Herkese iyi akşamlar. Arkadaşlar, benim perşembe günü adet olmam gerekiyodu. yani tam 27 günde bir olurum.(nadiren sarkabilir.) Perşembe günü tam 27. gündü. bi kaç gündür de kasık ağrılarım vardı aynı zamand adet sinyalleri. ama aklıma da geliyor bi yandan acaba hamilemiyim diye. perşebe sabaha doğru bir rüya gördüm.ve rüuayadan etkilenerek henüz gecikme olmamasına rağmen kalktım test yaptım. ikinci çizgi tam net değildi ama belliydi yani iki çizgi görünüyor bakınca. dün, yani cuma günü kan testinde beta hcg 425 gibi bi değer çıktı. bugün ultsaryonda baktılar kese oluşmamıştı. rahmin kalınlaşmış dedi.artık ne demekse bilmiyorum. sizce kese nezaman oluşur. kaçıncı haftadan itibaren oluşur. bir ben şuan da beta hcg değerine göre 4 haftalık hamileyim değil mi?
not: doktor dediki hamilelik için ik şeye bakarız kan testi ve kese.kantesti okey ama henüz kese oluşmadan net bişey söyleyemeyiz dedi moralim bozuldu açıkcası
not: doktor dediki hamilelik için ik şeye bakarız kan testi ve kese.kantesti okey ama henüz kese oluşmadan net bişey söyleyemeyiz dedi moralim bozuldu açıkcası