 haftalik ..bende 10.gun.sonra gitcem dgerlerim yukselirmis

Benim doğum günümle senin SAT aynı :)
Canım bhcg değerin sata göre çok iyi erken döllenme olmuş demek ki benim 4 haftada bhcg değerim 97 idi.
2 gün sonra 850 ye çıktı.Senin değerlerin çok güzel ikinci değerlerine bak ilkine göre en az 2 katı çıkarsa herşey iyi demektir.Takma kafana üzülmede herşey âlemlerin Rabbi yüce Allah'ın hükmündedir

b

birde bnim ara ara kirli lekelenmem oluyor kasık ve bosluklarımada sancı gırıyor . bu normal mi doktora soyledım hiçbirsey demedidegerlere göre acıklama yapacagım dedi
Lekelenme dediğin çamur gibi renkteyse korkma yerleşme kanaması olması normal hatta 2 ay sürebilir hiç doktoruna sormadan git eczaneden progestan 100 al ve her gün bir tane iç.
Senin doktorun nasıl bir doktor ki lekelenmen olduğu halde sana hiç müdehale etmiyor?
Yıllarca Jinekologlarla çalıştım az buçuk bilgim var ve senin anlattığın gibi bir doktora rastlamadım.
İnsanın psikolojisini bozar böyle doktor çok kızdım şimdi.

inşaallah bugun degerlerım bırz yuksek cıkarda ıcım rahatlar yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…