- 14 Eylül 2024
- 424
- 368
- 18
İlk muayene mi senin de? Tahminen kaç haftalıksın? Uygulama bana 5+2 diyor. Hayırlı haberler alırız inşallahBence yeterli görünüyor iki gün ara isebanada çarşamba gel dedi de o yüzden sordum
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk muayene mi senin de? Tahminen kaç haftalıksın? Uygulama bana 5+2 diyor. Hayırlı haberler alırız inşallahBence yeterli görünüyor iki gün ara isebanada çarşamba gel dedi de o yüzden sordum
![]()
Evet benimde ilk olacak Allah nasip ederse bana şuan daha 4+3 diyor minicikİlk muayene mi senin de? Tahminen kaç haftalıksın? Uygulama bana 5+2 diyor. Hayırlı haberler alırız inşallah![]()
Merhaba dün doktora gittim kese gözüktü çok şükür kan değerim daha çıkmadı bugün çıkar diye düşünüyorum bir hafta sonra tekrar gideceğim inşallah kalbi duyarım :). Sizde durum nedirMerhaba bir gelisme var mi? Umarım güzel haberler almissinizdir… benim son adet tarihim 4 nisan, son betahcg degerim 376, doktor 15 mayıs gününe randevu verdi kese için.
Kaç haftalıkken kese gözüktü canımMerhaba dün doktora gittim kese gözüktü çok şükür kan değerim daha çıkmadı bugün çıkar diye düşünüyorum bir hafta sonra tekrar gideceğim inşallah kalbi duyarım :). Sizde durum nedir
5 haftalıkken canımKaç haftalıkken kese gözüktü canım
Normal karından mı gözüktü yoksa vajinal ultrasonla mı gözüktü canım benim de haftaya kontrolüm varda merak ediyorum5 haftalıkken canım
normal ultrasonda da baktı canım alttan da baktı benim lekelenmem oldu bi anda korktum doktorda kanama vajinalden mi nerden bakmam lazım dedi vajinalden de baktı. vajinalden bakınca tam net gözüktü yolksaçta oluşmuş dedi üstten bakınca yolku tam göremedi.Normal karından mı gözüktü yoksa vajinal ultrasonla mı gözüktü canım benim de haftaya kontrolüm varda merak ediyorum![]()
Hayırlı olsun önceliklee sağ salim kucağınıza alın5 haftalıkken canım
Merhaba bebeği gördüm canım çok şükür kalp atışını da dinledim 7+2 de gördüm sizde durum nedirHayırlı olsun önceliklee sağ salim kucağınıza alınbebeğide gördünüz mü yoksa sadece keseyi mi gördünüz
Bende dün gittim tüp bebekle hamile kaldım son adet tarihime göre 4+4 düm ama doktor keseyi 5+5 olarak ölçtü kese vardı beneği görwmedik çok korkuyorumMerhaba bebeği gördüm canım çok şükür kalp atışını da dinledim 7+2 de gördüm sizde durum nedir![]()
bende 5 te görememiştim canım sadece vajinal muayene ile yolksacı görebildik. içini ferah tut hemen hemen herkes 7. hafta yada 8 de kesin görüyorlar :) daha çok yeniBende dün gittim tüp bebekle hamile kaldım son adet tarihime göre 4+4 düm ama doktor keseyi 5+5 olarak ölçtü kese vardı beneği görwmedik çok korkuyorum![]()
Ayy gerçekten mi biz hiç vajina muane yapmadık kese alanında kanama var diye 10 gün sonra tekrar gidicem inşallah ozaman görürümbende 5 te görememiştim canım sadece vajinal muayene ile yolksacı görebildik. içini ferah tut hemen hemen herkes 7. hafta yada 8 de kesin görüyorlar :) daha çok yeni![]()
İnşallah canım güzel haberlerini bekliyorumAyy gerçekten mi biz hiç vajina muane yapmadık kese alanında kanama var diye 10 gün sonra tekrar gidicem inşallah ozaman görürüm![]()
Canım biz bugün gittik çok şükür bebeği de duyduk kalp atışını da aldık rabbime şükürler olsun bu süreçte yazdığın mesaj içimi çok ferahlatmıştı sana da haber vereyim dedim sağlıcakla kucağımıza allım inşallahİnşallah canım güzel haberlerini bekliyorum![]()
İnanır mısın aklıma geldim dün naptın acaba diye bildirimlerde göremediğim için yazamadım. Çok sevindim tatlım sağlıkla kucağımıza alalımCanım biz bugün gittik çok şükür bebeği de duyduk kalp atışını da aldık rabbime şükürler olsun bu süreçte yazdığın mesaj içimi çok ferahlatmıştı sana da haber vereyim dedim sağlıcakla kucağımıza allım inşallah