Öncelikle hayırlı olsun.Beta değeri çoğul gebelik veya tek gebelik için ip ucu vermiyor kesinlikle.En sağlıklısi keseyi görmek,sonrada kalp atışları.Siz keseyi gormussunuz darısı icinin dolu olup kalp atışlarını duymaya diyelim.Kesenin şekli için de,yuvarlak oluyor zaten en azından benimki öyleydi:)Allah gönlünüze göre versin inşallah.6+2 haftalık gebeyim. 5+6 da doktor karından ultrason ile baktığında 2 adet minik kese görüldü. fakat biri diğerinden ufak ve ikisi de ovale benzer şekilde. (resim ekleyebilirsem ekleyeceğim)
ikinci sorunum ise beta değerlerim ikili olarak artmadı. ama 2 kese görüldü.
bu şekilde olup sağlıklı bir gebelik geçiren oldu mu ?
Öncelikle hayırlı olsun.Beta değeri çoğul gebelik veya tek gebelik için ip ucu vermiyor kesinlikle.En sağlıklısi keseyi görmek,sonrada kalp atışları.Siz keseyi gormussunuz darısı icinin dolu olup kalp atışlarını duymaya diyelim.Kesenin şekli için de,yuvarlak oluyor zaten en azından benimki öyleydi:)Allah gönlünüze göre versin inşallah.
naptiniz son durum nedir merak ettim iyisiniz insallah
hayırlı olsun canım iyi olduğuna sevindim Allah onu sana bağışlasın.teşekkür ederim
ikiz gebeliğim oldu. 8+6 da bebeklerden birinin kalbi durduğunu öğrendim. tek bebekle devam ediyoruz
hayırlı olsun canım iyi olduğuna sevindim Allah onu sana bağışlasın.
peki kalbi durana ne oluyor kürtaj falan yapılmıyordur heralde Allah muhafaza diğerine bişiy olur. durması da sakıncalı napıyorlar?
tek olduğu zaman kalbi durduğunda neden alıyorlar o zaman zararlı deyip :/ çok sordum rahatsız ediyorsam cevaplamak zorunda değilsin.amin teşekkür ederim
hiç birşey yapmıyorlar. zamanla küçülüp kayboluyor. kaybolmasa bile doğumda gidiyor. benim yeni kayboldu
tek olduğu zaman kalbi durduğunda neden alıyorlar o zaman zararlı deyip :/ çok sordum rahatsız ediyorsam cevaplamak zorunda değilsin.
Teşekkür ederim sağol, ben de ikiz istiyorum da bir kızım var, şu anda da 6+5 hamileyim, bebek görünmedi henüz 6 mm kese dedi, ikiz olsaydı belli olur muydu?estağfurullah bildiklerimi yazayım bende
rahim temizlenip dinlenip tekrar sağlıklı bir gebelik yaşanabilsin diye kurtajla alıyorlar. ama bende biri sağlıklıydı. bu yuzden işlem yapmadılar
Teşekkür ederim sağol, ben de ikiz istiyorum da bir kızım var, şu anda da 6+5 hamileyim, bebek görünmedi henüz 6 mm kese dedi, ikiz olsaydı belli olur muydu?
Öyle tabi sağlıklısı en önemlisi, ama yaş da geçiyor ya 1 defada 2sini birden doğururdum diye düşündüğümden aklımdan ikiz geçiyor :) hayırlısı bakalım..belli olurdu. benim 6+1 de 2 kese göründü. 6+5 de ikisininde kalp atışını duydum.
tekiz ikiz diye düşünme. sağlıklısı olsun. çoğul gebelik her zaman risklidir.
Öyle tabi sağlıklısı en önemlisi, ama yaş da geçiyor ya 1 defada 2sini birden doğururdum diye düşündüğümden aklımdan ikiz geçiyor :) hayırlısı bakalım..
Öyle çok haklısın, biz de iki kardeşiz, aramızdaki yaş farkı 3 , şimdi kızımla arasında yaklaşık 10 yaş olacak daha iyi mi olacak daha kötü mü zaman gösterecek, olur da olursa :) sizin kaç vardı abinizle arada?anladım :) olsun canım. 2 çocukta candır. bizde 2 kardeştik. ne eksiktik ne fazlaydık. sağlık mutluluk olsun yeter. arada kardeşlik olunca hiç birşeyin eksikliğini hissetmezler.
benim abim var. yeri geldi ablammış gibi nasihat aldım. yeri geldi ben ona küçük erkek kardeş oldum. yeri geldi onun ablası oldum. yeter ki kardeşlik olsun.
Öyle çok haklısın, biz de iki kardeşiz, aramızdaki yaş farkı 3 , şimdi kızımla arasında yaklaşık 10 yaş olacak daha iyi mi olacak daha kötü mü zaman gösterecek, olur da olursa :) sizin kaç vardı abinizle arada?
6+5 de karından mı duydunuz kalp atışını acaba ?belli olurdu. benim 6+1 de 2 kese göründü. 6+5 de ikisininde kalp atışını duydum.
tekiz ikiz diye düşünme. sağlıklısı olsun. çoğul gebelik her zaman risklidir.
alttan duyuldu canım6+5 de karından mı duydunuz kalp atışını acaba ?
sağlıkla kucağınıza alın inşallahalttan duyuldu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?